Slavnost světlušek - Podzimní edice (11.10. - 16.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 10/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

matlafousová - měl by být použitelný i později - tedy i v dalších akcích. Můžeš ho nechat ležet ve stodole. Snad se nezkazí (je to jako jiné řemes. produkty)
    kuba899 - proto jsem to strčila do akčního vlákna, abyste věděli ;), neboť se již farmáři začali pídit, proč jim bonus z kompenzačního balíčku nefunguje.

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Skali Diky! Jsem si to tak myslela, ale lina huba... :)
    Btw a nesnizuje takovy 100% BZ bonus nahodou potom pocet vypadavatek na nulu? xD Neee, ted uz si delam samozrejme srandu ;)

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

matlafousová - chápu. Také jsem se ptala, jestli se musí použít teď (první, co mě napadlo) ;)
    Na druhou otázku ti odpoví můjtiskovýmluvčífrantakocourek :D

4. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

k.vitek - co konkrétně myslíš že ti nejde? :music:

Matlafous - až bonus použiješ, dej vědět co na to vypadávátka, pořád je to aktuální téma :p

5. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak tentokrát mně nejelo forum. Je to tedy mnohem menší zlo než když nejde farma, ale ve chvíli, kdy nemám u sebe lístek, kolik je třeba akčního kvítí a blížím se ke konci, tak také nic příjemného. Ještě štěstí, že existují sousedi, jako v předešlých minutách Tassadar, kteří mají zapsáno a informaci poskytnou.....

Takže hlásím hotovo [​IMG][​IMG]. A naštěstí jen s malým přebytkem 95 ks svítících bobulí a 110 termosek. Farma je přestavěna do normálu a teprve zítra naházím vše do úkolů, už se mně do toho teď nechce.

6. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) jde to docela dobře, chybí poslední tři lucerničky - jedna termosková, dvě bobulové ... to zítra dopadne ...

7. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Dobrý večer všem pilným farmářům,tak já ještě ráno jednu sklizeň akčního a mám taky hotovo.Šlo to líp než jsem myslela. ;)

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Teda vy jste rychlíci. Já potřebuju všeho ještě moc - suroviny na 18 batohů, 330 samostatných termosek a 10.180 samostatných bobulí; vlastně jen 10.122, 58 se jich kutálí po zemi ve skladišti z minulé sklizně xD

9. slootr

slootr Baron fóra

Lucerny svítí, ale ne všechny. Chybí ty za batohy a dvě za akční. Mele se 17 batohů, to je půlka. Akční šla k šípku, pude až ráno. Vypadá to ještě na 4 sklizně, to budou tři zejtra a jedna v sobotu. Uvidíme, co termosky, ale to prostě umelu. :)

10. ROUZIENN

ROUZIENN Zelenáč fóra

Tak já sklidila 36polí s bobulema a ejhle ve stodole nic a na poli taky nic-prázdno!Tak se přihlaste,kdo máte moje bobule...A nebo se přes noc vrátí do stodoly?

11. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hotovo (již večer, v době nefunkčního fóra). Významně mi pomohl vytočený bonus 100% do stodoly. Lucerničky svítí. Jen se divím, že nemají aspoň trochu nádech do červena, když tu v poslední době ve hře vznikl takový... ehm - zmatek.
    Všem přeji rychlé a hlavně bezproblémové (rozuměj "bezvýpadkové") dokončení akce.

12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Nu, já to mám tak bez teh 8 namletých batohů :p

13. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

nooo :D padátka nepadají :( za celou dnešní sklizeň dlouhodobek jich napadalo celých 60 :D (cibule a lískáče) no už aby byly hvězdičky na živoucí legendy :) no snad to do konce napadá :) akční by měly být hotové zítra ráno pokud vše půjde dobře :) motýli a svíčky neřeším jelikož na ně nemám :D Snad to začne lépe padat :)

14. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak lucerničky svítí, stonek stonkuje, přeji všem příjemný den a hodně bandasek i akčního kvítí

15. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

když rozpočítáš 8 batohů, vyjde ti, že já v té době měla 2.037 akčního a 298 vypadávátek, což je téměř na chlup to samé co ty

Ale můžeme soutěžit, kdo to svým tempem dodělá dřív, já jsem na tom teď takhle:
    [​IMG] a nemám dodáno nic kromě neakčních věcí (svíčky, plody,...)

ale je pravda, že mám přece jen něco navíc, a doufám že ostatní to nemají - aspoň bych jim to nepřála - a to chřipku :cry: tak doufám že dodělám jen akci a ne já, i když to cítím opačně :wuerg:

16. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Tak pod to podepisuju, těch kombinací, to byla akce podle mého gusta. Už jen to, že si ji pamatuju, je pro RT vyznamenání, protože v té záplavě akcí to často jede - splním, zapomenu - žádný řádek nebo nálepka mi to neoživí. Ale ty výjimečné, kde si člověk musel trochu víc lámat hlavičku, mám nejraději. Být takové i tyhle světlušky, tak jim ty svíčky odpustím, nakoupím a hraju o sto šest. Takhle mám prázdniny a budu si užívat návštěvu a víkendové babí léto.

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pripomen mi to, prosim, pri dalsi akci... jednak mam tentokrat dopestovano, jednak padatka z akcni vubec nesleduju a jednak me obcas honi po dvore ten Nemec od "A" -.-;)

18. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, díky bonusu z kola štěstí už mám také hotovo. Jela jsem bez přípravy, protože jsem házela s Ingrid. Takhle by se mi to líbilo!
    Všem držím palce - času zbývá ještě dost!

Zbyly mi nějaké svíčky - jsem na trhu AA, tak napište, ráda pomohu!

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak batohy namlety a dodány, z akční chybí cca 5000 a termosek asi 140.
    Díky Farmsčotu jsem si všimla zvláštní shody, která se zatím nestala ani v jedné akci. Už od včerejška jsou pajdátka a bobule zhruba na stejných procentech. Aktuálně, bobulí mám splněno asi 72% a termosek 69,9% :)

20. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahojky všem akcionářům. Kajícně se přiznávám že světluchy opět nejedu, snad už třetí co takhle vynechávám. Doházela jsem sekerky a šup, tušila jsem že bude akce ale dávám si pauzu. Jenom jsem projela trochu SK na mince abych se přiblížila k up ostrova a jinak obě akce vynechávám. Bez nových výroben se obejdu a světlušky no bohužel, ani jedny jsem nedojela a tyhle ani nerozjedu. Všem kdo se do toho dali hodně úspěchů, mě se podařily vrhy sekyrkou tak mám na chvilku splněno. Až zase někdy jindy, je vidět že se RT snaží nás nenudit. Čauky a fajn víkend. Martina

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.