Speciální donáška (8.3. - 14.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. farma_maggie

farma_maggie Pisálek fóra

musím se také "pochlubit" já mám od začátku akce CELÝCH 5 plínek a to mám půlku farmy plnou stromů. Co nadělám, aspoň mám zbytek týdne co dělat a hlavně se stále můžu těšit na odměny které možná i stihnu. Zvířecí mimča mám všechny co potřebuju, jen ty plínky, tedy větvičky ne a ne..

2. kája53

kája53 Expert fóra

Tak tuto akci jsem včera dokončil z jedné vody (sklizně) načisto. Stromy na všech plochách, vypadlo 235 větví.

3. myš59

myš59 Vévoda fóra

omlouvám se tuto jedinou větu jsem nedočetla do konce:( jen dostupné od 21 levlu kua musím si dávat bacha příštěxD dalších 6 plínek se mele;)

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Bezejmenný: No vidíš - a to Harry Potter i Pán prstenů jsou úprokazatelně Angláni. Jo - ty řadíš Kanaďany mezi Američany (v tom hanlivém slova smyslu)? Já bych je přece jen tolik nezatracovala - přece jen mají na známkách královnu Alžbětu - nebo už ne? Jo - a to, že se táta jmenoval jinak.... xD

5. olda50

olda50 Perspektivní autor

Tak hotovo. Pohodová akce.:p

6. fugger64

fugger64 Komisař fóra

matlafous123: ale to je přece jednoduché....když se někomu narodí nové dítě, tak se na něj všichni chodí dívat a každý tam tak jako tak něco táhne jako dar, ne? Tak co máš kupovat, když nevíš co potřebují... Tak můžeš koupit hromadu plínek a je to upravený, aby to nevypadalo jako hromada plínek, ale do takové hezké zabalené formy...A tomu se říká plínkový dort. Podle mě to vůbec není blbé, protože je to lepší, než dostat 50 řehtaček, nebo 70 dudlíků a tak.... Navíc plínky nejsou laciné... Takže dobrý dárek, ne? Občas se dělá večírek pro miminko (rodiče pozvou všechny své známé najednou, aby se necourali třeba 14 dnů jednotlivě, protože sama víš, že s miminkem je práce a když ti pořád někdo leze domů, jde to na nervy) no a to se to se dá všem vědět, že v tom a tom obchodě je seznam, co potřebuješ a známí tam zajdou a koupí něco z toho seznamu a jsou rádi, že nemusí nic vymýšlet, načež se to v seznamu v obchodě škrtne, aby se to nekoupilo dvakrát. Podle mě dobrý nápad, protože věci nedostaneš dvakrát. Stejné seznamy se dělají na svatbu, nebo narozeniny, pak se ti nestane, že dostaneš 20 mixérů nebo něco podobného.
    Nevěřím tomu, že někteří, co to píšou, chodili do školy za Husáka, neboť tehdy se dbalo na českou gramatiku a když se podívám na shodu v podmětu s přísudkem v jejich příspěvcích zde na fóru, tak je to docela tristní (hledejte sami, berte to jako kvíz pravopisu)xDxDxD. Třeba jsme byli tehdy více hrdí na rodný jazyk, že?8)

7. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Hotovo již ráno.......skvělá pohodičková akce...přeji všem ať se daří

8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Kanada - Québec, je francouzká provincie. Takže bych sice mohl říct že to jsou žabožrouti, ale jejich hlavním jazykem a také politicky patří k americe.
    No a táta vážně nebyl Husák.

Z češtinou mám problémy celý život. Chápu že to dělá mnoha lidem těžkou hlavu, ale živím se rukama a ne mluvením či psaním, takže na to v podstatě házím bobek. Vím že to není zrovna dobře, ale nic z tím dělat nehodlám.

--------------------------------------------
    Plínkový dort :

9. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

fugger64 - Je to hrůza,ale část ZDŠ jsem zvládla , když nad tabulí byl rámeček s L.S. Teď, když se chce můj syneček (17 let ) zasmát chce ,abych mu povídala jak to bylo.xD

Za sebe musím říct, raději pěstovat čtyřhodinovky ,než čekat na stromy .

10. burds

burds Titán fóra

Také mám od rána hotovo.Akce byla fajna alespoň se vyvětraly stromy.

11. milamokaa

milamokaa Rádoby autor

...čekala jsem jiné šlechtění...třeba duhové světlušky...ale jalovec bude stačit...vtipné...

