Sněžný křišťálový pohár (6.12. - 12.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/12/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

chladovka - to musí být dobrá příprava před akcí - připravit na začátek akce ke sklizni dlouhodobky ;)

-Kuteno-, bursuk59 a jindrasofr tohle ocenili.
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

3. stěby

stěby Hvězda fóra

No jo, on ten víkendový Zuzin cukrklacek poroste na Plantáži o_Oo_O. Díky za nakopnutí, to jsem nějak zazdil. Tak to budou mít jeleni na Hlavní dostatek prostoru pro svoje rejdy :D. Ale odskáčou to plameňáci a hroši :(. A mám víc šancí zapomenout na tu lničku i s kanystrama xD.

4. Skali

Jeleni o_O Co budeš dělat s jelenama ?

5. stěby

stěby Hvězda fóra

Klííííd xD! Popadla mě hamounská a doplňuju stodolu zvěří a stromečkoplody do určité výše. Na Baha už se to pěkně rýsuje, na Farmě teču. Jeleni byli první na řadě, pak tam mám spoustu další havěti. A práce na několik let dopředu xDxDxD.

A jeden nikdy neví. Co kdyby v Německu nebo v Číně znali hajnýho Robátka? :music:

6. Skali

To už bych tam vypustila možná radši čuníky a koníky (jestli koulička nekeke) ;)
    Já jsem závodit nechtěla, bo jsem měla jiné plány. No, ale už je lnička na polích, kanystrů dost, tož to teda odjezdím, no, co už :eek:

7. stěby

stěby Hvězda fóra

Těch mám dost, bo koníky už léta šlechtím :oops: a na prasátka mám řádek a 2 obrchlívky. A mně ty radostné výkřiky o doskútrování možná taky nedají ;).

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já určitě odolám. Kanystry napadaly, v přiměřeném množství 192 při první sklizni po návratu z pracovního procesu. A padat budou dál... Za nic se mi připočítají nějaké body nebo krejcary (ani jsem se nedívala, za co se budou zbytky měnit). To mi momentálně vyhovuje, protože jak napsal Jonsdorf - v této akci vic dám, než získám. Tož já si budu syslit na někdy jindy všechno, čeho mám málo.

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tož bez bonusů zatím 1987 ks akční a 508 kanystrů.:)

10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

ještě hodku vydržet a neusnout abych sklidila;)Prozatim nemelu ,v ponděli si v klidu zajezdím..... V poledne jsen nestartla auti,dala nabíječku,vzala konec ze stromku venku a druhý už nedala do zasuvky:( Kol třetí odpoledne mi to došlo, tak jsem to na dvě hodky zapla, večer schovala a ráno se uvidí, zda pojedu dopráce nebo ne;)

11. chladovka

chladovka Pisálek fóra

jindrasofr, zejdy66 a Y_n_O tohle ocenili.
  12. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Zdravím všechny, melu právě první 4 XXL paliva nečekala jsem, že začnu tak brzy. Moc kanystrů jsem tedy nenasbírala , protože jsem všude ve 14 hodin měla kachny, králíky a podobné krátkodobé chlívky a k tomu myslím dýni, už si vůbec nejsem jistá :-D, ale já to nevzdám a pokusím se zdolat všechny jízdy .

Naposledy upraveno: 7/12/18
  13. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak nevím jestli je to s padátky z růže v pořádku mám 107 kanystrů

bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  14. Skali

Honzulka05 - nevíme, zda je to v pořádku, bo nevíme, kolik políček růží jsi sklízel. Tak bych jen měla k těm růžím toto - není to moc dlouhá rostlina - rozhodně bych ji nedávala jako přípravu na akci - dala bych něco, co má delší dobu růstu.
    A také to stěhování pohárů - stěhoval jsi je ?

15. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Skali poháry stěhuji a růže asi nebyl dobrý nápad zkusím tedy karafiát je o něco delší něž 10 hodinová růžička

zejdy66, fany2020 a bursuk59 tohle ocenili.
  16. stěby

stěby Hvězda fóra

Napadá mě jedna farmářská: Stěhoval jsem, stěhoval, ale málo. Stěhoval, stěhoval, ale málo, kolečko se mi polámalo, kolečko se mi polámalo :music:.

No nic, konec hulení, na to, že tuhle akci nejedu (zatím fakt ne ;)), už jsem toho tady nakecal víc, než je zdrávo. Ordinuji si tímto virtuální fórový klid. Dám tomu minimálně den. Maximálně dva. :p

17. Skali

Honzulka05 - To uděláš dobře. Ona má růže hezkou protihodnotu, ale na začátek akce musíš sáhnout po těch delších - ba přímo nejdelších.

18. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Jj, naprostý souhlas, a když už jsem byl tak v ráži při "překopávání" farmy a pěstování akční, jsem si tak nějak uvědomil že od zítra se jede na zuzin věnec na plantáži. Hned jsem tam fláknul saguaro, aby bylo hodně padátek :D, a teprv po zalití a řádném posypání hnědkou mi tak nějak došlo že na zuzin věneček tak nějak padátka nejsou třeba xD

Chladovka: stačí nasázet malinu, pokud máš aj "zkracovací" řádek v nebi, tak dokáže nasypat hodně padátek za krátký čas, anebo použij na ni prach mandragory a aroma lásky, nahradí Ti řádek. Má farma má v oblibě aj červené zelí, když jej pokrátíš nějakým produktem, taky hezky sype padátka. Oboje lze hezky nasadit na noc nebo nasadit před odchodem na šichtu :) Po příchodu sklidíš a naseješ akční :).

19. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Skali tak bych se snažil udělat každou akci jenže růže se dala sklidit tak na těch 10 polí hned jak jsem přišel ve 14:30 na farmu akorát jsem zvolil špatnou rostlinu

zejdy66 a fany2020 tohle ocenili.
  20. Skali

Honzulka05 - příprava na akci - večer než jdeš spát, dej všude, kde budou vypadávat pajdátka, pidipolíčka. A na ně to nejdelší co máš
    - pórek, artyčok, karafiát, malinu.... Klidně na každou plochu něco jiného, to je fuk. Tak, aby ti to do těch dvou hodin odpoledne uzrálo. Pidipolíčka použij proto, že je tam mnohem větší šance na padátka - bo z každého políčka/pole může vypadnout (teoreticky) max. jedno padátko - velkých polí dáš na plochu méně - tudíž z nich je také mnohem méně padátek.
    K těm pidipolíčkům tam můžeš nechat i nějaké stromy v základu (20 hod. růstu) - pokud to má vypadávat i ze stromů. A pak nechat na ploše velkoskladiště, bo z těch to taky pěkně padá, bo se do nich vejde dost chlívků, stromů....
    Dekorky nacpat do parku (a na ostrov) - bo z nich ti nevypadne mimo bodů nic.
    Asi tak nějak :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.