Sněžný křišťálový pohár (6.12. - 12.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/12/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdary, to jsem věděl a nepsal bych to, kdybych F5 nedal ,-) dal a byla tam pořád až večer se odporoučela zpět do systému ,-))

Edit: Ale vždyť nejsi, já jsem už od toho příspěvku na farmě nebyl až teď.
    Edit2: myslíš 93, tam jsem psal, že je hlášená chyba, no snad už bych měl vědět co dělat, není to poprvé za ta léta ,-)))))
    Edit3: to asi ano, ale mezitím jsem F5 dával já a podruhé Jessie (kočka) když si lehla na klávesnici ,-))) ale na lničku to neplatilo až potom vypnutí ntb.

Jízda ve tmě na tom bazmeku není nic moc, ale 2x jsem ji zvládl ,-))) nálepku mám. To tam nemohli posadit jiné zvíře? dost jsem se vyděsil. Snad ti další budou mít lepší vizáž ,-)))

Naposledy upraveno: 6/12/18
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pitrýsku tož příště definuj přesně, ať zase nésu ta hlópá 8) I když si tady už zvykám...

radyn.m, vzhledem k tomu, že na fóru je chladovka od letošního září a nenašla rady jak na vypadávátka, asi u té maliny ani u zelí ještě nebude a žádný zkracovací řádek nemá... ale třeba se zase pletu... :oops:

EDIT pro Pitrýska: však já myslím ten první, kdybys tam rovnou napsal, že jsi F5 zkoušel, nepíšu ;)
    EDIT2: nee, 105, to už bylo u tebe po sklizni a u RT i po opravě...

Naposledy upraveno: 6/12/18
  3. Daluka

Daluka Pisálek fóra

Dojela jsem první závod

4. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tak jsem šupla do mlýna prvních 8 xxl ,Málo SH, tak jsem rozpěstovala jen 2x na polích 2x2,ted už jen s vodou a hnojem;)

5. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

1.závod absolvovaný,na 2. mám 8x XXL

6. burds

burds Titán fóra

Také první závod hotový na druhém musím dodělat ještě 2x XXL palivo.Jde to celkem rychle a doufám že to nezakřiknu kanystry celkem dobře padají.

7. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

no a proč se to nedá sázet na baha když dneska začíná druhý kolo Zuzina akce co je na etapy? To teda nevím kde sázet když nové hrací pole nejsou a zvířata jsou třeba do úkolů v družstvu, to se nedá stíhat na jednom poli teda

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

pinda-ada - akční Květinová cukrová hůlka pro Zuzin věneček se bude sázet na plantáži :)

jindrasofr, danielka0000 a burds tohle ocenili.
  9. hroudov

hroudov Vévoda fóra

aha, tak děkuji ;)

evainfo a Skali tohle ocenili.
  10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Idealni akce pred vanocemi... me se to libi! :p V odmenach nic, za cim by se clovek "musel" honit, takze kdo nestiha muze v klidu vynechat a kdo stiha a nechce se na farme nudit u sysleni do stodoly, ten si prece jen neco za snahu odnese. Nic moc mi nechybi, abych z hyeny delala sysla, takze vjizdim pianko do druhe tretiny 2. zavodu ;)

11. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Akce jede, jak má (900 kanystrů z 1274, tj. 70,6%, a 7246 ks lničky z 20420, tj. 35,4% potřebného množství).
    Zatím jsem sice neodstartoval, ale až mi zasvítí zelená, bude to rychlost, jakou yeti ještě neviděl!

12. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

2.závod hotov

13. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak já bych se asi měla jmenovat šnekochod, páč nemám ještě ani jeden závod odjetý, neb jsem byla od rána mimo domov a tudíž i mimo internet, snad to doženu, všem hezký víkend a pevnou ruku na klikací myšce.

14. Johnny

Johnny Polobůh fóra

3 závod hotov ;)

jindrasofr, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Skali děkuji za rady

jindrasofr a evainfo tohle ocenili.
  16. satelit

satelit Hvězda fóra

Připravuji se na start 4.závodu - jezdí to dobře. ;)

Ten skútr je úžasnej. :)

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Co to lidi delate, vy nespite?
    Nepocitam to, jen pestuju a vyplnuju cas slunecnici a nocni dlouhodobkou a jeste mi skutr beha pred cile prvniho kola!
    No odolavam a nebudu si davat propocty, at to jednou je taky adrenalin, zda to stiham nebo ne :)
    Kazdopadne o nic moc nejde, ze?

jindrasofr a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný patulínek,
    pořád lepší tahle akce než ty dvě předcházející.Dožínky ty se jim vůbec nepovedli a to je s vánoční akci druhá nejočekávanější.
    To je aspon můj názor s Farmeramou to jde s kopce i když není venku náledí.

jindrasofr a evainfo tohle ocenili.
  19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... ahojky u křišťálového závodu, čekám na sklizeň, tak zatím stačí sjíždění na sáňkách xD. Včera byly bonusy, ale dnes se mi v práci nepodařilo sklidit ani jednou, v práci jedeme od začátku týdne na nový počítačový systém a s tím velká inventura, některé dny i 14 hodin ... no masakr a stále něco nefunguje, tak volný víkend je vysvobozením k odpočinku :p. Teď jsem ráda, že nelétáme v oblacích a nemusím přemýšlet při vybírání trasy, i tak je hra skvělá a právě se ze zimy přesouvám na teplou bahamku :D. Držím palčáky, ať to jede rychle do cíle ;)

20. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Hezký večer všem. Závody na skútru jen sviští a rozjíždím třetí závod. Užiju si sníh a pravou zimu aspoň virtuálně, když u nás dnes bylo teplo skoro jako na jaře a nikde ani vločka :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.