Speciální donáška (8.3. - 14.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bibif

bibif Rádoby autor

akci poctivě plním, ne, že ne, ale doma o ní mlčím. Už se dívali divně, když mi vypadávaly básně z osla. Takže historky o mletí plenkového dortu by mi mohly přivolat Chocholouška.

2. Mortis21

Mortis21 Guest

Druid.Panoramix - fakt, že to někomu jde a někomu ne, je pravděpodobně způsoben chybou v některé nebo některých z více databází. Nejsem IT technik, ani člen RT, takže jen odhaduji na základě vlastních znalostí.

3. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Po první sklizni jen 59 padátek, ale není kam spíchat, času je ještě hooooodně ;)

4. ptak.ohnivak

ptak.ohnivak Zelenáč fóra

Soutěž vypadá super.Jen jsem zavařila šlechtící domeček a nejde mi vyndavat miminka.Takže při každém mimču musím odhlásit a nahlásit hrůza.

5. Tango555

Tango555 Zelenáč fóra

Ahoj všem. Možná jsem jedinej ale vůbec mě nepadaj větvičky nebo je nás víc? A stromů jsem už očesal několik a nic.

6. zahradníkpompo

zahradníkpompo Zelenáč fóra

Ahoj když šlechtíte jiná zvířata vypadávají vám mláďata typu např.krůtě. Díky

STYBI tohle ocenil(a).
  7. silviec

silviec Mistr fóra

to vis my jsme si z tech vetvi udelali taborak, v zime to bodlo))))))))

8. Mortis21

Mortis21 Guest

zahradníkpompo, ne "mláďata" vypadávají pouze z chovu daného druhu zvířete, jehně - ovce, krůtě - krocan, kuře - slepice, a tak dále. Bylo by velice (biologicky obzvlášť) zajímavé kdyby se ti při křížení například oslů vyskytlo mezi mláďaty krůtě. ;)
    Fajn hru.

9. huska13

huska13 Pisálek fóra

Tak ja to skúsim teraz bez prerábky farmy, času dosť, tak by nemal byť problém :)

10. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak akce hotová,jen jsem si nechala pomocníky,ty aktivuju až ke konci akce.

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mortis21 - to by musel být pořádný mejdan xDxDxD Ale tulím jedny myši, tak třeba se povede nějaké to jehně xD;)
    Jinak úspěch u slepiček - z hnědých vyskočila větrná slépka a z krocanů v základu se vyloupnul hraniční :D
    Ještě mi krmení vystačilo na šest domečků a tím končím,milá Máňo ;) A úž taky melu 8)

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Hmmmm, taky jsem hotovej, ale spis z toho jak to pada... no bez sousedu bych mel vlastne polovinu... nesnasim nahodny akce, kdyz mam X tisic kytek, vim presne kolik a jak to udelat...

Vypadavat ma 37 vetvicek/den, v tuto chvili ma byt 8 ([0.ukol]+8 ) nebo chybet 214, mam 10 (chybi 212 ), mam 4% hotovo.
    Zatim uplynulo 3% casu, zbyva 139 hodin.
    A vetrnik musi udelat : 111 hedvabi, 36 plenek, 1 dort!

13. Floutek80

Floutek80 Rádoby autor

Tak taky hotovo, jako středně těžká akce to byla hodně velká rychlovka...

14. Pavca42

Pavca42 Perspektivní autor

Tak vždy mám problém s akcemi, protože nemám vypadávátka.
    Teď mi chybí vypadávátka pouze na plenkový dort a je hotovo :D

15. Maky7878

Maky7878 Rádoby autor

Včera večer jsem "zalesnila" co se dalo,všechny stromečky z lišty se konečně předvedly v plné kráse.
    Nechala jsem se poučit od zkušenějších farmářů a upgrady zůstaly v liště.
    Našlěchtěno,mláďátka připravena,melu 36ks hedvábí a 6plenek už je taky doma...
    Za mě super akce,už se těším na jalovec :)

16. Ifča73

Ifča73 Pisálek fóra

Paráda akce, jen jsem měla dát více obyč stromů. Z XXL to moc nepadalo. Na první sklizeň jsem měla 190 větví. Takže mi chybí už jen 32 kousků, namlít a bude hotovo :)) ;):):D

17. babina51

babina51 Veterán fóra

Ještě upeču dort, nahoru dám čokoládovou nebo marcipánovou polevu, ozdobím a hotovo.Akce super jenže strašně krátká.....:D:pxD:cry:

evainfo, STYBI a tomokoco tohle ocenili.
  18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Druhá větrná slépka a zase z hnědých ( tak ne, kecám - z těch minislepic to bylo - tak rušim poplach a zajdu na oční :D) Vono to vypadá skoro stejně o_O
    Jináč z myší se fakt jehně nekonalo :(;)

Naposledy upraveno: 8/3/16
  19. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Hotovo. ;):);)
    Hodně štěstí a ať vám to padá. :)

Fajn večer.

20. Haannaahhh

Haannaahhh Pisálek fóra

přestaly mi vypadávat větvičky, má někdo ten samý problém ??

STYBI tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.