Slavnost světlušek - Podzimní edice (11.10. - 16.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 10/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Škoda, že po poledni nějak nešlo přihlásit se na fórum, takže jsem osel do rána... já osel! :p

2. JORDYNKA

JORDYNKA Pisálek fóra

Ahoj, prosím, poradte mi, nevím jak vyrobit svíčky.
    Díky!

3. iDavis

iDavis Baron fóra

Táto akcia mi príde spracovaním dosť nezaujímavá, ale je tam grajciarový stonek a to je dostatočná motivácia. :) A vzhľadom k tomu, že budem mať konečne trochu viac času, idem do toho. Po mesiaci pauzy od pestovacích akcií.. už som si odvykol aj sťahovať JC. :p

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, musíš mít výrobnu vonných svíček, kde pracují skunci (svíčková dílna). Plus obydlí pro skunka.
    Nebo se dají koupit na trhu, ale momentálně je vyprodáno, aspoň u nás na trhu.

5. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Ještě se musím podívat do skladu, jak na tom jsem, ale akci bych ráda dělala. Stonek bych chtěla. Kdo bude dělat světlušky, ať se daří.
    Právě se vracím ze skladu. Velká spokojenost, mám tam vše, co je potřeba k plnění akce. Tak jen sázet a sbírat padátka. Krásné hraní všem.

Naposledy upraveno: 10/10/17
  6. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

No vzhledem k tomu, že nemám světlušky, motýli a ani svíčky tak zkusím alespoň ty akční a snad budou padat i termosky a alespoň něco z toho bude :D

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník :) tak tentokrát mám týden ranní a budu spěchat na rozpěstování. Svíček moc nemám, ale jsem našla jednu obří v obýváku xD a ještě voní ... stonek má divný čas ale ho určitě chci a se teď dívám, nějak zapomněli na další bedýnku ... to je fakt smutné :p :D. Tak jdu nasadit dlouhodobky a nechám i pár stromků, hlavně aby to padalo ;)

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

JORDYNKA - tak jak píše Pitrýsek47 - svíčky lze vyrobit ve Svíčkové dílně, nebo zakoupit na trhu.
    Ještě doplním - svíčková dílna šla získat v akci Divoká jízda. Jinak není dostupná (prozatím).
    Možná ji bude možné v budoucnu získat opět v nějaké akci - to je však ve hvězdách ;)

9. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak nějakou záhadou mám 35 svíček, nějak netuším jak a kdy jsem je vyráběla....fakt si to vůbec nepamatuju. Nemohly být někde v odměnách? Jako tradičně chci stonek.

10. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Žádnou akci nevynechávám tak ani tuhle ne:)hezky do nás perou ty akcičky koše kupte koše no jo vánoce budou prémie ;););).

11. sirchose

sirchose Analytik fóra

Jak to tak vypadá tak už se někdo dočista zbláznil,kdo nemá ve stodole tuny zvířat, je nenadělá protože tam bude mít akční ke světluškám,do výroben krokodýla,kterého ještě spousta lidí nemá je další pecka,jen tak dál a hodně hráčů to asi zapíchne a když podle mláďat vidím kolik nových hráčů asi přibývá,tak mám pocit že se farma zdárně chýlí ke svému zániku:cry:

12. iDavis

iDavis Baron fóra

Sviečkovú dielňu síce mám, ale mám len 2 sviečky takže na tých 30 do konca akcie by nestačila. Na trhu je o ne poriadna bitka, ale z času na čas sa podarí nejaká odchytiť. :) Na plochách sú už na pidi poliach karafiáty a cukrové melóny, tak snáď to bude padať.

13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jsem zvědavá, jestli se mi podaří získat svíčky. Výrobnu nemám a na trhu nejsou. Chybí mi 4, tak je třeba ještě během akce stihnu koupit.
    Takže nejspíš zase bude záležet na pajdátkách :)

14. Farmářka01011

Farmářka01011 Zelenáč fóra

Tak svíčky ani výrobnu taky nemám. Na trhu stále 0. Budu doufat, že se časem podaří něco koupit. Jinak budu dodávat vše, hold až na ty svíčky. Škoda :-(

petaM2001, maribeja a eli2006 tohle ocenili.
  15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Když ty svíčky vyrábí SKUNK, tak jsou to voňavé svíčky, nebo to jsou takové ty smradlácké svíčky které odpuzují hmyz ?

16. babako

babako Expert fóra

Hezký večer přeji,
    všude jsem zhasnul abych viděl světlušky,příprava zahájena..
    Ať se daří..
    :);):p

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Přestože jsem syslokřeček, tak jen na plodiny, plody a zvířata. Svíčkovou dílnu jsem ještě z lišty nevytáhla. Tudíž tentokrát světlušky budu muset vynechat, pokud se něco neobjeví na trhu později... Nebo zkusím vyrobit co stihnu, později možná na trhu dokoupím ten zbytek... vlastně nevyrobím, nemám patřičnou zvěř, ta momentálně končí v bezedné výrobně 8)

18. doben

doben Ikona fóra

Nenašly by se u někoho na trhu AY vonné svíčky, který by dotyčný mohl nabídnout na trhu? Samozřejmě se můžeme dohodnout na nějaké kompenzaci, protože pochybuji, že jdou prodat draze. Bohužel nemám ani výrobnu, takže je to má jediná možnost.

petaM2001 a maribeja tohle ocenili.
  19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

doben Asi se budes divit, ale na AN se cena stihla od dopoledne vysplhat na 70.372 kr o_O

To bych nejspis mohla, ale tady jste/jsme proste deti vsichni (ty roky se tu mazou a je to fajn, ne?) ;)

20. .macca.

.macca. Hrabě fóra

akci budu dělat asi jen proto že teď na farmě zrovna nemám co dělat jinak mě vůbec nenadchla výrobnu svíček sice nemám ale svíčky mám svůj limit nakoupený já ty šlechtící akce nedělávám ani tuto nebudu dělat produkty a zvířata vždy nakoupím než budou potřeba
    Kdyby někdo chtěl na trhu AE můžu prodat i když si myslím že na trhu jich bude dost to je tak vždycky když se vyhlásí akce tak to zmizne.U nás se dá svíčka prodat za 46 637

petaM2001 a Trepifajksl tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.