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Náhodou plínkový dort je moc užitečná věc (když se rozbalí) holt si nesmíte představovat, že je motají z těch po....
    A některé jsou určitě vkusnější než na fóru vložené obrázky :p je pořád se co učit, na rozdíl od pravopisu, který někdo nezvládne a není to vlastní vinou.

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

fugger64 Ale jo, kdyz se nad tim zamyslim.... napad asi prakticky pro takove ty oslavy o nicem a mezi lidmi, kteri si nemaji moc co rict :p Oslav cehokoliv se ucastnim v rodinnem kruhu nebo v kruhu pratel, kde clovek vi nebo se muze otevrene zeptat (na to, co je potreba a co ne). Hlasit se nekam bez pozvani nemam ve zvyku a "oslavovat" narozeni miminka nebo kohokoliv jineho mezi "neblizkymi" mi holt nic nerika.
    Ale co se naseho rodneho jazyka tyce: na predchozi strance uz jsem teda videla i horsi zverstvo (a bezejmenny to neni). Hledej! ;)

Bezejmenný Sva slova jsi prave potvrdil tim svym "z tim delat nehodlam" ;)

Naposledy upraveno: 9/3/16
  14. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem ;) tak mám také hotovo:) akce se mi líbila.. a hlavně mě potěšil JALOVEC protože jsem ho neměla.. všem přeji hezkou hru;)

15. fugger64

fugger64 Komisař fóra

matlafous123456789: já nevím...já si nezvu na oslavy někoho, o koho nestojím a s kým si nemám co řícixD. A docela mě mrzí, že se to tady s tím seznamem nedělá, jinak bych řekl seznam je v tom a tom knihkupectví8)
    Bezejmenný:
    živit se rukama není ostuda, ale naopak, protože lidé, co se živí rukama, jsou základ společnosti... ale to neznamená, že když se někdo živí rukama, nemusí umět českou gramatiku. Ale pokud se pamatuji, nepsal jsem jméno autora toho příspěvku8)
    121 vyskakovátek... To jde, ne?

16. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky všem vespolek,
    souhlasím a ještě jednou souhlasím s Pitrýskem47 . Plenkové dorty jsou nádherné ...

...a tím hlásím, došito , plenkový dort odevzdaný , akce Speciální donáška hotova !
    Co více dodat ? Akce skvělá, pohodová , moc se mi líbila a jalovec se hodí.
    Měla jsem jen tři a "co je doma, to se počítá".

17. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

fugger64 makej s tím hedvábím....já mám od včera hotovo a už i dva plínkové dorty navíc, které prodám RT - třeba je budou potřebovat xDxD

18. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

matlafous123: ahoj, mistře pravopisu, trochu více taktu by to chtělo
    fugger64: rovněž, někdo se pravopis nenaučí a do hlavy si ho nedá i kdyby se na ni postavil, nebudu tady popisovat různé dys...
    nebo marodění, učitelé atd. jiný umí počítat bez chyby, druhý ne...

19. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Na jakoukoli oslavu, kde jsme v rodině vítali nového občana, jsem přispěl krásnou , měkoučkou dekou a k té jsem přidal malou obálku s nějakým tím obolem, aby bylo možno "něco" přikoupit, dle aktuální potřeby. Je zajímavé, že tu deku jsem dal vždy jen já... Já jsem totiž zimomřivý a moc dobře vím, jak je děcku, které vypudí z konstantní teploty 36,5°C a hodí ho do světa, kde je o 20 méně, brrrr!
    Jinak ke hře: větvičky a tím hedvábíčko přibývají a snad se i dopídím k tomu "dortu".
    PS: nedá mi to - už jednou jsem radil všem, kterým pravopis dělá problém, aby si nastavili hlídače - sám ho používám. Ne, že bych tu ČJ tak neovládal, ale proto, že ti skřeti učitelský neustále ta pravidla mění!!!!!!!!!!!!!!!! Existuje třeba hodně slov, původem z řečtiny, kde se za nás psalo s, dnes když tam vidím z, tak se mi ježí zbytek mého ochlupení...

20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

EdmondDantes Taktu k cemu? Bezejmenny se sam priznal, ze pravopis ho netizi (byt tou husou trefenou Fuggerem nebyl)... je to kazdeho vec a svou poznamku smerovanou k nemu jsem nemyslela ve zlem (pokud se ho to nejak dotklo, rada se omluvim) a kdo se na predchozi strance dopustil vetsiho zverstva jsem neuvedla. Takze v cem je problem?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.