Sněhová myš I - VI (6.1. - 12.1.2021) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/1/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

160 krumpáčů, už to jede už to frčí xD

2. Richards76

Richards76 Expert fóra

Ja iba 22 krompáčov , ako to robíte , že vám toľko napadá ?

Ak to bude takto padať , urobím 1. úlohu a koniec , ďalších snehuliakov ani nesejem.

3. -pinpi-

-pinpi- Rádoby autor

24 krompače po prvej žatve,to asi nedám

4. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

200 krumpáču(zatím)doženu na rajčatech do večera:))..sněhuláci všichni ne,ale taky budou...přišlo mi zbytečné na tuto akci plýtvat vymoženosti:)

5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

202 pidipolí a 174ks krompáčov,padá to skvele!
    Richards76 - deň predtým zasaď na malé políčka rastlinu s najdlhšou dobou rastu,akú máš.(potom môžeš poliať,alebo pohnojiť)

6. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj igráček, úkol skončil přesně podle oznámení, tak jak je uvedeno ve FAQ k akci. Není možné, že už jsi úkol splnila a proto se ti v Družstvu neobjevil? Mrkni jestli máš dekoraci Ledový domov potřebnou do stonku. Pokud jsi splnila oba první dva dny, měla by jsi mít 2ks.

upload_2021-1-8_14-28-17.png

Ať vás síla provází na všech cestách

Pitrýsek47 a naruto2002 tohle ocenili.
  7. raddre

raddre Baron fóra

tak to se mi ještě nestalo, z 202 polí hortenzie 66 krumpáčů, je sice fakt, že jsem zapomněla na JC, ale to většinou a málokdy mi padne míň než 202, oni prostě chtěji ze mně vytáhnou zásoby SHxD, no nic, dala jsem si šafrán, jen nemám stonek, lépe napsáno mám sice tři, ale včera se mi sekla Unita při sklizni nebe a při znovu načtení jsem zapomněla zkontrolovat co sklízím a sklidila vše, jsem poučena - v Unitě si musím hlídat každý klik:mad:

Peto121 a matlafous123 tohle ocenili.
  8. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

No konečně to padlo 185 krumpáčů

9. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Akci opět dodělám až zítra ráno. Však není kam spěchat. Chybí mi 40 krumpáčů a ty z opakované setby jetelíčku jistě popadají. 8)

10. raddre

raddre Baron fóra

tak po sklizni toho šafránu mám hotovo (vypadlo 191 krumpáču z 191 polí), sice jsem mohla ušetřit SH a počkat na ranní sklízeň, ale k čemu by mi bylo v stodole, kdyby opět vypadlo jen pár krumpáčů

11. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak sklidim ve 22:00 macešku a bude hotovo :) Easy job :D

12. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Chybí 74 krumpáčů, ráno bude určitě hotovo.
    Pěkný večer všem!!

13. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Také se mi po sklizni chryzantény ukázalo jen 24 krumpáčů, chvíli jsem na to udiveně koukala a pak mě napadlo podívat se do úlohy a tam jsem jich měla 168. Takže za chvíli sklidím len a mohla bych mít hotovo. Ranní sklizeň to když tak jistí. Sněhuláky jsem měla napěstované předem.

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

[​IMG] ¨
    Treti mys v pasticce, dalsi se bude natahovat az zitra ve dve, takze do te doby spim :D

15. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

matlafous, hm, sa máš, ja budem musieť ešte pred 10,00 vstávať:music:xD

16. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Také mám hotovo,zítra mám denní směnu,tak nevím,nevím,když začnu se zpožděním,zelených kapiček také moc nemám:p

DANKA722 tohle ocenil(a).
  17. papulice

papulice Veterán fóra

tak nevím jestli napadá do 14.00 150 padátek :cry:

-Jara05- tohle ocenil(a).
  18. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Mně chybí už jen 130 padátek... a 1.250 akčních kvítek... No, to proto, že jsem kolem 14. hod zaspala (jakože doslova) sklizeň a dostala jsem se k ní až teď ve 21:30 -.-
    No co už, to "dám"

-Jara05- a DANKA722 tohle ocenili.
  19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, kdo nestíháte, neházejte vidle do hnoje a nezouvejte holiny, jděte si alespoň pro řádek v pondělí 11. 1.
    Jak jsem se bála, tak zatím to vypadá nadějně, zatím stíhám a sbírám i dekorace navíc, takže při O&D posílejte poštu, doufám, že půjdou poslat; ráda pomůžu těm, co nestíhali, i mně bylo vždycky pomoženo. A snad budou všechny dekorky k dispozici dvakrát, i z mladší farmy. A určitě nebudu sama, kdo plní sakumpikum fčecko a dekorace bude mít nasyslené :)

Naposledy upraveno: 9/1/21
  20. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Y_n_O, aj honzulkovi odlož...
    akurát idem hodiť 5 snehuliakov do Haly;)[​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.