Speciální donáška (8.3. - 14.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

...no a už je to tu....8)

2. stěby

stěby Hvězda fóra

Těžko, ono to totiž padá jen ze stromů :D

Tak to nebyly karafiáty, ale došlo na trochu toho zázvoru. A šafrán by nebyl?

Naposledy upraveno: 8/3/16
  3. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

9klárka9 - nechci Ti kazit radost ze hry, ale větvičky vypadávají ze stromů, takže je chvályhodné, že chceš pěstovat lilie a zázvor, ale spíše bych se doopravdy věnoval těm stromům, ale nic se neděje, říká se, že i špatný začátek může mít dobrý konec a akce je na pohodu a dá se to napravit. Přeji hodně zdaru, ať se Ti to povede. :music::music:

4. STYBI

STYBI Velmistr fóra

9klárka9 padá to pouze ze stromů - stačí pozorně číst zadání

ale zase se tu člověk pobaví a rozhodně se nenudí xD;)

a také mám na trhu v nabídce šlechtěnců vymetýno - to se zase něco nepovedlo !! :cry: (teď jsem mrkla,že už je to nahlášeno - tak snad se to vyřeší než začne BB)

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No já musím ohlásit 219 větviček. Ty tři kousky snad někde ještě dneska urvu (tak za dvě hoďky budu :D) Zvěř je připravena. Jen jsem byla po posledním šlechtění tak vydudaná, že jsem musela naložit sýry na trakař a vyrazit do města, abych je směnila za krmení do tého tulidomu.
    Tož ať vám to padá. A pěstujte stromy, tam jsou padátka zaručený. Dejte na mě ;)

6. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Jo, už mi to došlo, moc jsem spěchala :eek:a četla jen to, že to bude padat na všech plochách...a nedočetla ty stromy. To je tak, když se spěchá. Modíkům díky za svatou trpělivost s námi netrpělivými :oops:a všem ostatním, kdo mi tu stihli odpovědět, za to, že nás tu tak pěkně hlídají a modíkům pomáhají. Tak karafiátům zdar:);)
    PS: tak to těch 10 větviček nakonec bylo celkem slušných xD, bylo to jen z pár stromů, co stihly dorůst přes den, na XXL se chystám za chvilku:)

7. Druid.Panoramix

Tak mě trh se šlechtěnci funguje v plném rozsahu..... takže otázka není, že se něco nepovedlo, ale spíše:"Kde je chyba?", protože jak to čtu tak každému to funguje jinak. A každý by měl začít sám od sebe - aktualizace, promazání cookies, restart..... a třeba je chybička zrovinka na vašem počítači.
    Na druhou stranu je to nahlášeno, takže se tím určitě bude někdo zabývat a začne to řešit. Rozhodně to však není důvod nepokračovat v rozjeté akci či hře jako takové. :music:

babako a STYBI tohle ocenili.
  8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

taky nemám na trhu problém - snad jen ten, že tam nejsou ti šlechtěnci, které potřebuji ...

a k tématu - už melu a melu a čekám na BB :p

9. stěby

stěby Hvězda fóra

I náš trh (BC) jede, ale narváno na něm není :D.

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, ztěžovat si nebudu z těch 80 a něco stromů-ty které mám na farmě běžně- vypadlo 71 větviček. Musím se na chvilku odhlásit, protože na mě pořád mrká dudlík z domečku a cuká mi ruka, sklidit,sklidit...Tak ahoj.:p;)

11. Mortis21

Mortis21 Guest

Druid.Panoramix, jde o chybu, která je momentálně v řešení. Některé chyby prostě RT při testech není schopno odhalit.

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

259 haluzí po první sklizni! Opravdu náročnost vysoká! Co tady budem týden dělat?:music:
    Hmm, tak sem zazdil BB o pár minut!o_OxD

13. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

nazdar vážení na akci jsem se vzlášt nechystal ale 93 větví vyskočilo takže guttxDxDtak to holt dodělám zítra či pozítří nééééxDxDxD

ps aspon rychlíci budou závidět že mám co dělat;)

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Asi takhle...to je první věc, kterou podle mě každý farmář udělá, alespoň já to tak dělám...
    čímž splňuji požadavek začít sám u sebe . Chyba ovšem není na mém "přijímači".
    :p:p

Jinak další sklizeň dala pár větviček, ale už nejsou, sežral je mlýn.

15. Mortis21

Mortis21 Guest

Tak máme zprávu od RT, že chyba ohledně šlechtěnců na trhu by měla být opravena. Stačí aktualizovat hru.

16. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Na začiatok 66 halúzok. Ráno som ešte nejaké stromčeky dosadila. Ako skoro pri každej novej akcii mám nejaký problém. Mláďatá mi nejdú odklikať. Z deviatich mláďat sa mi dalo len prvé jahniatko. Skúsim sa odhlásiť a znovu prihlásiť pretože som si farmu dala obnoviť a nepomohlo. :oops:

17. Druid.Panoramix

Mortis21 - děkuji za odpověď. Je mi jasné, že některé věci se vychytávají za pochodu anebo když vzniknou. Já jsem jen reagoval na fakt, že některým to jde a jiným zase ne, takže by to nemuselo být v systému hry
    pajaable - kdyby to takto dělali sami od sebe všichni ( já věřím, že ti zkušenější to určitě dělají stejně jako Ty), tak by byla polovina problémů a možná i 3/4 dotazů proč to či ono nefunguje, ale jsme jenom lidé - smrtelní a chybující. xDxD

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Takže chyba opravdu nebyla v našich PC krabicích, po restartu trh se šlechtěnci
    funguje..jenomže...haha, ve skrytu duše jsem doufala, že to byl úmysl, že mi tam
    RT šoupne astromyši a počítačové myšky a budou žůžovky ...né, tím to nebylo,
    nejsou tam...
    xDxDxD
    A víc jak půl akce hotovo a jen s pár stromy...já udělala dobře, že jsem plochy nepředělávala.
    :p:pxD

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Chybí 7 diamant, na což mám skoro celý týden xD:music:;)

19,00 akce komplet hotová

20. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

No čo..... má už niekto hotovo??? xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.