Speciální donáška (8.3. - 14.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Levlef

Levlef Baron fóra

No, takže akci jsem objevila ted, z ranní sklizně 123 větví tak melu, ted se jdu podivat na ty šlechtěnce.

a dotaz rposím, doufám, že už tu nebyl, nenašla jsem - za co dostanu nálepku? V odměnách ji nikde nevidím... nebo jsem slepá?

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Chybí 80 větviček a bude hotovo ;)

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Levlef Nalepka je ve treti casti druheho ukolu.

4. rampusak

rampusak Veterán fóra

Jo jo XXL na takové akce moc nebrat i když mám dojem že utáhli kohoutky, včera z baha kde je pár stromků všeho druhu 7 kousků a dnes z XXL 1, prales celý nastřílený a hlavní + divoška s obříkama, jinak mám i zvířenu. Zatím nemelu, domelu si na baha v půlce to rušit nehodlám. A BB? Ha ha ha, ten název si můžou klidně nazvat i MBB maxi baby boom, u mě žádný přeskok. Daný přesný počet zvířat, šlechtění v téhle podobě podporovat nehodlám a Sk vytočeno ráno na KŠ, takže ani + ani -, co jsem dala to jsem dostala. Žádná pěst na oko se opět nekonala.

5. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak šlechtěnci včera na jednu otočku, zlikvidovala jsem pole....nasadila stromy...chlévy a výrobny nebourám...tak uvidíme, jak rychle větvičky napadají. Jsem ráda, že akce pohodová, mám dovču a to bych tedy žádné plodiny pěstovat nechtěla;)

6. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Docela to padá z celé ranní sklizně cca 50 větví, takže bych se měla postupně dočkat, postupně melu a plním úkoly. Plodiny byly většinou na skladě a už jsou v úkolech. Je to hlavně o mláďatech tak celkem chápu ty plenky, ale plenkový dort! To bude pošušňáníčko jestli ho dělají z pos.....plenek. To je horší než pejsek s kočičkou, ty aspoň pekli z různých dobrot. Všem přeji hodně zdaru.

7. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Katule008,
    plenkové dorty, jako netradiční dárek pro miminka se vyrábí mnoho let, stačí si zadat do vyhledáveče a vybrat jaký.

8. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

nezmarka.cz nejenom plínkové, jsou k dostání i dorty z ručníků, utěrek...některé jsou docela pěkné a občas se hodí :)

matlafous123 to nevím, nějak jsem neměla potřebu po tom pátrat....je to kravina, ale některé ty balíčky vypadají hezky....je fakt, že nejvíc se v mejdanech pro nevěsty a maminy vyžívají Amíci, ovšem když uvážíš jejich smysl pro vkusné věci, tak bych je z tohoto nápadu příliš nepodezírala :D

Naposledy upraveno: 9/3/16
  9. matlafous123

čarodějka007 To nemuze snad byt vymysl nikoho jineho nez Americanu! :wuerg:
    Pozadala jsem o radu pana googlovice a... vcetne plinkovych dortu to vidim poprve a musim uznat, ze vetsi zhovadilost jsem uz dlouho nezaznamenala :eek:

EDIT: Btw poucte me nekdo erudovanejsi k jake prilezitosti se davaji takove rucnikove dorty? Jsem Husakovo decko a navic extra konzerva, tak at jsem trochu v obraze 8)

10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Nikde jsem nečetla,že by to mělo padat jen ze stromů a to jsem si pro jistotu přečetla stranu 1 ještě jednou je tam psáno,že větvičky budou vypadávat ze všech ploch krom ostrova a parku ... :( bylo logické,že jsem dala šlechtěné růže, tak jako myš59 :( no překopala jsem farmu na stromy a nějaké stáje nechala a pár políček ,tak uvidíme .Něco už pomalu melu;)

11. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

nezmarka.cz- jeden dortík z plenek jsem dělala před měsícem kamarádce pro miminko do kouta, měl pět pater a sklidil velký úspěch [​IMG]

matlafous123- také jsem ze školou chodila mávat třepetalkama do průvodu a na projíždějící 613, ach to je dávno .:cry:

Protože jsem si včera unáhleně dopoledne sklidila, začínám s větvičkama až dnes, ale času dost

12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Bursuk59: opravdu to tam není?

