Slavnost světlušek - Podzimní edice (11.10. - 16.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 10/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Boty

Boty Magnát fóra

Paní z matlafousova, držím palce ,ať se večera ve zdraví dočkáš, já to mám opačně všechno blbé a nečekané se mi stává často :p , ale pátek 13.října máme s manželem Šťastný den , neboť to jsme se po nejrůznějších životních peripetiích spolu na stará kolénka potkali :))) takže dnes máme 11.výročí co se známe :)))

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Boty Pekne! Tak velika gratulace a uzijte si spolecne stastne vyroci ;)
    Diky, dneska je venku primo luxusne, vrham se na zahradu a od zitra kacime, takze na radu prijde sipek do nekonecneho ukolu :D

3. Boty

Boty Magnát fóra

Děkuju moc :))
    Světlušky jdou dobře , chybí mi jen ty termosky a trochu toho svítícího býlí :p ,ale do konce akce je ještě celkem čas, asi to dopadne dobře. Večer se při vínku vrhám na mloky, žáby a podobnou havěť za pomoci BB :)

4. cvrcica

cvrcica Pisálek fóra

Tak se mi zdá , že dnes utáhli kohoutky , protože jsem měla s pidi polí tak 10-13 ks a dnes jsem použila i 100% bonus BZ a mám tak7-9,tak nevím jak je to nastavený ,hezký den a pěkné farmaření.

babina51, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak uz se zase vesele konci, no ja mam jeste kus pestovani ale v pohode, padatka jsou komplet, batohy komplet, jen akcni - takze klasika... booster teda nevim, zda ma nejaky smysl, kdyby to davalo na vsechny kytky tak to mam pekny vyuziti, takhle zadny velky prinos, ale darovanymu koni....

Vypadavat ma 160 termosek/den, v tuto chvili ma byt 329 (nebo chybet 471 ), mam 863 (chybi 0 ), mam 107% hotovo.
    Stav bobuli : idealne 7392 kusu (3600/den ), mam 10848 z 18000 (60% ).
    Zatim uplynulo 41% casu, zbyva 70 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny maximalne 34* batohu, celkem cca za 2,9 hodin.

6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak jo akční napěstováno batohy umleté teď už jen ty pajdátka no nic jdu vrátit farmu do normálu vono už to nějak dopadá(130ks)

7. Prožranábroskev

Prožranábroskev Zelenáč fóra

takhle jsem se dlouho nezasmála, prodloužila jsi mi život minimálně o pět let. Jsi úžasně vtipná.

8. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Tak už taky hotovo! :)

9. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Druid.Panoramix - když na té nemoci mě nejvíc štve, že ukazuje, že jsem taky jen člověk :cry:

jan.svatek - jen tak z ženské zvědavosti - ty housenky běláska máš plastové nebo živé? Jestli živé tak koukám, myslela jsem, že v tuhle dobu už jsou všichni tohoto druhu metamorfovaní do kukel nebo motýlů. Že tys jim zapomněl říct že je už babí léto a měly by přestat jen žrát a začít něco taky dělat. -.-
    U nás si jedna housenka mazaně vybrala stěnu v kotelně, kde jí bude teploučko celou zimu.

A kdo by měl málo členovců do úkolů, může si k nám přijít do téže kotelny pro pár berušek, nějak se nám tam dnes houfují.
    (omlouvám se modíkům za off topic, vím, tady se probírají světlušky, vedle zase berušky, tak jsem si říkala brouk jako brouk :music:)

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

10. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

toš, batohy odevzdány :) Život díky některým zdejším příspěvkům prodloužen o 5 let, život díky mým dvěma dětem zkrácen o 5 let :D akční bych měla mít zítra dopoledne hotové, padátka do neděle snad stihnu :) kdyby měl někdo záchvat solidarity a chtěl se zbavit 50 motýlů a 30 svíček za bakšiš tak se jich ráda ujmu a zajistím jim krásný domov plný smíchu a radosti :D
    Shrnutí :D
    batohy 100% :)
    délka života +- jako ráno :D
    akční 2800 do večera jí bude více :)
    padátka 47 no :D mohlo by být i hůř :D
    Do procent to nedám jelikož můj vykojený mozek na tohle už nemá kapacitu :D

11. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Mělo být hotovo až zítra ráno, ale 2 sklizně s +1 z pole to urychlily. Ovšem hodinu jsem dolovala 4 termosky z mrkve, řeřichy, pšenice i sena, nakonec jsem tu jednu jedinou poslední koupila, byť zítra ráno jich bude přes 100 ve stodole. No jo, no, už jsem to chtěla mít za sebou.

