Sněhová myš I - VI (6.1. - 12.1.2021) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/1/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pinokio03-

-pinokio03- Rádoby autor

stále nemám sněhuláky 5x restartováno

2. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Do budoucna se bude uvádět kdy akce začíná a kdy budeme mít šanci se přihlásit.

3. libakos

libakos Titán fóra

pinokio03 a hledáš na divoké louce?

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte, sněhuláci už rostou - na divoké louce ;)

sněhuláci01.png

5. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Ani u mě sněhuláci nejsou, restartuji stále dokola a ano na divoké louce :) . Kdo si počká , ten se dočká :)))

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem zasadila laskavec na zítřek a teď už budu čekat jen na dozrání rostlinek ;)

-Jara05- a matlafous123 tohle ocenili.
  7. malanek70

malanek70 Expert fóra

pompo68 O budoucnosti bych v této hře za této situace ani moc aktivně nepřemýšlel, já počítám budoucnost jistě na čtyři dny, pak už mě to může jen mile překvapit, čemuž moc nevěřím. V nových systémech hraní za poslední dobu absolutně žádný posun k lepšímu, takže doufat v zázrak, že tým, co tuhle prapodivnou náhražku funkční hry vytvořil, s tím něco udělá ze dne na den, je bláznovství. PS. Jediné, co vytvořili dokonale je počítadlo procent, běžící ovce s kolečkem a stovky točících se načítacích rostlin ... no a někdy vlastně ani tyhle artefakty nejsou dostupné :D

modro.ocko22 a petaM2001 tohle ocenili.
  8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

y.z.y - ahoj, v tom případě kontaktuj herní podporu a požádej je o pomoc :)

Edit: pro možnost pěstování klíčících sněhuláků na divoké louce je nutno mít také aktivovaný přístup na Baharamu ( což asi většina z vás má);)

Naposledy upraveno: 7/1/21
    -Jara05- tohle ocenil(a).
  9. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak už se to rozběhlo.Sněhuldové už jsou zasázení.Dnes je to lepší jak včera.

Jo a krumpáče budou padat až zítra.;)

-Jara05- tohle ocenil(a).
  10. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak mě to běží v pohodě sněhuláčci rostou a stíhání pěstování jsem si pojistil 100% do stodoly :p
    Ve stodole mám ještě 200% a 100% z rostlinných výnosů ale to šetřím na pořádný akce :)

11. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Je to paráda, když po čase začala (část) akce podle plánu... První část pochopitelně splněny v předstihu, jakkoli jsem se o ní dozvěděl později, než jsem standardně zvyklý (narážím na až podvečerní zveřejnění oproti standardním informacím po 10. hodině odpolední).
    Zatím tedy dávám palec nahoru...

12. larelay

larelay Analytik fóra

Přemýšlím, kdy jsem naposledy netrpělivě vysedávala u PC a čekala na info k akci nebo na začátek akce :) A nevím, bude to už mooooc let. V poslední době čtu až po začátku akce, rozpěstovávám večer, takže se mi vyhnout všechny výpadky, o kterých píšete :) Trochu ubrat ze závislosti a dělat něco užitečnějšího, než se rozčilovat, že to nejede? Ale to se mi to "kecá", chápu, ale asi by to chtělo si zvyknout. Jsou věci, které neovlivníme (fungování RT a zfušované Unity), a nad těmi fakt nemá smysl se rozčilovat.
    Akce na pohodu a graficky pěkná.
    Nedávno jsem dost s obavami opět pustila Unity, přijde mi, že se některé věci zlepšily. Moc jsem v tom věci nezkoušela, vadí mi odskakování kurzoru a že nejde používat enter. A jak to hučí, ano, počítač časem pročistím, ale stejně to zatěžuje, takže holt mi to nepojede od rána do noci, ale jen, když na farmě budu chtít něco dělat.
    Říkám si, že to tu kolikrát vypadá, jako by největší starost mnohých z Vás byla farma. Tak pokud to tak v dnešní době je, buďte rádi, gratuluji. Spousta lidí fakt řeší např. existenční záležitosti.
    Vše dobré v novém roce všem.

13. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Skali, děkuji už jsem napsala.

Tak podpora funguje bez chybičky, sněhuláci už rostou :).

Naposledy upraveno: 7/1/21
    -Jara05- a Skali tohle ocenili.
  14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ke hre jsem se dostala az ve 14:30, takze uz bez potizi. KS dnes taky nestavkuje a krom +1 na 6 hod. a 100% bonusu ke sklizni vydalo i Snehulaka v krabici, takze uz si jen spokojene chrochram u knedliku se skvarkama a u piva ;)

15. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím,
    všem hráčům bylo před chvílí připsáno několik kusů akční rostliny navíc. Množství odpovídá tomu, které jste dostali na začátku akce.

16. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Oni opravdu asi moje penízky nechcou konečně jsem jedno ve 2 na startu a kloudně zasazeno až 14-25 tak takhle ne soudruzi takhle né:p:p:p:pza par dni se uvidí až vypnou tu flašku:sleepy:

Trepifajksl, marketka47 a dasa1143 tohle ocenili.
  17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Není těch sněhuláků nějak moc? Asi budu muset zbourat stromy.;):p

Pitrýsek47 a marketka47 tohle ocenili.
  18. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak jedna sklizeň a hotovo :p

A koukal jsem že někdo trefil sněhuláka tak jsem to zkusil taky a podařilo se mám 3. :p

-Kuteno-, marketka47 a dasa1143 tohle ocenili.
  19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Hotovo bez bonusů :music:použila jsem jen zuzku

20. Mikádko18

Mikádko18 Perspektivní autor

Ahoj, mám dotaz. Klíčící sněhulák je třeba ve II. a III. úkolů. Teď z II. úkolu mi zbylo 230 sněhuláků. Předchází do dalšího úkolu nebo se mi vynulují a III. úkol se začíná zase od začátku s 10 kusy na rozpěstování?

modro.ocko22, marketka47 a tenista99 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.