Slavnostní nákupy (13.12. - 19.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/12/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, včera večer akce dokončena ;). Dárky mám všechny červené.

2. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

Tak já ťulpas si sklidila už podruhé
    akční bez MJS :cry:..., tudíž chybí a o krabicích ani nemluvím, chybí mi už ale je 3 dárky, tak to snad do zítra dám :p

3. martina19751

martina19751 Analytik fóra

jindrasofr.....jsem na tom podobne, nastesti jsem si sklidila jen jednou a jen jednu plochu bez MJS, to je ta nevyhoda kombajnu,
    chybi mi dodelat 3 darky a krabic mam celkem dost, jisti to ruzovky a neonky , ktere mam na mytine a nikdy nebouram

4. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

všechny dárky zabaleny a stonek jako 300.stonkuje

5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Taky jsem včera sklidila jednou bez MJS - všechny plochy, než jsem si toho všimla -.-. Ale pokud se nestane nějaký karambol, stihnout bych to měla. I když nejspíš na poslední chvíli :)

6. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tak krabice mi chybí už jen na jeden dárek a akční na dva a půl dárků, tak honem dopěstovat akční a určo to stihnu;) S tou MJS se mi to podařilo taky, holt honem honem a pak se jeden nekoukne a má málo

7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já snad poslední sklizeň akční za 35 min a mělo by být hotovo. Krabic 202, potřebuji 130. Už mám navíc. :)

8. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

třeba dnes začnou krabice padat víc :p

9. myš59

myš59 Vévoda fóra

Na noc jsem dala dlouhodobky,ráno vypadlo na dvě krabice /na dvě ještě chybí /,ale zas chybí akční na čtyři dárky, tak honem pěstovat a třeba to dopadne ;)

10. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Já si akci tentokrát zkusila bez JC, tedy - jednoho mám ve stromě. Od včerejška hotovo. Na všech plochách mám dokola stromy, na divošce mám dvě arboreta a jednu megavýrobnu, na hlavní taky jednu plus 4x velkochlívek. Přípravu jsem nedělala, jak mi dobíhalo zrání (stromů, zvířat, polí), tak jsem uvolňovala místo pro pole. Padátka mi pro průběžné dodávání došly až 3 krabice před koncem (než jsem napěstovala na dárek, tak napadaly). Tak jsem dopěstovala, přeházela farmu na to, co jsem potřebovala a už jen čekala na krabky. Kapky a vrtule jsem použila jen na rozpěstování.
    Tak asi JC pro další akce nechám ležet, když to jde i takhle. Sklízela jsem ale 3x až 4x denně, naštěstí můžu.
    Nezoufejte, dopadá to !
    Hodně štěstí všem aj všetkým !

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Hotovo :)

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No tak uz jen jednu otocku akcniho a pak se zase nahodi doplnovani zvirat a stromu... teda hlavne tresni, do krmiva...

Vypadavat ma 250 krabic/den, v tuto chvili ma byt 1206 (nebo chybet 294 ), mam 2342 (chybi 0 ), mam 156% hotovo.
    Stav tulipmasli : idealne 18323 kusu (3800/den ), mam 21415 z 22800 (93% ).
    Zatim uplynulo 80% casu, zbyva 28 hodin.

13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak konečne hotovo,ale s krabíc som už na prášky!:p

14. FOFR00

FOFR00 Pisálek fóra

V pohodě hotovo! Mimo jiné zítra ve 14hod bude údržba hry.

15. vladca

vladca Stará škola

Tak ešte 100 škatúľ ... to dám do večera resp. ráno ... a hotovo (všetky darčeky modré :D)

16. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky blížím se ke konci, už mi chybí poslední krabice, tak to určitě zvládnu. Jára

17. stěby

stěby Hvězda fóra

Ráno už na farmu nemusím, já už ho vidím :inlove:. Z odpolední sklizně tří ploch pomněnky a sladkého jetele + pár chlívů, 2obrů, velkovýrobny a stromků nahopsalo u mě nevídaných 85 - 79 - 60 škatulí. Mám už nadplán, zraje jen poslední várka akční na 12. dárek. Tudíž, za 3,5 hodiny budu 8):D. A pak vyhrnu nasyslené tajemno, aby mi zítra po sklizni mohla z těch jilmů, skvrnitých vrb, mořských poníků a morčat prdnout cévka...

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Taky jsem se naivně domnívala, že budu mít před spaním hotovo; akční jsem dopěstovala dopoledne, ještě mi něco přes dvěsta tulipánů zbude, ale ty krabice... ty krabice... Povolala jsem do služby vytuněný květák, říkám si (v pracovním procesu) - do půlnoci to třikrát otočím a bude... Přijdu domů, chci sklidit první velká pole s květákem pro urychlení pajdátek a ajtakrajta - v práci se má pracovat a ne hrát - mám zaseto na pohopolích, dozraje to po půlnoci 8) Trhat to nebudu, bude výnos, škoda kapek... dež so hlópá, tož so hlópá ;)

Naposledy upraveno: 18/12/18
  19. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Y_n_O : Nic si z toho nedělej, například já třikrát počítal kolik mi schází tulipánů, kolik osít polí aby to vyšlo :), pro jistotu jsem nechal nějaké to pole těch omašlovanejch kytek navíc a světe div se, po sklizni jsem zjistil že mi schází "pouhých" osmnáct tulipánů :cry:xD, to by mě trhlo ve dveřích xD, samo že všechna pole už oseta co nejdelší kytí na padátka, řádně zavodněná a pohnojená xD, v práci se k tomu nedostanu a dvanáctku na krku. Tož nechal jsem to tak, dozrajou za pár hodin, jen jsem smázl pár políček, osel, hodil zelenou s vodou atd., a teď už VÁŽNĚ to musí vyjít na počet xD, vytuněná malina s rychlenou cibulí na noc vydala spoustu krabic, a teď čekám na posledních 39 kousků, to musí napadat z maliny i kdyby nechtělo :D:music:,už "čuchám" stonek, teda, tentokrát to bude jen o dva fousy, ale bude :), akce pro mne tradičně končí zítra v pět ráno :sleepy:
    edit: stonek v nebi a cca 115 krabic navíc :music:, nedalo mi to a raděj dokončil, bo jak se znám, ráno bych tak max. vypil kafe a "co že jsem to vlastně na té farmě chtěl?" xD

20. k.vitek

k.vitek Titán fóra

dobaleno
    12/12
    aktivovaný řádek

Časomíra 18 hod. do konce

EDIT: Héj, mi se povedl vložit obrázek :music:

Jo, a ta Borlice... to je z mé strany stavovská čest hornisty "v důchodu" :inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.