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak napěstováno by bylo už od včera, ale chyběly termosky, tak jsem přes noc i na den dala lískáče, helikónii a lilek - lítalo to pěkně. Pak hurá do mlýna. Tam jsem teprve zjistila, že už je padátek dost a skleníkové borůvky jsem nasela zbytečně xD Ale neva, však ony se hodí ;)
    [​IMG] [​IMG]

Edit: Hotové, doktore
    A jde se šlechtit :D

Naposledy upraveno: 13/10/17
  13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký skoro večer :) tak to se mi moc líbí, když dojdu z práce hned na farmičku s plným nosem (teď problém mnoha) potahujíc ale není čas xD a s tím si přečíst matlafouska ... ještě stále posmrkujíc si říkám, že je mi to drobet povědomé xD ... sem se smála tak, že kapesník už měl funkci pouhé utěrky :p. Matlafousku jsi tedy zaválela a díky za rychlé uvolnění dýchacích cest, se nadarmo neříká že "smích léčí" ;) ...

Tak konečně sklidila dlouhodobky a rozsvítila poslední dvě lampičky ...

[​IMG] :p farmička ve svém režimu a jedu zase květinky do družstva. Kdo bojuje držím palečky, to dáte ;)
    Boty moc gratuluji k 11-tému výročí :inlove: ...

14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak dodáno téměř vše, chybí posledních 114 termosek, ty napadají zítra ráno - doufám.
    Jinak, akce podle mne fajn, světlušky se mi líbí. Vzpomínám si ještě, jak jsem je hrála prvně - byla to, myslím, první akce po tom, co jsem začala hrát Farmu. To bylo přemýšlení, jak nejlépe zkombinovat ty drobečky dodávek, co jsem měla :)

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Zase neumím počítat... pomlela jsem o jeden batoh navíc, co už xD Asi se s mladší dcerou mého kolegy vrátím na první stupeň ZŠ, když mi to už ani do dvaceti bez chyby z hlavy spočítat nejde xD Takže aktuálně mi chybí 155 termosek a samostatné bobule v počtu 9.836. Protože mne v následujících minimálně padesáti dvou hodinách nebude u farmy rozptylovat práce, tak to bude v cajku :)

16. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Moc napěstováno akční nemám, musím to o víkendu dohnat.:p Do rána jsem dala lískáče, ať něco napadá. Ještě musím namlet 19 batohů.

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  17. maribeja

maribeja Stará škola

Hezký večer farmáři ,tak akce dodělané,ale je fakt ,že jedna akce stíhá druhou ,a někdy jsou i dvě najednou,bývaly doby kdy tolik akcí nebylo a byli jsme na každou akci natěšeni,ale i tak akce hlavně kde je stonek dělám stonečky mám ráda a jsem ochotna pro ně obětovat čas,šlechticí akce moc nemusím,ale ty jsou zase za chvilku hotové.Farmu ani nebudu dávat do původního režimu ,protože nás ve středu čekají zase další akce,uvidím zda se do nich pustím ,nemám děsivkové akce moc ráda ,ale třeba bude zajímavá a udělám ji jako každou jinou.Všem kdo ještě světluškují přeji hodně zdaru.xD

18. doben

doben Ikona fóra

Akci jsem dokončil dopoledne. Byla to celkem rychlovka, což oceňuji, jelikož mám teď docela dost prostoru na doplnění stodoly.

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akce hotová až teď, bo jsem už dopěstovávala jen na Bahamce a farmu jsem dala do normálního režimu, ať to do úkolů přibývá ;)

petaM2001, kiki2305 a evainfo tohle ocenili.
  20. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

jsem lv.106 a marně hledám svíčky, něco mi uteklo?Jak se vůbec jmenuje výrobna, která je vyrábí?A sakryš proč jí nemám?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.