Slavnost světlušek - Podzimní edice (11.10. - 16.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 10/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj zvoneček,
    svíčky vyrábí Svíčková dílna, která byla jako odměna v jedné akci. Je to výrobna od skunků.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  2. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Pecuska007 - pro zobrazení postupů a vyčíslení procent splnění úkolů používám Farm sčot 2.0.5. Najdeš ho na této stránce:

http://farmarime-ic.cz/farm-scot/

3. stěby

stěby Hvězda fóra

To je snad po 3 letech poprvé, kdy mám vyrovnaná hopsátka a akční. A to celou dobu seju jenom akční, až zítra ráno po poslední sklizni trochu přikrmím zrychleným karafiátem, ať mám večer hotovo. Získané tajemno už se vyhřívá na plochách, ale nemůže se zrodit nic, co bych ještě neměl...

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Akce opravdu velmi lehká.Jedu v poklidu,akční ráno napěstována,padátek chybí asi 70 ks. Použito jen 180 ks SH.:)

5. iDavis

iDavis Baron fóra

Je to naozaj pohodová akcia. Mám okolo 12000 rastlín a padátiek 550, takže nevidím problém. Lucerny budem zapínať až keď budem mať všetky potrebné množstvá, aby som mal prehľad koľko čoho ešte chýba. :)

6. slootr

slootr Baron fóra

Skoro hotovo. Na BAHA zraje posledních pár akčních kytek. Ráno rozsvítím poslední lucerničku a du vod toho. Docela to šlo. :) Termosky navíc utěšeně přibývají. Teď jich mám plus 187 a to určo zdaleka není všechno.

7. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Děkuji vám , chechtavé zvířátko a smolný ptáčku! Nesmál jsem se, vcítil jsem se a běžely mi zimomravky po chrbte (tohle spojení mám moc rád). Jsem totiž podobný hrom do police - jak něco může, tak zaručeně žuchne. Chleba, rybičky(na nohu), mísy a vrcholem byl mražený špenát, kterým jsem dostal do palce, až jsem měl štěnici. Odrůstala hezky dlouho. Mimochodem, ten špenát je za trest ještě pořád v mrazáku.
    Akční dopěstuji zítra, bo to školení včera a dnes směna mi to trochu ochudily. Ale padanek dost, tak až to bude komplet, pomelu a dodám.
    Na školení mi pekelně bolela hlava, alpa se válela doma, tak jsem si dal kousek čokolády. Pomohla, ale dnes ráno jsem měl dojem, že se mi v kolenou přes noc vyměnily klouby za cosi plastového, neforemného a bolavého. Je třeba vypudit endorfiny v jiné podobě...:wuerg:xD
    Jdu vyhledat Morfea, bych se mohl uvelebit v jeho náruči a tak se dožít rána.;)
    Hele, ale já bych raději nějakou Morfejku, tedy...

8. herda21

herda21 Expert fóra

Lážo plážo poberu, co mi to dá a na co budu mít, neboť nejsem "šťastnou" majitelkou dílny na výrobu svíček, svíčky za nekřesťanský peníz kupovat nehodlám, čili předem odsouzena k nezdaru. Ale, jak se říká, "keep smiling", alespoň bude čas na jiné věci, zahrada čeká s otevřenou náručí. Sluníčkový víkend. :)

petaM2001, Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  9. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Druid.Panoramix díky moc za odkaz :)

10. k.vitek

k.vitek Titán fóra

tak batohy by byly

takže ještě dopěstovat nějakých 5.000 akčního kvítí a dopadat 240 vypadávátek...
    ...a asi to zvládnu ;)

a teď se nasnídám a půjdu na jógu :p

evainfo, Y_n_O a petaM2001 tohle ocenili.
  11. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

už jen 150 termosek a hotovo

evainfo, petaM2001 a Trepifajksl tohle ocenili.
  12. kachnik10

kachnik10 Perspektivní autor

A je to tady zase. Světlušky mám ráda, vždy jsem je dala. A tentokrát mám 100% jistotu, že to nedám. To jako vážně? 30 svíček z výrobny, kterou ne každý má? Je akce za akcí a výrobny jsem neměla už dobře rok vytažené na plochu, natož jednu svíčkovou dílnu. Na trhu je zboží málo za hodně peněz. To už taky nedoženu, když nakupuji třetí akci po sobě hnojivo za průměrně 650t a finančně jsem zruinovaná. Takže předem velká gratulace těm, kteří si svíčky v minulosti nadělali nebo těm, kterým po všech těch akcích ještě zůstali prašulky.

13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak hotovo, stonek stonkuje. :)
    A taky jsem naházela konečně na plochu všechny TS (stromy i chlívky), co jsem našla v batohu. Hodně jich asi bylo i z některých předchozích akcí. Tak jsem zvědavá, co se vylíhne.

14. TKUB

TKUB Perspektivní autor

Pěkný den. Všechny světlušky svítí, akce pohodová, sice jsem v rámci prodlužování předchozí akce prošvihla začátek a nepřipravila si na pole dlouhodobky, ale stěhovala jsem JC, takže s padátky žádný problém. Zalekla jsem se těch svíček, ale měla jsem je ve stodole, takže pro mě super akce. Ať to svící i u vás.

15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak poslední plocha akční, padátek chybí 76... to snad večer bude :)

evainfo, krakoramaja a petaM2001 tohle ocenili.
  16. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak jsem si sklidil, akční jsem měl jen na baha, mezi to jsem dal stáje , ale byl z nich propadák. Ze stromů potěšila monstera xxl a mangrovník xxl, který jsem ještě neměl. Muškátovník také dobrý a ostatní stromky také neurazily - kešu ,langsat a kakovník xxl. Jen nolina xl šla na hanbu.
    Stav bobulí = 14493 + zaseto a 845 čutor. Hádám, že dnes na noční to dorazím, hodím do mlýna a dodám. A konečně budu moci dát nové chlévy. U vodopádů zatím střídám zázvorovník s opuncií, aby měla zvířátka a úkoly co papat. Ale stromy už jsem nechal a ještě jsem vyndal hřebíčkovec, aby také tuleň dostal do papulky. I když by raději ryby...

17. Laura30793

Laura30793 Zelenáč fóra

Zdravím-akci nedodělám jen díky svíčkám.Na mém trhu za svíčku 200 000 kr,někteří prodávají i za 353 000 kr.:oops:

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj Laura, ještě je čas, třeba cena klesne, nebo nějaký dobrák dá svíčky za nižší cenu, ale ty jsou hned pryč. Zkus se s někým domluvit (kdo má stejný trh) jestli by neprodal za míň. U nás od 215 tis. do 319 tis.KR 57 ks. trh je trh, ale já bych prodal za nižší cenu když jsou potřeba do úkolu, ale jen po domluvě, protože pak někdo koupí levně a prodá mnohem dráž. Nic proti, ale tohle je akce. No, já jsem taková charita ,-))))
    Ještě jedno okénko termosek a pár akčních a budu svítit ...

Naposledy upraveno: 14/10/17
  19. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak ráno v sedm hotovo šípek nezklamal a pajdátka už jsou navíc,konečně jsem dal na plochu tajemno tak uvidíme co se objeví¨-spíš jsem se nemohl dostat na forum nějak to zlobí

20. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Tak hotovo :D tak at vam to pada jeste casu dost

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.