Slavnost světlušek - Podzimní edice (11.10. - 16.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 10/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Nevím, jestli je to ten samej, ale jinej nepamatuju. Jen se mi vybavuje, že se to jmenovalo Krasoňovo počítadlo ? Nebo tak nějak...

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jojo! Asi to bude on,jen nepatrně upravenej.o_O

3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

z nudy melem baťohy a od rána se sem snažím dostat co od rána od večera vlastně;)

MatysekKamilek, evainfo a ell1956 tohle ocenili.
  4. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, taky mi to nejde se sem od rána dostat. Včera večer to taky blblo. Čekám na poslední svíčky a poslední sklizeň akční.:)

evainfo, ell1956 a petaM2001 tohle ocenili.
  5. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, mám velkou radost, vyklubala se mi z tajemna žirafa, stromy kustovnice a hřebíčkovník XXL a muškátovník obyčejný, díky, díky, díky

6. iDavis

iDavis Baron fóra

No keď fórum nejde, aspoň že hra ide. Hlásim že akcia je u mňa taktiež hotová. :) A už sa teším na tie halloweenske.. :D

7. stěby

stěby Hvězda fóra

Od včerejška hotovo, ale nešlo se dostat na fórum. Haluz pracuje, z tajemna potěšili oranžtuleni a neurazily dva mangrovníky, ostatní zahučelo v bezedné liště. Farma jede opět v syslícím módu, je pár dní čas na doplnění zvířectva a plodů stromů na optimální výši.

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Už aj ja sa môžem pripojiť k vám čo máte hotovo.Som zvedavý na tie tajomné aké lištovky dostanem.

9. Guritka66

Guritka66 Zelenáč fóra

Dobrý den,chci se zeptat,kde dostanu vonné svíčky,kdo je vyrábí....děkuji za odpověd.

ell1956 tohle ocenil(a).
  10. Skali

Guritka66 - svíčky vyrábí skunci ve svíčkové dílně
    A svíčky můžeš koupit na trhu.

ell1956, DANKA722 a petaM2001 tohle ocenili.
  11. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Tak řádek už je taky hotov a mohlo být hotovo už včera, ale padátka si vybírala dovolenou... Z celé plochy růží na pidipolíčkách vypadalo 14 termosek... naprostá hrůza... A to mám živoucí legendu 28-30... Ale to je jedno hotovo je tak jako tak... A bez předělávání farmy...

evainfo, ell1956 a petaM2001 tohle ocenili.
  12. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

Srdečně zdravím, jsem velice spokojena na svíčkách jsem vydělala 5 mega, padátek už mám 400 navíc, obě akce brzo hotové, tak pěstuji a vyrábím do zásobyxD

13. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . . taky konečně obě akce zdárně dokončeny xD a jdu si užívat krásné slunečné podzimní neděle :p
    - stejnou pohodu přeji všem ;) :) xD

14. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobré poledne všem, no já snad světlušky dokončím, pokud mi půjde hra :cry:. Od rána cca od 6.30 do 10.30 jsem se nemohl dostat na přihlášení do hry a o fóru to samé-nešlo. Problém nebyl ve hře jak jsem zjistil, ale na portálu BP, kde jsem registrován bohužel. Zkoušel jsem se přihlásit přes farmerama.com, ale tam mne to psalo, že nick ani heslo nenalezeno. Pokud jsem něco udělal špatně, tak prosím o radu. A hlavně jestli tedy jde vynechat portál BP. Děkuji za pomoc a hezký slunečný den

Edit: Děkuji za odpověď Skali

Naposledy upraveno: 15/10/17
    evainfo a ell1956 tohle ocenili.
  15. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

i já nehraji...mám pouze úvodní obrázek

ell1956 tohle ocenil(a).
  16. Skali

TheMikev2 - s tímhle problémem se spíš obrať do Technické sekce :)

ell1956 tohle ocenil(a).
  17. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Skali díky moc za pomoc :)

Najde se náhodou někdo z trhu AZ kdo by prodal 30 svíček za max půl mega? Vím, že je to totální prd ale bohužel více nemám (začala jsem po 4 leté pauze zase hrát :)) ráda bych měla stonek .

kachnik10, ell1956 a Skali tohle ocenili.
  18. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Skali,nevím,ale tento problém s přihlášením se do hry,jak to popisuje TheMikev,mám také.A jak jsem četla tak problémy jsou u více hráčů a dostat se do diskuze tak to je také horor. to se dostanu přes chrome a do hry mě to jde zase přes FF a to bez problému,Pluing jsem zkoušela také.Takže to nebude problém mezi PC a židlí,RT;)

evainfo a ell1956 tohle ocenili.
  19. Skali

markétka47 - pokud hraješ přes portál BP, tak můžeš výpadky zaznamenat, pokud se přihlašujete klasicky přes farmerama.com (cz), tak by to mělo jet v pořádku
    Fórum nejelo včera nikomu (šlo to jen chvilkama), dnes to také trochu zlobí, problém mezi klávesnicí a židlí rozhodně nehledej ;)

Naposledy upraveno: 15/10/17
  20. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni, docela mne naštvalo, že jsem od včerejšího odpoledne nemohla na forum.Teď jsem dorazila z rachoty a naštěstí to jde. Jinak světlušky jsou rozsvícené a řádek stonkuje. Jára

evainfo, ell1956 a modro.ocko22 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.