Zpětná vazba Složení krmiva pro masožravá zvířata

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pajda361, 11/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Je pro Vás přijatelné, aby zvířata byla součástí krmiva?

1. Ano

25.9%
  2. Ne

64.1%
  3. Je mi to jedno

10.0%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. šebejda

šebejda Baron fóra

Cassí.....
    babička je většinou i něčí tchýně. Já se fakt strašně seknul se svým "NE". Měl jsem dát resolutní ANO u vlka a chudák zákusek myslivec ->tuto oběť jsem ochoten podsoupitxD

2. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

Hlasovala jsem pro ANO, protože z morálního pohledu je to pro mě přijatelné a i logické...
    Pak jsem se zamyslela, a bohužel nemůžu svůj hlas změnit, protože by byl NE :)
    RT má nejspíše v plánu změnu v krmení a nejspíše na tuto anketu moc přihlížet nebude... Tak snad to udělají rozumně...

3. webmarian

webmarian Rádoby autor

ÁNO - v prípade, že pribudne nová lúka, kde sa budú dať aj chovať, keď sa chcú jesť ;)
    NIE - elektronickému zverstvu je to jedno, čo žerú, aspoň sú zvieratá v lepšej stravovacej kondícii ako ľudia ;)

4. Baroland

Baroland Ikona fóra

ANO
    1.je to logické,(divné co v nelogické hře?).chci tím říct,že bíložravec žere seno,masožravec maso a mlýnu jeto jedno co mele.
    2.Jestli musím napěstovat (nakoupit) stovky zeleniny,nebo 1-2 zvíře vyjde nastejno (zelenina obsadí více polí,zvíře déle trvá.
    3.Více možností,více příležitostí -rozeberte si to jak chcete.
    4.Je zbytečné o tom diskutovat,stejně už je rozhodnuto.I kdyby s tím souhlasil jen jeden,v New. se dozvíme : pro velký zájem.

5. vbaburek

vbaburek Perspektivní autor

hlasovala jsem NE, jelikož zvířátka moc nejedu, zabírají moc místa :-D

6. kimikimia

kimikimia Perspektivní autor

Ne. Je mi vždycky líto světlušek, takže pavouky nedělám...

Ale možná, kdyby se do toho zapojilo to šlechtění a u strašidelných by se měnilo šlechtěnec za šlechtěnce...pak by si třeba někteří na chvíli přestali stěžovat na svůj levl...a jiným by to přestalo být třeba jedno, že? :p

:-D

7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ano i ne. Ano, aby hra odpovídala reálu a ne, protože na to není na vše plocha.

8. kuchynak

kuchynak Perspektivní autor

Když dám NE, tak to bude o jakési mé pohodlnosti, o tom, že přece nebudu pěstovat slepice, králíky, myšky do krmení.
    Když dám ANO, takto bude o tom, že budu muset zapřemýšlet, co budu chtít pěstovat, jakou zvolím strategii. Na druhou stranu, když našoupám na farmu min. oranžové slepice a králíky (ideálně růžové a neonové), párkrát to otočím, hodím na trh a nestačím se divit, jak mi přibývají krejcárky...
    Řada věcí je tu postavená na hlavu, tak předpokládám, že budeme brzy krmit lvy karafiáty a žirafa bude žrát třeba veverky;);)
    Tak já jdu sklidit stromy xDxD

9. gormitus

gormitus Pisálek fóra

Take jsem dala NE.Stale nemam doslechtene ukoly v druzstvu a tam je potreba zviratek habadej.Slechtence kupuji jen ty nizssi,ale ty vysoke musim doslechtit vlastni pili
    Akce strida akci, plodin je zapotrebi docela docela dost a pokud jsou v plneni zvirata tak jich neni malo.

10. hanči57

hanči57 Aktivní autor

Dala jsem ANO,je to normální-anakonda,pavouk.Nikdo se tomu nedivil,ale že nám udělali vlka vegetariánem,to jsem pár komentářů na fóru četla.

fgs001, danda-vnovis a -Zdenka tohle ocenili.
  11. jana944

jana944 Zelenáč fóra

Hlasuji pro ne :D

12. kominík73

kominík73 Rádoby autor

Za sebe s klidným svědomím jsem pro ano.. kdyby mi někdo tuto anketu předložil tak před třemi léty, byla bych pro ne.. ale časem jsem přišla na to, že není důležité mít na ploše všechny chlívky a zároveň stíhat pěstování rostlin..nikdo nás přeci nenutí vyrábět vše najednou nebo dělat to, co je pro mne v danou chvíli nevýhodné.. klíčem ke hře je prostě trh.. takže pěstuji to, co se vyplatí.. nakupuji to, co je levné.. udržet si přehled na trhu je zrovna tak důležité jako vědět, co mám v tuto chvíli na ploše..v případě, že zjistím, že např. krmivo pro anakondu vyjde dráž než samotné zvíře nemám důvod stavět anakondí výběh, ale koupím rovnou zvířátko a prodám krmení..

13. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Náhodou by to šlo xD bych do anakondy klidně nacpala krávu xD

14. medved222

medved222 Analytik fóra

Říkám ne,už teď mi srdce krvácí, když dávám anakondám králíčky a hned, jak splním úkol,půjdou potvory do lišty. Už máme do úkolů 32 zvířat z TS a minimálně 10 z nich nejsou býložravci a světluška se taky neživí zlatým listem a želva vlčím mákem a nevadí to. A co teprve pěstování na hřbitově? Tak proč chtít najednou realitu.

Naposledy upraveno: 11/3/16
  15. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, jsem pro ano a mám pro to osobně víc logických důvodů

1. Masožravec je masožravec vlk na brokolici a česneku je týrání zvěře

2. Cena 1x slepice (dostupné nízkému levelu, základní výroba 1,30 h) = 398 Kr x 3x brokolice x 225, 2x cibule x 96, 1x špenát x 170 (plodiny pro nízké levely nedosažitelné, krmivo musí kupovat, základní doba 15-17 hod) = 1.037 Kr.
    Cena krmiva: slepice 100 Kr
    Cena krmiva: vlk 2.200 Kr
    (při stanovení cen vycházím z cen na trhu, které se mohou lišit v závislosti na přiděleném trhu systémem, v tomto může být pohled různých hráčů odlišný)
    Ekonomický pohled: I kdyby vlk žral dvě slepice, pořád se mi to vyplatí víc než současné krmivo, navíc podpořím nákupem slepic nižší levely, vlk nebude hlady. Nižší levely budou moci pěstovat vlky a nebudou muset nakupovat předražené krmivo. Viz. současný problém zejména viditelný u kiviho.

3. Vždy bude záležet na tom, co se dál plánuje ve hře a samozřejmě je důležité přesné a kompletní složení celého krmiva pro jasné a přesné posouzení výhodnosti a to čehokoliv.
    Pokud budu moci využít skladovacího prostoru, kde si vychovám slepice do krmiva, aniž bych musel cokoliv měnit na stávající ploše, pak budu ještě mnohem raději krmit vlka slepicí. Anakonda by neměla být tak nenajedená a v pohodě by jí měl stačit jeden králík (maximálně 1x slepice, 1x králík). Taková úprava by smysl měla a i větší logiku. To co má teď v jídelníčku je extrém oproti ostatním krmivům.
    Předpokladem hratelnosti hry je vyvážené krmivo u všech zvířat a logická dostupnost podle levelu a to i u přísad na výrobu krmiva. Vlka mohu mít sice od 2. levelu, ale krmivo pro něj mohu vyrábět až od dostupnosti všech položek pro výrobu krmiva tj. lvl 72 (dostupnost špenátu). To samé kivi a věřím, že i to spousta lidí štve a oprávněně stejně jako nesmyslně vysoké požadavky v krmivu kohouta. Získají sice stáj za Floreny, ale prakticky jim zůstává v liště nevyužitá a to z různých důvodů.

4. Myšlenka více druhů krmiv sice není od věci pro přiblížení se realitě, ale pro hru je taková úprava děsivě složitá a dost náročná na pochopení pro nováčky a pro náročné úpravy mlýna. Nehledě na další následky na úpravy ve hře u chlívků.

Můj osobní pohled, souhlasit s ním nemusíte, nicméně vyvrátit si ho nechám pouze logickými argumenty. A dodávám, můj pohled je globální z pohledu začínajícího hráče i hráče 98 levelu.

Příjemnou hru danda

16. -paja1973-

-paja1973- Zelenáč fóra

take nesouhlasim, spise by se melo udelam vice mista

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Nehlasuji. Zpetna vazba je nepropracovana a nebudu se vyjadrovat k necemu, k cemu nemam dostatek podkladu. Nevim, jestli by vlkovi stacila jedna slepice nebo by jich sezral 100. Nevim, jak dlouho by trvalo umleti takoveho krmiva pro vlka.... atd atd atd. Konstruktivni debata je tu zcela vyloucena.

18. dibla

dibla Pisálek fóra

Hlasuji ano, ale v tomto případu jde o rozhodnutí hlasovat pro reál nebo taktizovat ve hře. Vypadá to ale, že vysoce převládá taktika ve hře.
    Zdeša

19. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

dando, pokud bude k dispozici nějaký velkokapacitní dobytčák a nebudu se muset dívat na chlívky na ploše, jsem ochotna uvážit, že občas nějakou tu zvěř i nakrmím.... ale:
    1) bude tento velkokapacitní hangár odpovídat normám EU? Pokud ne, jde taky o týrání zvěře....
    2) pokud by se měla alespoň částečně dodržet logika stravování různých tvorů na farmě, měl by být taky do hry zavedený kompost, v něm budeme chovat žížaly, aby bylo čím nakrmit žáby, krtky, ježky, ryby...
    3) a z čeho bude ten kompost? taky by po nějakém mejdanu mohlo dojít k rozhodnutí, že na kompost půjde to, co se vrátí jako neprodané z trhu (určitou logiku by to mělo)
    4) a může dojít i kdaleko šílenějším nápadům....

takže za mne opakovaně: ne a nee a NE....dup! :D

20. Abandando

Abandando Pisálek fóra

za mě Ne anakonda je hrozně náročná, stačilo už tenkrát když baštila jednu slepici . . .

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.