Slavnostní nákupy (13.12. - 19.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/12/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tiež napestované,ale tie krabice!:sleepy:Ešte 170 kusov,nepadá to a nepadá!:cry:

2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

a je to za mnouxD

3. casmirecka

casmirecka Pisálek fóra

Help. Dopěstovala jsem a nikde nemám dekorky do řádku. Co dělat? Už jsem odhásila -přihlásila a nic!

Helena1313, Honzulka05 a myš59 tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

casmirecka - a zabalila jsi zvířátkům dárky ?

Pokud máš i zabaleno a dekorace v inventáři nemáš (ani po opětovném odhlášení a přihlášení) a jsi si jistá, že jsi je nedala někam na plochu, budeš se muset obrátit na herní podporu

Helena1313, Honzulka05 a casmirecka tohle ocenili.
  5. casmirecka

casmirecka Pisálek fóra

Děkuji!
    Zabaleno mám .

6. milteska

milteska Expert fóra

tak škatulek mám dost-ještě napěstovat na 3 dárky. To bude razdva-mám vytočeno 100% do stodoly,juchů.............ale je to opravdu nuda,čekání vyplňuji přípravami na vánoce,jak jinak

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

tak já jdu točit Kolem neštěstí...
    ...chybí mi 5.400 akčního kvítí.
    To by chtělo trochu pohnout. Asi jsem zasklila 1 otočku, chjo... v práci byl kupodivu fofr...

Stav dárků 9/12

EDIT: Prostě, u mě je to Kolo neštěstí... když potřebuju... 45 normálních a 25 párty lístků... a prostě +1 do stodoly anebo 100 % anebo nedejbože 200 %... nic, nic, nic :( tak nevím, asi jsem nahrnula štěstí k sousedům.
    Jak já těch 5.400 akčního kvítí a těch 370 krabic... chjo.
    Na noc prostě dlouhodobka.
    A zítra musím akční několikrát otočit.

Časomíra: do konce 43 hodin

Naposledy upraveno: 17/12/18
  8. Bo-bo

Bo-bo Rádoby autor

Pěstuji na 88 poho polích,stromy , chlévy a SH.Nemám JC ani kombajn a ani bonus,krabice padají tak, že každou druhou sklizeń mám vždy na zabalení dárku.Ještě zbývá zabalit 3 dárky a dám to taky...Vydá to na 3 sklizně denně.Asi 3x jsem dala i vrtulky.Dlouhodobky jsem nesázela ani jednou.

9. myš59

myš59 Vévoda fóra

Dala jsem na noc dlouhodobky a ráno zas akční, holt ty pajdátka nepadaj a nepadaj, tak to musím řešit takto;) U prvních dvou úkolů chybí po dvou dárcích, snad to napadá

10. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Pěstování šlo díky nočním rychle a mám zabalené kromě dvou dárků pro Stinkiho všechno. U mně převládá žluto-modrá kombinace papíru :) Chybí 230 krabic. Vytáhla jsem provětrat na plochy zvířátka a stromy, tak to zítra dopadá. Horší je, že doma nestíhám - tento víkend mám pro změnu denní 12. Aspoň že na Štědrý den mám letos volno. Zítra a ve čtvrtek musím dodělat všechny předvánoční resty. Krásný adventní čas všem :)

11. stěby

stěby Hvězda fóra

Vidím to tak, že tuhle zatrachtilou akci dokončím až ve středu ráno před odchodem do zaměstnání :wuerg:. Zbývá napěstovat 1382 akční (jedna otočka), ale vyhopsat musí 219 krabic o_O. Na polích pomněnka a sladký jetel, uvidím, na co to bude zítra odpoledne stačit :sleepy:.

12. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Jsem na tom podobně, jen těch krabic musí vyhopsat 350ks. Trošku jsem akci "zasklil", bo nádherný výlet po nádherném městě, nebýt touristů, bylo by to téměř jako ve středověku. To se na farmě zazdít je škoda :D, takže každý den jen jedno, max. dvě přesazení akční na mobilu, rozeslat dárky sousedům a hurá na výlet nebo do hajan :music:, jen jak to teď dohnat xD, s tím jsem se malinko spoléhal na ČD při dlouhých cestováních, ovšem to by ve vlacích museli mít aspoň zásuvky -.-... to už jsem dlouho nezažil :sleepy:

13. 007lala

007lala Pilný autor

Tak mě chybí 390 krabic a nepadají a nepadají, i když dám dlouhodobku protěž, sladký jetel nebo čtyřlístek, nikdy nevypadne z jednoho pole víc než 30 beden :oops:

14. spuntka

spuntka Magnát fóra

Nepadá to a nepadá :cry::oops:
    Potřebuju zabalit ještě 2 dárky.
    Dobrou noc všem .

15. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

2 dárky zabaleny já nemám červené,ale zelené jiná barva než ostatní a doufám že alespoň ty tři dárky budu mít zabalené

16. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ešte 101 ks krabíc,to je šialené,mne tie krabice nepadajú už asi ani z 30 hodinových výrobní!!!?-.-Zajtra to musí napadať,inak sa mi bude o krabiciach aj snívať!:pxD

17. jana563

jana563 Dozorce fóra

Taky mám hotovo.Krabice mi i zbyly.Jen to pěstování akčního se táhlo jak smrad.

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hotovo nemám. Chtějí těch kytek nějak hodně. Napřed musím zabalit svoje dárky a pak tady, tak to vážně nestihnu ,-))))

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Co mate s tema krabicema? :)
    Ze vy jste zlobili, tak nemate!
    No ja zase vidim ze potrebuju otocku a kousek, no mel jsem ten kousek dat na noc abych to nemel tak na kousky...

Vypadavat ma 250 krabic/den, v tuto chvili ma byt 1102 (nebo chybet 398 ), mam 2109 (chybi 0 ), mam 140% hotovo.
    Stav tulipmasli : idealne 16750 kusu (3800/den ), mam 21542 z 22800 (94% ).
    Zatim uplynulo 73% casu, zbyva 38 hodin.

20. k.vitek

k.vitek Titán fóra

:) A to je zajímavé i z obyčejných Růží pěkně padají. Takže 270 krabic už mám ve stodole. Večer mi chybělo 370... tak to už dopadá.
    A akční? Tato otočka za 3:31 bude na 1 balení... a ještě 2 krabice tj. 3.800 chybějícího akčního. Jak já to popoženu? Teď ničím, než se dostanu k PC, frnkla by časová výhoda. Tak kdyžtak až pak vyhodnotím stav SH.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.