Zpětná vazba Složení krmiva pro masožravá zvířata

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pajda361, 11/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Je pro Vás přijatelné, aby zvířata byla součástí krmiva?

1. Ano

25.9%
  2. Ne

64.1%
  3. Je mi to jedno

10.0%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamba54

mamba54 Stará škola

Dala jsem ano, sice mě taky honí krmivo pro anakondy, ale o tom to je, spíš mi vadí, když mám zvíře, pro které nemůžu napěstovat krmivo, protože nemám dostatečný level - viz kivi
    Souhlasím s X-mole

EliškaM, danda-vnovis a ell1956 tohle ocenili.
  2. filiphromek1

filiphromek1 Perspektivní autor

Určitě ano, k zvířatům přece patří že žerou ostatní zvířata.

ell1956 tohle ocenil(a).
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Stejně si myslím ,že už je rozhodnuto! Nechovám pavouky ani anakondy! Tak hold nebudu chovat ani další masožravce!Že by se případně měly objevovat v úkolech , tak toho se také nebojím,protože by asi 90% hráčů nesplnilo!o_O

ell1956 tohle ocenil(a).
  4. vrku1990

vrku1990 Pisálek fóra

Stačí anakondy . . .

atriadk a ell1956 tohle ocenili.
  5. atriadk

atriadk Rádoby autor

stacia anakondy a vlci nech ostanu vegetarianmy ked sa tak rozhodli a psy zozeru co im das;)

bill tohle ocenil(a).
  6. šebejda

šebejda Baron fóra

Na první pohled zajímavý nápad pro zvýšení reality hry. Na všechny ostatní pohledy je to nápad hodný doktora Chocholouška. Při tak ohromném počtu zvířat bychom neřešily nic jiného, než výrobu krmiva. Vidím to úplně plasticky: ->pavouk baští světlušky->žába baští pavouky->dorazí čáp a ten pak sežere žábu. A NEBO.: ->ledňáček baští ryby->i vydra baští ryby->kočka rybě neodolá->medvěd ryby miluje. A NAKONEC: ->skunk sežere myš->skunka nesežere nic, protože i masožravci mají svojí hrdost:p. Za mne mnohonásobně ne, mrzí mne, že nemám pro své NE více farem:wuerg:

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

šebejda Já bych zase tak netroškařil.Takovej čáp by mohl sežrat těch žab aspoň 5, přece jen je kapku větší! Vydra tak ze 3 kapříky, chameleon 15 světlušek, medvěd 1 kozu a 1 ovci, atd...........Ať se tedy přiblížíme tomu reálu.xD

8. prcek70

prcek70 Pisálek fóra

Nějak nechápu, co se tady řeší. Pokud se jedná o hru s trochou nadsázky, tak mohou jíst vlci třeba krupicovou kaši, pokud se má hra podobat reálu, pak musí žrát maso. Já jsem masožravec, a rozhodně si nenechám od nikoho mluvit do mého jídelníčku. xD

9. Veselka

Veselka Rádoby autor

Za předpokladu, že by byla farma založená více na realitě bych s tímto návrhem souhlasila.
    Například zvířata nežerou jen jeden druh krmení, ale podle toho co baští jsou více či méně zdraví atp..

Pak jsou tu takové prapodivnosti jako je např. kohout, který ve skutečnosti sežere zlomek toho, co slepice, avšak zde sežere víc než velké hejno slepic a mnoho dalšího.

Proto v daném stavu musím dát jednoznačné NE.

matlafous123 tohle ocenil(a).
  10. sluníčkomilka

sluníčkomilka Zelenáč fóra

Hlasuji ANO, myslím si, že zvířátka patří do potravinového řetězce. Myslím si, že o to je zajímavější hra. I když představa vlka vegetariána, mě pobavila..:) Chápu i názory, že se pěstují jen králíky a slepice... Ale tak jsme obchodníci, dám vydělat začínajícím farmářům a já taky vydělám (právě třeba prodejem pavouků, které oni nemají). Je to hodně zajímavá diskuse, ale já jdu raději farmařit.. Jdu sklízet pšenici a pěstovat slepice, chudák anakonda, má hlad.. :) Čauky a krásné farmaření.