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

čarodějka: Jediná praví Američani jsou Indiáni a ty bych z plenkových dortů nepodezírala ani omylem. Jinak jsou to všechno přistěhovalci, z nichž prý valnou většinu tvoří Němci, a ty bych zase nepodezírala ani omylem z vkusu. Drobné poěšení mi například činí prohlídka katalogů zásilkových obchodů, které nabízejí zboží z Německa (patrně vyrobené v Číně). Tak neskutečné předměty bych nedokázala vymyslet anui pod vlivem návykových látek.
    pajda361: Nenech se vytočit, hochu. To že dvě třetiny hráčů přehlédnou informaci, že větvičky padají ze stromů, je jen klasickým příkladem toho, jak většina národa čte smlouvy, které podepisuje .- obvykle přehlédnou klíčovou poznámku, psanou drobným písmem. No a informace o větvích je jaksi znenápadněna pod tučným písmem....

14. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Nezmarka, dík taková blbina by mě fakt nenapadla......jsem pravděpodobně konzervativní, když slyším dort představím si čokoládu, oříšky, šlehačku a tak podobně, ale určitě ne plenky!
    Jo a abych nebyla mimo tak z 9 parfémovníků vypadlo 7 větví , z 19 buků xxl a 15 buků nevypadlo nic! A to ani po odhlášení a přihlášení, to snad není možný, nebo jo?

15. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak dnes sklizeny základní stromy (za stejných podmínek jako včera) a vypadlo mi 114 větviček oproti včerejšku (92 větviček) kde jsem měla XL a XXl stromky. Takže rozdíl 22 větviček u mě nic moc

16. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Právě mi dopadal zbytek větviček - už mám umleto a jdu dokončit akci.
    Jinak dorty mám také spojené s čokoládou a šlehačkou, ale jako dekoraci jsem také jednou dostala malý ručníkový dortík, takže mě už nic nepřekvapí xD hlavně že ty plenky nejsou pos..... :cry:

17. matlafous123

Ja uz se vidim, jak budu cekat, az se mi kombajn bude hodit a nakonec ho v tom prvnim ukole i se SH necham xD

y.z.y Ani mi nemluv - jak kdyby to bylo dneska.... stojim v pionyrskem stejnokroji v Jihlave pred tankem (ted je misto nej Coop), potim se jako vrata od chlivka, pravou ruku u cela a nez se rudi vykecaji, je mi po pul hodine v tehle pozici na omdleni a to ani nejsem nastesti ve svem veku schopna zpracovat o co tam vlastne jde xD... brrrr :wuerg:.
    -pechfógl- Jj, taky mam dojem, ze to zvyrazneni cervenou barvou je spis na skodu, nez k cemukoliv jinemu.
    Katule008 Nejsi jedina, ja si taky nedovedla vysvetlit, jak mohlo RT prijit na takovou zvrhlost az nechutnost, jako dort z plinek :D

18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Dnešní sklizeň stejného počtu stromů jako včera dala jen poloviční počet větviček oproti včerejšku, pár stromů ještě čeká na sklizeň. Ale mám hotovo, s 9 dárky od sousedů to vyšlo na chlup přesně, to mě docela pobavilo :)

19. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

A což takový aspikový, nebo dokonce masový dort?
    Na farmě se asi zvedla vichřice a po dvou úklidech spadaných větví můžu spustit tkaní hedvábí.

20. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Tak husákovo dítě nejsem (táta se jmenoval jinak) ale taky tu dobu pamatuju. Já to ještě zchytal naplno, páč když byl převrat, mě bylo 16 takže mi to dávaly soudruzi a soudružky řádně sežrat (ne že bych byl zrovna rebel, ale byl jsem takové to dítě "hlídaných" lidí, protože strejda z celou rodinou zdrhnul za kopečky v 83)

Plínkový dort je pro mně absolutně neznámý termín a fakt mě překvapilo že se to dává jako dárek. Mám teda hodně bujnou fantasii a dokážu si ledacos představit, ale tohle je určitě za hranicí jakékoliv vkusnosti (pomuni že to vypadá loštomiloučky)
    Hlavně bych to nesrovnával z ručníkovými a ubrouskovímy květinami. To je jako srovnávat auto a dlažební kostku.

Amíci jsou padlí na hlavu - o tom žádná - jejich "hrdost" mi leze krkem pokaždé co v TV nějakého ukážou, ale musím uznat jednu věc, ve které jsou fakt dobří a to jsou všelijaké akce a oslavy. To zase musím říct že to podávají v neskutečných kreacích. U nás si nedokážu představit že by na film z Harry Potterem přišlo 99% lidí v maskách - byl jsem v Québecu na Pána prstenů : návrat krále, a bylo nás tam bez masek jen 8. Fakt to bylo šílený :)

----------------------------------------------

Akce probíhá lehce. Nějaký větvičky mám, něco už jsem namel a jestli jsem se orientoval dobře v popisu akce, tak mám i všechny mláďátka.
    Tak teď už jen pomalu čekat abych mohl postupně plnit úkol.
    Stromy mám obyčejné, xl i xxl. nebudu to měnit. Času by mělo být dost.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.