Slavnost světlušek - Podzimní edice (11.10. - 16.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 10/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

chvilku údržba,pak mě to pustilo, sebrala jsem, nasadila akční a zas kopanec

a to mám sbírat ještě poslední plavky na rozšíření vodopádů než mi dojde bonus, no mě trefí jestli to nestihnu

petaM2001 tohle ocenil(a).
  2. emkopa

emkopa Pilný autor

a už zase nejedeme :)))))

petaM2001 tohle ocenil(a).
  3. kája53

kája53 Expert fóra

Tak to běželo pár minut a znovu údržba. Že bych zabil čas sledováním krátkého filmu? Jenom kdyby ho dávali v letním kině.

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  4. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

fíha, mám hotovoxD[​IMG]
    ale pre istotu som akčnú zasadila8)

5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Stihla jsem to tam naházet, naházet bonusy, přejít na druhou plochu a kop.... tu teda jsem ještě sklidila, dál ani Ň:cry:

petaM2001 a pigi1313 tohle ocenili.
  6. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

To bude uklizeno údržba za údržbou :):):).

7. stavra

stavra Rádoby autor

Tak se mi zdá,že v tom Hamburku nesedí RT ale je tam teď údržbářské učiliště :)

8. luciper-picasso

luciper-picasso Pisálek fóra

SUPER draci i pařezy odklepnutý a ejhle ona Udržba a 40procent v p....... háji

Trepifajksl, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  9. ovets3

ovets3 Rádoby autor

Stihol som medzi udrzbami aspon posadit, aj ked som pozbieral len polovicu farmy. Zacina to zaujimavo.

10. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

krakoramaja - Já se nedivím těm, co se diví. Já se divím těm, co se nediví. Však je to pokaždé stejné..... ukončení akce v 14:00 a zahájení další akce v 14:00. Vidíš nějaký problém v tom, aby ty dvě následné akce začaly třeba až v 14:30 až se odstraní vše z minulé akce a nahodí se grafika a skripty na další akci.... bylo by to v ofi a taky by bylo ticho po pěšině a RT by nemusel hrát mrtvého brouka, vymýšlet další obezličky, proč to či ono nejde a jak to okecat? Admini by byli v klidu a pohodě a vysmátí jak lečo. Jenže admini jsou malí páni, Jitřenka řídí kokrhání. A je to pořád stejné, pořád stejné a pořád stejné.

11. Danuska32

Danuska32 Pisálek fóra

maribeja tohle ocenil(a).
  12. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Lidičky mějte slitování, vždyť vidíte, že tam píší jak strašně se dřou. Kukněte raději na úžasně zajímavý krátký film:D

13. Levlef

Levlef Baron fóra

jsem na film koukala ... třikrát :D

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

krakoramaja, Druid.Panoramix Jak rikal muj deda: Kdo se divi, je mu divno. Kdo si hovi, je mu *****
    A ja si teda zrovna hovim :pxD

15. kája53

kája53 Expert fóra

Lidičky, dokážete si představit tu prču, až zítra k probíhajícím akcím přilepí ještě Renza? To bude maso! xD

evainfo, petaM2001 a PanPeřina tohle ocenili.
  16. Veram14

Veram14 Aktivní autor

Já si myslím, že by úplně stačilo posunout začátek na třetí hodinu, oznámit to dopředu, aby s tím každý počítal a nic by se nestalo.

17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

levlef: fakt je zajímavej? jsem ho ještě neviděla...
    Za necelou hodinku mi vyroste akční, snad dokončí údržbu.... Ať to otočím a pak už zaseju všude na první večerní sklizeň... :)
    ju, teď mi to načítá hru, tak snad

18. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

A každýmu z vás jsem to na týhle točně říkal:"Neber ty úplatky nebo se z toho zblázníš.A je to marný, je to marný ........ je to marný."

19. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Levlef jsi dobrá, já na něj kdysi mrknul jednou a mám vystaráno i do budoucna....:D

evainfo, matlafous123 a petaM2001 tohle ocenili.
  20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

matlafous123 - jo, chvilku mi bylo divno, leč už si hovím též;):D

druid - právě že jsem předpokládala, že to bude tak, jak jsi napsal, i když v OFI to napsáno nebylo, tak jsem se prostě podivila těm divícím se.

matlafous123, maribeja a petaM2001 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.