Sněžný křišťálový pohár (6.12. - 12.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/12/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, tak mám hotovo. Farma hozena do modulu doplnit stodolu. Něco alespoň dopěstuji. Jára

2. liduška14

liduška14 Pilný autor

Konečně hotovo

3. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Taky uz mam splneno a konecne trosku klidku :)

4. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Ještě jedna sklizeň akční a dojedu do finiše, nechám to na ráno, ať si to ten želvák v sedle ještě užije:music:. Jinak za mne, odměny hezké, sic by mohlo být víc lupenů na kombajn, ovšem utěšeně hezky přibylo jak v SK, tak v zelený aj vrtulích, o ostatním nemluvě :). Přeji všem hezký večer a zdárný dojezd ;)

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Nejspis mam na farme zamokrenou nebo kyselou pudu, protoze semena lnicky na ten zpropadeny vysychavy olej se mi povedlo v dostatecnem mnozstvi napestovat az ted. V prubehu peti etap zavodu jsem odrovnala 2 motory - prvni se pridrel na klice, z druheho vylitaly vsechny pistni krouzky.... no reknu vam, to je horsi, jak repka v bionafte! Nakonec jsem skutr musela osadila kvalitnim japonskym sestivalcem a primichat hydrauliku, aby se nezadrel, ale bylo je tak tak :music:xD

6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Závod č.1 dokončen uvidím co ještě stihnu

evainfo a burds tohle ocenili.
  7. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, mám komplet hotovo. ;) Následuje pěstovačka do úkolů a stodoly.:)

8. maurehata

maurehata Osvícený autor

Mne uz chybi jen 3 xxl a asi jedno obyc palivo a finito. Ovsem asi to pocka, zrejme az na uterni rano. Zitra rano mi dozraje motyli kukla a tu vzdy vyuziju, at je nebo neni akce. Takze na farme cekaji rysove, na baha tulenove. Rysy se mi podari za dobu trvani bonusu otocit trikrat a tak mi vzdy jednou za tri dny pribude do stodoly cca 500 tisic protihodnoty ve farma zveri, coz je jinak dost nadlidsky ukol. Jen to jejich krmeni leze do penez, pardon do kopriv :D.
    Nicméně ja si davam do roku 2019 zavazek, ze umorim v druzstvu aspon nejaky ukoly na dodavani PH zvirat (zverince, vyrobny a arboreta), takze bez rysu to nepujde, vychazi mi nejlip z farma zvirat.

9. spuntka

spuntka Magnát fóra

Tak ještě mi chybí 2500 akční a bude hotovo. Vidím to na zítra odpol.
    Dobrou noc všem.
    Venku leje jako z konve,:cry::cry::cry:

10. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Díky tomu, že mi dnes přezrávala akční na plochách celý den, jsem večer po návratu z cest zkusila kolo a jak to bývá, večer před spaním na pár pokusů dvakrát +1 na 6 hodin pro pole. Takže akční je komplet a do rána si počkám na cca 50 padátek a akci dojedu.
    Moc jsem ji nestihla vnímat, zimní atmosféra hezká, nicméně při jarním deštíku, viroze a nestíhání ode zdi ke zdi jsem tentokrát ani nevnímala, co vlastně a kde plním...

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Honzulka05 A na dalsi zavody ti chybi akcni kytka nebo padatka?

Honzulka05, evainfo a jindrasofr tohle ocenili.
  12. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Ahoj všem, můžu taky jednou hrdě napsat s takovým předstihem : MÁM HOTOVO. Bonus 100% byl báječný už dlouho se mi nepovedlo tohle na kole vytočit.

13. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Tento soupeř již poznal hořkost porážkyxDxDxDxDxDxDxDxDxD

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nooo, tak na noc jsem dal lnicku, naprosto neefektivni, ALE vytocil jsem +100% a tak je to najednou velmi pekny posun vpred... dnes tedy urcite dam dva zavody a budu pred finale, takze v pohode... trochu skoda ze nevyuziju bonus na vic zvirat, zacina se mi ukazovat postupne vycerpani stodoly co vydrzela jeste z dob kdy se na farme farmarilo a ne ze se plnilo nekolik akci najednou bez prestavky...

15. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Závody odježděny, větev na stonku. Na ploše zvířátka do další akce a já se jdu věnovat cukroví.

16. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

To byl ale sprint! Všechny závody vyhrány a už tak tedy také mohu (od víkendu) farmu osvobodit od žlutého rostlinstva (lnička) a vrhnout se na doplňování expertních rostlin... Trefit se s jejich pěstování do oken mez akcemi je stále těžší a těžší. Ještě štěstí, že ty akce poslední dobou představují poměrně významný přísun BZ - plnění stálých expertních úloh holt počká (rostlinky nemají stejně jako úkoly nožičky, takže nám neutečou).

17. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Akce splněna, všichni soupeři poraženi.... Můžu zase začít pěstovat do zásoby. A nakonec kdy se mi poštěstí být tak dlouho doma... Sice ta cena je dost vysoká, čekat na operaci ramene, ale zdraví si to žádá... Ještě musím nějaký čas se svou tělesnou schránkou vydržet, tak jí musíme dopřát nějaký odpočinek... Gratulace všem co už mají hotovo a ostatní neklesejte na mysli ještě je dost času.

18. dencice

dencice Stálice fóra

Zdravím farmáři, tak mám také od rána hotovo, akce šla v pohodě, teď jdu plnit stodolu a pěstovat co chybí, přeji všem co mají ještě nedoděláno,ať to stihnou a akci dokončí v pohodě:);)

evainfo, bursuk59 a jindrasofr tohle ocenili.
  19. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

I já jsem ráno porazila všechny soupeře a ze tří sněhurek mi vyrostl jilm, bříza XXL a hrušeň XXL . Nakonec to šlo rychleji než jsem doufala.

20. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj,před chvílí jsem také porazila poslední soupeře!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.