Slavnost světlušek - Podzimní edice (11.10. - 16.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 10/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

matlafous to není nic moc. Když si vezmeš, že výrobnu má jen někdo a lidí se zásobami také moc není. Navíc svíčky potřebují všichni, kteří chtějí stonek.

Naštěstí mě zachránila sousedka anvan, které ještě jednou moc děkuji. :)

2. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

A co já půjdu do penny tam jsou svíčky levnější. Přeji bezproblémovú příjemnú hru.

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Blíží se Dušičky, aby také nebyly vyprodané ;)

4. ryblabla

ryblabla Perspektivní autor

trh AS sviečok 0ks. cena sa da vyhnat na cca 40.000 gr. moj stav v stodole ukazuje 130 ks. napište ak potrebujete, ale vyzera to, ze musite mat rychlu reakciu :) nebojte sa cena bude prekvapujuco nizka :)

petaM2001 a maribeja tohle ocenili.
  5. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Našla jsem ve stodole 19 svíček. Dílnu mám tak budu muset zbytek vyrobit. ale 11 asi nestihnu, na trhu 0. :( Motýlů mám 56, tak pro světlušky stačí. Ale nevím, když jsou 2 akce naráz, jestli chovat chameleony, včely a žáby a nebo akční plodinu. :p

petaM2001 tohle ocenil(a).
  6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Měl jsem jich 119, 20 jsem jich prodal,zbytek zůstane v liště. Je škoda,že tu výrobnu nedají do kola štěstí na párty lístky. Možná by se lidi ještě dali ukecat na nákup lístků...
    Jinak ostatního dost, takže o půlnoci zaseji cukrmeloun a akci Ingrid pošlu k ledu. Škoda, ta byla zajímavější...:)

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

doben 74.680, ale ono to pujde nahoru... u nas porad sedo, ale casovane prodeje s CZ hraci z fora se zatim kupodivu dari :)
    Takze kdo je tu jeste na AN bez svicek (prodavam za 25 tis.), tak se hlaste, nez zacnu skubat Rusaky xD

8. Y_n_O

Janina09741: Chamíky, žabky, pavouky, včely, mloky, motýly, berušky... všechno jsem to množila už tak druhý týden. Ale ty svíčky, ty svíčky... skoupila jsem skunky na trhu, ať mám do dílny, nacpala jsem je ve výrobně SKáčkem. Dala jsem na plochu i množírny na skunky, třeba na trhu pochybí a vydělám zpátky, co jsem investovala. A jdu na to, protože a proto, nebudu se vzdávat předem; ono to nějak dopadne :)

9. doben

doben Ikona fóra

matlafous jasně, že to půjde nahoru, ale pořád je to podle mě velmi dobrá cena. Si vezmi, že jinak bych to musel dokupovat pomocí toho tlačítka za floreny. A 205 florenů je teda dost.

maribeja a matlafous123 tohle ocenili.
  10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

svíček přes 200 tak čekám kam až na trhu vybéhnou zatím jsem se slušně zahájil na motýlech pustil jsem totiž chlup za hnojiva při ingrid;)naštěstí ani nevím kdy jsem výrobní strčl do velkokravinaxDo

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

doben No fuj! :wuerg: Na to jsem se ani nedivala, ze tam takove nechutne tlacitko je.

12. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

.macca dík moc budu na tebe myslet při darovaní

petaM2001 a .macca. tohle ocenili.
  13. Y_n_O

matlafousko, jestli se na našem trhu svíčky neobjeví, to nechutné tlačítko bude pro mne z nouze ctnost... Doufám, že nebudu muset být na stará kolena ctnostná 8)

14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Vážně, já dílnu na svíčky mám, dokonce v červeném provedení, ale celou dobu zůstala zapomenuta v liště, něco málo svíček jsem dokoupila, chybělo jich pouze 28:) Pro ty, co mají dílnu, ta jim teď stejně moc nepomůže, ale hlavně pro ty, co si ještě nemohou dovolit utratit moc krejcarů za svíčky, to asi bude trošku přes hranu. Ale něco podobného bylo už dávno v polské akci, tam chtěli taky motýly a přitom je tenkrát moc farmářů nevlastnilo. Chytit na trhu motýla... to bylo do zpěvu.
    Matlafous, na decka má copyright Skalára, ale třeba Ti ho po dobu svého funkčního období přenechá.;)

babako, sousede drahý, Ty jsi zhasl? A ty voňavé svíčky jsou na tom "stolu pro dva",který jsem Ti poslala při posledním OD zažehnuty?xD

Naposledy upraveno: 10/10/17
  15. cvrčička

cvrčička Pisálek fóra

Po zoufalé akci další jobovka , svíčku nemám a v obchodu 0 , tak uvidím během hry a myslím si , že je nás hodně s takovým kontem ve stodole :oops:

petaM2001 a naruto2002 tohle ocenili.
  16. Katule008

Katule008 Veterán fóra

jestli si dobře pamatuju tak jsem trh AT a teď momentálně je tam k prodeji 8 svíček po cca 61900.

17. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

.i..i

Tak akce by byla pohodová, nebýt těch mizerných aromasvící. Jsem na trhu AP, kde je momentálně celých 0ks svící na trhu. Jestli se najde nějaká dobrý duše na prodej, napište SZ, domluvíme se na ceně.

Dík a hodně štěstí při lovu.

Trepifajksl, kiki2305 a petaM2001 tohle ocenili.
  18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Mam takovy pocit, ze jedna akce znemoznuje vyuzit naplno prodlouzeni minule a dalsi akce se zviraty zase nenechava volno na chlivky na plochu... no nakonec to dopadne ze daji nekolik akci na stejnou plochu, at se neda stihat :)
    Tak snad dam spravny nacasovani a nebude problem zitra pri startu, znate to...

petaM2001 a naruto2002 tohle ocenili.
  19. Levlef

Levlef Baron fóra

svicky za 52 000, tak je to hezke, aneb jak si vydelat par mega za par minut :D a navic trh hlidam a jak tam naskoci nekdo levnejsi, koupim a prodam za draz :D ted se as chudak slecna spletla a narvala je tam za 10 000 - to jde, ne? :D no a par si jich jeste necham, jestli pujde cena jeste nahoru, at si namastim kapsicku jeste vic. nastesti me svetluse nezajimaji, takze zlatej dul na krejcarky :D

evainfo, kiki2305 a petaM2001 tohle ocenili.
  20. iDavis

iDavis Baron fóra

Na AK vydržalo 6 ponúk sviečok pred chvíľou celých 30 sekúnd. o_O Ceny sa u nás pohybujú okolo 31.000-45.000/ks. Na sklade už konečne 30 mám, takže hurá na pestovanie. Nech to zajtra padá. :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.