Sněžný křišťálový pohár (6.12. - 12.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/12/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. danaja1958

danaja1958 Zelenáč fóra

No, taky na to koukám a říkám si, proč není úkol v jednom řádku, když musím stejně dokončit celý řádek, než se dostanu ke stonku. Tak tedy neví?

evainfo tohle ocenil(a).
  2. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Nejak jedu pomalu asi sem na hline nebo co :D:D

3. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Třeba se nepleteš :) Napsal jsem to právě proto, že jsem si myslel že by mohla být "nová", to právě podle sebe :D. První dva, tři měsíce farmaření jsem si tak nějak myslel (a nebylo to z mé hlavy), že každý, kdo splní akci, a obzvlášť Ti, kteří jsou hotovi "světe div se" pomalu dřív než akce začne ;):D, tak prostě hru těžce dotují za reál. Posléze mi to nějak přišlo divný, že by pomalu každý dotoval farmu nákupem drahých košů, obzvlášť při propočtu, kolik by těch košů na jednu akci muselo být, to je fakt ranec xDxD, mi došlo (už nevím co jsem u toho chlastal), že je to nesmysl a začal se pídit po diskuzích, jak vlastně se k těm padátkům dobrat. Už nevím v kolikátém jsem byl tenkrát levelu, měl jsem jen o něco delší kytku než to zelí. Ale náhodným pokusem vyšlo najevo že zelí dává nejvíc padátek (když pominu další jiná "opatření" na farmě, aby byla padátka, pro ty co neví: viz. "jak na padátka"), malinu jsem tenkrát ještě neměl. Mezitím jsem postupoval v levelech a makal na tomhle: (už nevím, kdo to napsal kdesi v diskuzi někomu), "na stromě moudrosti nehleď nalevo, napravo, jdi po stromě co nejrychlej nahoru, aktivuj legendu, do ní vlož trofeje a ty navyšuj" :), To byla snad nejlepší rada, kterou jsem našel, tudíž neznámému pisateli velké dík :). Samozřejmě legenda není samospasitelná, ovšem je to slušný základ. Během toho jsem se dopinožil v levelech dostatečně vysoko, abych dostal do své péče od nedůvěřivého RT aj tu malinu a postupně pár ještě delších kytek. Ovšem malina se ukázala býti velice schopnou. Později přibil ten zkracovací řádek, a já jí dal důvěru a začal házet do skleníku, aby se zkrátil její růst a růst s vodou (zelená je u mne pořád moc velká vzácnost, tudíž s ní šetřím víc jak v reálu s rumem a kvalitní čokoškou xD)
    S tím řádkem spíše budeš mít pravdu, ono splnit akce fakt znamená mít tu farmu na padátka připravenou, proto jsem dodal ty přísady na zkrácení růstu místo řádku ;), osobně je nepoužívám, bo s řádkem, vodou, a hnědkou ta skleníkem vytuněná malina roste tuším cca 7:15 hod. k mé spokojenosti a dobrému spaní :D. Ony ty řádku jsou dokonce tuším dva, ten druhý zkracuje "ostatní plodiny" a jako správnej sklerotik jej pomalu pokaždé zapomínám aktivovat. Řemeslné produkty mám v záloze pro případ nejvyšší nouze. Aj má farma je "mladá", takže krejcarové konto není nic moc.
    Co se týče psaní do diskuzí, osobně píšu cca od doby, kdy už jsem tuším měl na farmě aj pórek a nevím zdali i karafiát. Diskuze ale pročítával a hledal rady, nápady a inspirace už mnohem dříve. Tak nevím zdali se řídit zrovna dle toho, kdy uživatel začal psát do diskuzí, ale možná jsem nespisovatelská vyjímka ;).
    Noo, mlýn už mi semlel barely, tak jdu vyhodit ze sedla toho želvího náhradníka a dojedu konečně ten první závod ;), snad se mi v tom sněhu s tou mašinou neztratil :D

4. elen45

elen45 Magnát fóra

dokončila jsem druhý závod, teď jsem dala ostružinu, pak dám něco delšího do 8 ráno - mám v plánu udělat každý den 1 závod

5. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Závod číslo 1 odstartován

6. coneznam

coneznam Osvícený autor

Tak já teď konečně odstartovala. Ale mám pocit, že odměny, které jsem "přelétla", jsem nedostala:sleepy:?!?! Je možné, že jsem dostala jen ty, na kterých jsem přistála??? To by pak to XXL palivo moc výhodné tedy nebylo:(:(

jindrasofr tohle ocenil(a).
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

coneznam - dostala jsi určitě všechny. Jen některé se nezobrazují v tooltipu ;)

