Slavnostní nákupy (13.12. - 19.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/12/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Nu, zabalené dárečky momentálně 6/12... takže mám ještě co dělat... ale na časomíře je 69hod. do konce

tak si myslím, že to zvládnu.
    Holt, příprava nic moc... a zítra bych přes den mohla být na signálu, tak na noc zaseju nějakou dlouhodobku, abych měla dost dárkových krabic.

2. Baroland

Baroland Ikona fóra

Já vám nevím,ale mě se to zdá čím dál víc nudnější. Každý 4 hod.odklikat sklizeň,setbu,závlahu,zabalit jeden dárek a další 4 hod. pauza.(ty dva snad do večera dodělám)
    Navíc to vše trvá 5-6 min. a tříhodinovej kupón je v háji. Přitom věneček byl otázkou dvou sklizní a bubu se pěstovalo jen do stodoly.
    Asi vybalím,vlastně zabalím zimní výbavu a nechám ženu ať vymýšlí program na další dny ona.Nakonec,teplé kluby maj všude.

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Neblbni. Pesimismus k adventu nepatří. Za chvilku bude štědrý den a všichni-i na farmě- se budeme radovat.-snad-:oops::p

4. libakos

libakos Polobůh fóra

Také hotovo ,nějakým nedopatřením ;)tam mám jednu žlutou,trocha barevnosti není na škodu.Stihla jsem u toho naplnit i cukroví jen tu mám trochu binec a to nejen na farmě:pmusím to dát do pořádku.

5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj všetkým.Tak zajtra budem mať dopestované,ale chýba mi cez 400 krabíc! a už som z nich na nervy.:(Skúšam všeličo,no nepadá to z ničoho!Na noc dám niečo dlhé,ale aj túto noc som mal dlhodobky a ráno vypadlo tak,ako aj z akčnej.>:(

6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Toz uz jsem taky konecne dopestovala, ale tentokrat se to mnozstvi akcni kytky fakt tahlo az otravne.

7. elen45

elen45 Magnát fóra

ahoj, ještě mi chybí 3 dárky - potřebuji asi 3 sklizně, krabic mám dost, ještě jsem dala na plochu stříhárny ovcí, abych tam nestrkala lanýže a hity, které potřebuji do úkolů - zítra by mělo být hotovo

8. papulice

papulice Veterán fóra

hm tak nevím kde zase dělám chybu,chybí 5 dárků což je 12 000 akční,to asi nenapěstuju,co myslíte?

9. vladca

vladca Stará škola

idem presne podľa plánu .... 18200 akcny tulipan/1045 krabíc ....

to: papulice ... 12tis akcnej je cca 48hod ...stihnes

10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

taky mi chybí ještě 5 dárků,naštěstí jsem balila od zadu, tak ty objemnější u prasátka už jsou;) Peru se s pajdátkama, když dám dlouhé chybí akční, no jak to zvládnu fakt nevím

11. k.vitek

k.vitek Titán fóra

o_OMomentálně 8/12 zabalených dárečků...
    ...u každého zvířátka 2 dárky... ehm, jen jsem se u Buclíka netrefila a místo Světle žluté krabice jsem vybrala omylem opět Červenou... tak se mi moje vybraná linie trochu poruší. Teď už to zpátky nejde vzít. Chjo

...na časomíře je 52 hod. do konce

EDIT: sklizeň za dalších 3:31 min. A pak zas... u každého zvířátka mi chybí zabalit 1 dárek... Tak to mrknu na čísla a zkusím přepočítat :D

EDIT2: Hezké, tak mi chybí
    7.600 ks akčního kvítí (pěstuju jen na 2 necelých plochách) a
    rovných 500 ks padajících dárkových krabic.
    Juj, to jsou ještě počty

Naposledy upraveno: 17/12/18
  12. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Hotovo, řádek je na stonku, na ploše dlouhodobky a jdu se věnovat přípravě na večírek s kamarády.
    Navíc se mi včera podařilo překročit magickou hranici 200 lvl, tak můžu i oslavovat.

13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

9 darku, takze je jasny ze jsem pohopole s akcni nedaval... myslim ze to pujde tak jak ma, no zato 400 krabic nad plan, to je slusny padani, to by melo kazdymu vyjit... pochopitelne ale nesmi nastat potize...

Vypadavat ma 250 krabic/den, v tuto chvili ma byt 957 (nebo chybet 543 ), mam 1900 (chybi 0 ), mam 126% hotovo.
    Stav tulipmasli : idealne 14536 kusu (3800/den ), mam 17572 z 22800 (77% ).
    Zatim uplynulo 63% casu, zbyva 52 hodin.

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Krabíc už mám navyše po obede pozbieram poslednú várku akciovky.Zabalím Buclíkovi trojkolky a bude hotovo.Včera som sa pokúsil vytočiť nejaký ten bonus ale márne samé blbosti:sleepy::sleepy::sleepy:.

15. spuntka

spuntka Magnát fóra

Napěstováno by bylo, ale chybí 300 krabic.
    Dám dlouhodobky a to by bylo, aby nebylo.
    Hezký den všem.

16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já ještě 4400 akční ( - 85ks) a 260 krabic (- 91 ks). O půl 1 sklidím a uvidím, co bude. Honzovi se porouchal náklaďák (už druhej), něco s hadičkou u nafty. Takže odtah na firmu /už hlásil, že jedou na HK/ a pak dá vědět, co dál. Měl s tím jet Německo zítra .... Ono celkově, jak to bude dnes, jestli pojede ještě do Jihlavy nebo ne.... nenávidím čekání, nejde nic "dělat", co nelze jen tak opustit, navíc topit, když nevím je na pytel. (zatopím a zavolá, přijeď pro mě - ehm, tak to vyhasne a zatápět znova. A nebylo by to poprvé :cry:), Když už mám roztopeno, tak to nevadí, naházím tam měkký, na to trámy naštípaný, uhlí smíchané s pilinami a můžu na 3-4 h vypadnout. :p). Ale jak známo, zákon schválnosti funguje 100%:oops:

Ps: Mimino usnulo, jdu zatopit, pro jistotu. :p

17. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Taky hotovo,dokonce s jednodenním předstihem,sklidila jsem šafrán a chyběly 3 krabice,tak jsem je dokoupila,abych nemusela znovu sázet http://prntscr.com/lvzqcc

18. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj, tak jsem zrovinka dobalila a můžu farmu uklidit do normálního režimu. :)

Už je dobaleno, tudíž se na mé farmě už prohánějí Santovy sáně :), jako každý rok, nesmí zvířátkům chybět.

Naposledy upraveno: 18/12/18
  19. Tabita56

Tabita56 Rádoby autor

Tulipánov mám až-až, no stále mi chýba 290 krabíc. Nejako nechcú vypadávať. Za posledný zber zo všetkých 3 plôch len 56. Nie je to málo? Poraďte, čo pestovať, aby sa zvýšil počet!

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tabita56 - pěstuj to nejdelší co máš, někomu to padá dobře z malin, někomu z pórku, každá farma je jiná, vyzkoušej, máš na to téměř dva dny, tak to dáš, 290 není moc, když už můžeš pěstovat jen ty dlouhodobé rostliny ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.