Slavnost světlušek - Podzimní edice (11.10. - 16.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 10/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. spuntka

spuntka Magnát fóra

Batohy jsou namlety , svíčky ve skladu a jde se dodělat zbytek.
    Hezou hru všem farmaříkům.

2. satelit

satelit Hvězda fóra

To se jináč pěstuje... xD

3. libakos

libakos Polobůh fóra

Tedy na trhu AR mám jednu farmu a tam jsou svíčky přes 190 000 ,je to síla ,jen mě mrzí,že nej.šlechtěnce (kočka ,husa atd)nelze prodat a když tak za minimum a za svíčku to je požadovaná cena nehorázná...ještě rozsvítit 4 lucerny a bude hotovo...

4. stanko50

stanko50 Zelenáč fóra

prosím ,co vyrábí svíčky

eli2006 a petaM2001 tohle ocenili.
  5. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

stanko50- skunk- svíčková dílna. Smraďoch a vyrábí vonné svíčky :D

davidson00, eli2006 a matlafous123 tohle ocenili.
  6. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj stanko50,
    vonné svíčky vyrábí svíčková dílna za pomoci nevábně vonících skunků.

7. malanek70

malanek70 Expert fóra

Momentálně je na trhu hnůj přes 1000 krejcarů, za hromádku hnoje máš jednu svíčku, nehledě na to, že pokud uděláš řádek, tak dlouhodobě se ti krejcary vrátí i s úroky ;) hodně štěstí :) ... cena svíček bude kolísat. u mě na trhu je okolo 90tis. stačí hlídat u tržiště 8)

8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ach jo to je doba než to uzraje -zrovna si říkám že muším investovat do druhé výrobny nebejvaj ve slevě za floreny?:sleepy:

9. Axel71

Axel71 Zelenáč fóra

poraďte mi ako sa dá získať sviečka - vôbec v tom nemám prehľad.

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Axel71 - Svíčky získáš buď na trhu a nebo musíš vlastnit výrobnu Svíčková dílna.

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, u nás svíčky za 125 000 KR, vždyť nespěchejte s kupováním, akce běží až do 16.10. a cena svíček půjde dolů.
    Kupovat nemusím, měl jsem jich 29 a tu jednu vyrobil, ale problém by to nebyl, krejcarů mám dost a z řádků na stonku jsou bez práce.

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jeste jsem se nedostal k mleti, takze jen hromadim zasoby, celkem to jde dobre... jen zadny potize, ted se budu potit u Renza :)

Vypadavat ma 160 termosek/den, v tuto chvili ma byt 188 (nebo chybet 612 ), mam 568 (chybi 232 ), mam 71% hotovo.
    Stav bobuli : idealne 4222 kusu (3600/den ), mam 6546 z 18000 (36% ).
    Zatim uplynulo 23% casu, zbyva 91 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny maximalne 34* batohu, celkem cca za 2,9 hodin.

13. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Nechci nějak provokovat ale hlásím hotovo [​IMG] :p:p:p.

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG]všem hezký večer u rozsvěcování lampiček :) K rozpěstování včera moc pomohla i kompenzace a svítící bobulky zářily a předháněly moje nadšení :p šlo to rychle, pomohlo asi 700 SH. Sklízela ještě později večer, brzy ráno, dnes příchodu z práce a večer bude chybět kolem 1000 bobulí. S termoskami si nejsem jistá (chybí snad 200) , něco jsem dala umlít a na noc dám dlouhodobky. Balíček klikla před chvilkou, protože nebyl čas a dal dost potřebných věcí ... tak nebrblu xD A protože se jdu za chvilku potit, ať jsem ráno v práci trochu fit, jsem neodolala a požínala co šlo :p.

I tak si neodpustím vzpomínku na první lampičky, kde jsem popsala A-čtyřku z obou stran na hodně kombinací pro získání odměn a byl to skvělý adrenalin :p snad proto je tento stoneček za odměnu takové tintítko xD ... kdo hrál první lampičky, ví o čem mluvím. Jasně držím palečky všem ať to brzy dáte ;) ...

15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak jsem zas blíže k cíli
    bobulky: Mám 13594. Ideální stav 4320. Plním na 314,7% Hotovo 75,5%
    termoska: Mám 506. Ideální stav 192. Plním na 263,5% Hotovo 63,2%

16. zetorka25

zetorka25 Aktivní autor

Ahoj všem rozsvěcovačům lampiček. Mě zatím svítí jenom jedna, ale to se změní. Překvapil mě kompenzační balíček, za který chci tímto poděkovat hlavně modíkům, kteří za nás bojovali u RT.

petaM2001, myš59 a evainfo tohle ocenili.
  17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Hlavně nezapomeňte, že kompenzační balíček obsahuje BZ booster, který najdete ve stodole v zásobárně. Po jeho aktivaci získáte bonus 100% BZ při sklizni akčních rostlin na 8 hodin. Lze aktivovat kdykoli ;)
    (lze také aktivovat z inventáře - ikona vázičky - spotřební zboží)

18. k.vitek

k.vitek Titán fóra

prostě mi to nejde :cry:
    za posledních 24 hod. jsem přišla o další 2 naplánované sklizně

momentálně mám 248 vypadávátek
    a 2.458 akčního 6hod. kvítí... a zaseto

to je tedy tristní :cry:

evainfo, petaM2001 a myš59 tohle ocenili.
  19. kuba899

kuba899 Rádoby autor

Skali: Diky za napovedu, uz jsem se chtel zeptat, jestli ta kompenzace funguje, protoze jsem hledal, kde je tech 100% BZ a nikde jsem nic nevidel.
    Bylo by mozna vhodne upravit text toho bonusu, takto nastvanych bude asi hodne .... nikoho nenapadne, ze se to musi aktivovat.

petaM2001, myš59 a Koulička1 tohle ocenili.
  20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Skali Je vyuzitelny pouze u teto nebo i jine akce?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.