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

radyn.m: tys to vzal z gruntu :) Já mám asi štěstí na to náhodné vypadávací číslo, přesto že nemám řádky nikam zařazené a klikám všechny, co jsou zralé, když přijdu na farmu. Cíleně jen zaseju před akcí nejdelší kytku, protože v práci ve 14.00 nemám pokaždé možnost rozpěstovat, nechávám to "na doma" kolem osmnácté hodiny, kdy se vrátím z roboty, z nákupu, nakrmím kočičí smečku a mám konečně čas si zapnout počítač...
    Kdybych tuhle akci plnila, je 442 kanystrů málo nebo akorát? :) Tass si tentokrát hraje na knížete Ignora... ale hopsinkovou šťávu na povzbuzení nedodal...

Naposledy upraveno: 7/12/18
  9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jaky knize Ignor, psal jsem nekam ze si dam jizdu naslepo, zadny pocitani, zadny tuseni kolik mam mit, zadny pocty jak dlouho jeste bude akce... proste takovy postaru, kam se doklouzu, tam budu... no a tak holt nejsou statistiky, to by neslo :)

Ale rekl bych, ze kdyz bych to nedal ja tak asi je nekde chyba, protoze vidim ze mam stale malo lnicky, kanystru docela dost... a hlavne se ani nesnazim o +1 vic nez je nutne odklikat na kole aby tahy nepropadavaly... takze jsem jeste nedoletel do druheho cile - v pohode myslim...

10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Rozjíždím pátý závod ;)

jindrasofr, DANKA722 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. davidson00

davidson00 Baron fóra

Zdravím, tak jsem dojela do konce 5 závodu, aktivovala stonek a dál budu pokračovat v plnění expertních úkolů, jó na začátku mi pomohlo vytočení 200 % a +1 do stodoly, příjemné adventní rozjímání

Naposledy upraveno: 8/12/18
  12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG].. hezké ráno všem závodícím farmářům :) jde to moc dobře, zvířátka kolem fandí, na trase žádné překážky, soupeři dochází biopalivo a mě taky xD to vidím ještě na jednu sklizeň a snad ty kanystry dopadají, tak přeji příjemný závod .. [​IMG]

13. rijkax

rijkax Aktivní autor

No, tak nejen že jsem rozpěstovala lničku pozdě, ještě jsem trubka dnes ráno sklidila bez MJS...., když se daří, tak se daří :) Takže zatím jsem v půlce druhého závodu, ale času ještě dost, snad to doženu, všem co už protli cílovou pásku gratulka.

14. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Já si závody nechávám nakonec... Zatím pěstuji a pěstuji, mám 26 kusů XXL a ostatní už taky mám... Jenom padátka pomalu docházejí. Zítra asi hodím nějaké dlouhodobky abych trochu povzbudil stav kanystrů ve stodole....

15. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak doufám, že včera večer jsem dopěstovala akční plodinu. Protože jsem však začínala akci bez jakékoliv přípravy, tak chyběly padátka. Ty ráno dopadaly z dlouhodobek. A teď mám semleta biopaliva XXL a v tuto chvíli hledám řidiče, který by ty jízdy odjel. To mě nebaví.

A teď je od obou akcí klid, teď přemýšlím, že jako odměnu koupím nějakou tu sazeničku ....

Jinak všem pohodový víkend. [​IMG][​IMG][​IMG]

16. Baroland

Baroland Ikona fóra

Před poslední sklizní vytočím 200% na 12 hod.Já se picnu,nejen,že to už nepotřebuji,ale ještě to i propadne.Ponocovat teda nebudu.

jindrasofr, Y_n_O a DANKA722 tohle ocenili.
  17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Baro, tak po sklizni akční nasaď párkrát řeřichu ;)

18. satelit

satelit Hvězda fóra

Doskútrováno,všichni soupeři poznali hořkost porážky. xD

19. libakos

libakos Polobůh fóra

Závod skončil,stonek už je funkční a použiji pouze BZ;)slunečnici nepěstuji.....

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  20. Preceja

Preceja Mistr fóra

Víkend bez honby za akčními, teda, řeknu vám, pohodička, asi to budu dělat častěji, na farmě si v klidu rostu kopřivy, aby měli rysové konečně co žrát (netuším, proč se krmí zrovna tímhle, ale to už je jejich věc), aspoň se využije něco z těch stovek melounové magie co se tu samy od sebe objevily, a možná konečně vyrobí i lízátka do úkolu.I stavy dalších zvířat jsou víc než tristní, o výrobcích ani nemluvím, zeleninu též třeba dopěstovat, ale sklidí se až je čas, ono to taky bude přibývat.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.