Slavnost světlušek - Podzimní edice (11.10. - 16.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 10/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Vše mám hotovo, ale 200 000kr za svíčky nedám, takže stonek nebude. Z tajemna nic moc.

2. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahoj všichni, tak jsem světlušky dodělala a ted počkám na odtajnění, nic moc nečekám, ale člověk nikdy neví;)

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  3. Krasomila333

Krasomila333 Perspektivní autor

končím na svíčkách, za tu nehoráznou cenu je kupovat nebudu a stonek oželím

petaM2001 a Mantichora tohle ocenili.
  4. zmel

zmel Pilný autor

Svetlušky dokončené, stonka už funguje, uvidíme, čo sa vykľuje z tajomna ...

5. Pavca42

Pavca42 Perspektivní autor

trh AD svíčky 532.000 a já potřebuji 4ks koupit nebo nekoupit. Toť otázka :wuerg::D

6. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

fórum nešlo a ja som nevedela, či Casey nepotrebuje poslať vypadávatko-.-xD;)[​IMG], a kde sa nadáva, keď fórum nejde? to som prišla o kopec srandy :sleepy:;)

pri varení obedu som sa aj trošku nudila (tvrdého českého býka sme kúpili;)) a pretočila, neviem presne, ale menej ako 120 PL, išla som po mýtických fénixoch, drakoch a kerberosoch, vytočil sa iba jeden drak, ružové pštrosy boli tiež dobré, ale aj [​IMG][​IMG], fajnotka, tož, že napestujem karafiáty [​IMG] [​IMG] [​IMG], a čuduj sa svete okamžitý zber nám fešandy a fašáci v Hamburgu prepísali, a ani nedali znať:music:

jasné, šak skleník som zabudla, asi som už stará, musím niečo so sebou robiť, ale, či sa ešte dá?xDxD

dobré, ide to, všetko je jak má byť [​IMG]

Ďakujem Skali :inlove:

Naposledy upraveno: 15/10/17
  7. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

Úloha ukončená, aj keď som ju na začiatku vôbec nechcela robiť. Sviečok som mala našťastie dostatok a nemusela som nič kupovať. Ďakujem susedom za zaslané termosky.
    Prajem všetkým peknú hru a ešte krásnu nedeľu!

evainfo, Helena1313 a petaM2001 tohle ocenili.
  8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

DANKA722 - a ako je toto možné o_O Máš karafiáty ve slotech ve skleníku ? o_O

Edit: Tak šup tam s nima, ať to lítá :D

Edit2: máš asi jen přetížený systém. To chce pořádný restart. Jsou na to dobré slivky, ořechy, hrušky, třešně....zkapalněné :D

9. libor59

libor59 Zelenáč fóra

mám hotovo,kromě svíček,430000 za 1 kus nedám,bohužel další akce kterou nedodělám
    F 114

evainfo, Helena1313 a petaM2001 tohle ocenili.
  10. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

I já mám od včera rána akci hotovou. Zvládla jsem akci, hlídání i návštěvu, takže velká spokojenost. Kdo má hotovo, blahopřeji, ostatním držím palce.

11. Elis1947

Elis1947 Rádoby autor

Ahoj, kde získám vonné svíčky? děkuji

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Elis1947 - svíčky vyrábí skunci ve Svíčkové dílně a nebo je můžeš koupit na trhu ( ale jsou velmi drahé)

petaM2001 tohle ocenil(a).
  13. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Hotovo už včera večer, ale opět nebyl přístup na forum. Jsem trh AT a mám nějaké přebytečné svíčky cca 14), nabídnu za normální cenu, jen to nedokážu promyšleně zkoordinovat. Pište eventuálně do pošty.

14. kachnik10

kachnik10 Perspektivní autor

Jsem trh AG. Chybí mi 6 svíček a penízky dochází (zůstalo mi po nákupu 24 kusů už jen 112000), do zítřka budu mít celkem cca 500tisíc drobáků. Najde se někdo s hodně charitativním srdcem?
    Oprava, právě utraceno 107tisíc za 1 svíčku, takže chybí 5 svíček a ráno budu mít cca 400-500tisíc k dispozici na obří charitu ;)

15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hm na mým trhu svíček dost nejlevnější 200000 táců ale zmizeli hodiny jezdectví že by se něco dělo?

evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  16. nyda

nyda Rádoby autor

Též bych řekl, jak může být obtížnost akce střední, nechápu, když získat svíčky byla obtížnost velká, málo kdo to má, je to asi jen pro horních 10000, co mají spoustu Kč, o lidovosti a tzv. zadarmo hře nemůže být ani řeč, kdyby se člověk rozkrájel tak poctivě to nemá šanci udělat, jít do toho bez šance nemělo smysl, asi se bude třeba poohlédnout po nějaké serioznější hře, nebo to vzdát. Zdar vytrvalcům!

petaM2001 a kachnik10 tohle ocenili.
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

nyda, dovolím si nesouhlasit. Já sice svíčkovou výrobnu mám, ale nepoužila jsem ji, až teď, když byla nutnost. Při začátku akce jsem měla na krejcarovém kontě nula nula nic, nebylo to ani na jednu svíčku. Ale prodala jsem motýly, světlušky, berušky, mloky, žabky a chameleony do souběžné akce, nějakou pšenici a mrkev, nové plody z Baha a svíčky jsem nakoupila bez problému. A teď každý den dvě prodávám...
    Tak nevím, proč tady píšeš o horních deseti tisících a korunách. Do té horní kasty nepatřím určitě a korunky by mi ke svíčkám opravdu nepomohly, i když si tady také ledacos platím...

18. kachnik10

kachnik10 Perspektivní autor

To si třeba někdo plní úkoly v družstvu. Taky jsem takto plnila, když jsem potřebovala třeba na rychlovku SK a bylo jako cena za splnění úkolu :)

Zoufálkov, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  19. nyda

nyda Rádoby autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    zdá se mi 10 000 000 moc, asi jak pro koho...

Naposledy upraveno moderátorem: 16/10/17
    petaM2001 tohle ocenil(a).
  20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem kupovala v počátku, kdy cena nebyla tak vysoká. První den byl náš trh prázdný. Jestli jsem potřebovala tři mega, tak to bylo moc. Holt nesmí se čekat, až se cena vyšplhá vysoko, protože je vysoká poptávka. Půl milionu krejcarů mám sice každý den z řádků na stonku a dekorací v parku, ty jsem však používala na kupování hnoje. A ten zbytek jde opravdu na trhu vydělat. Jen to chce mít zásoby, čas a kontrolovat, co se zrovna prodává...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.