11. mituli

mituli Polobůh fóra

ne a ne,už tak je málo místa na všechno a ted ještě tohle>:(

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  12. majka78

majka78 Zelenáč fóra

Dávam nie,bolo by dobré,keby sa krmivo vyrábalo len z rastlín a plodov.Zvieratá sú potrebné inde,napr.BB,akcie...

skalara.v a Iwuska tohle ocenili.
  13. doben

doben Ikona fóra

Dal jsem NE. Trochu jsem o tom přemýšlel a zjistil jsem, že to má pro mě spoustu nevýhod. Například bude furt zacpaný mlýn, protože se bude muset mlít krmivo dvakrát, jednou např. pro slepice a podruhé pro anakondy. Za druhé se budou muset chovat zvířata ve velkém množství. A ti co nebudou chtít krmivo mlít, tak se jim nákupy krmiva nebo přímo zvířat hodně prodraží a úkoly se budou plnit ještě hůř než teď. Jsou sice neonové chlívky, ale i tak mi stačí, když musíme chovat zvířata při některých akcích.

14. fgs001

fgs001 Pilný autor

ANO.
    Myslím si, že aspoň v některých věcech by se RT mohlo přiblížit reálu. Jinak si některé děti začnou myslet, že vlk se živí česnekem atp. ;) Hořekovat, že je tady málo místa, je scestné. Už před pár lety RT psalo, že hráč nemůže obsáhnout vše a že si má zvolit strategii. Já si ji zvolil. Pěstuji, chovám minimálně, takže zvěř často nakupuju. Ale vydělávám zase na jiných věcech a docela dost 8)
    Původně jsem myslel, že asi jde o nějakou etickou otázku, ale jak to tady tak vidím... xD

15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Když se dívám na jednoznačné NE, tak se musím sám sebe ptát : kdy rozhodlo RT že se to přidá do hry ?
    Jen tak by takovou otázku nedávaly, tak předpokládám že to bude brzy.

Witchy.D tohle ocenil(a).
  16. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

NE a NE. Anakonda žere slepice a králíky a na ty musím pěstovat plodiny, je to dvojitá práce a když je akční plodina potřebuji každé políčko a mám-li málo krmiva kupuji je na trhu, protože bourat a předělávat farmu to se mi nechce, hlavně při akcích mám co dělat abych stíhala a nikdy nevím zda se podaří akční úkoly dokončit.

17. JenomJa

JenomJa Zelenáč fóra

ROZHODNĚ NE. SPÍŠ BY MNE ZAJÍMALO,PROČ PŘI VÝROBĚ KRMIVA PRO KOHOUTA JE ZAPOTŘEBÍ TAKOVÉ VELKÉ MNOŽSTVÍ ROSTLIN.NENÍ TO U ŽÁDNÉHO JINÉHO KRMIVA /NEJEDNÁ SE NÁHODOU O CHYBU?/ A PROČ SE NEDÁ SUPERKRMIVO VYRÁBĚT I NA BAHAMĚ? VŽDYT HO TAM TAKY POTŘEBUJEM!

charlie.b46 tohle ocenil(a).
  18. Tajík

Tajík Zelenáč fóra

Já bych s tím klidně souhlasila, ale jsem v 78 levelu a už teď je málo místa na výběhy a zároveň místa na pole.Mám tří pole a všechny zaplněné a když je akce tak musím uklidit většinu chlévů pryč. Takže pokud by byla možnost přidání pár polí, aby bylo všechno kam dát tak proč ne.

19. šebejda

šebejda Baron fóra

kaolín......medvěd 1 kozu a.....
    ....a ta by zůstala celá, škoda, že jsem hlasoval NExD

20. cassandravega

cassandravega Perspektivní autor

Tak jsem se na anketní otázku podívala ze dvou hledisek ;)
    Etické - NE, nevadí mi. aby zvířata byla součástí krmiva
    Herně-ekonomické - tak to je jiná, zvířat není na farmě nikdy dost.

... a vůbec, ;) vlci přece žerou babičky a myslivce, ne? ;) :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.