Slavnost světlušek - Podzimní edice (11.10. - 16.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 10/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. myš59

myš59 Vévoda fóra

dobré ránko,melu desátý batoh a svíčku,teda výrobnu na ni také nemám,tak nevím kam až se dostanu,vidím,že šestou kucernu nerozvítím,bo 30 svíček po 100 000kr asi nedám:(

2. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

taky mám namleto deset batohu a chybí mi ještě dvě svíčky,musela jsem koupit ,bo nemám výrobnu, akce přes léto s těma dnanástkama jsem hodně nedodělala:(Tuto snad už dodělám;)

3. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Já to dělám jak již psala Matla - přes den otočím 2 - 3x akční, na noc vyšlechtěné karafiáty nebo cibule. Akční přibývá pomaleji než jiným hráčům, ale akci se mi tímto způsobem (a ještě s občasnými prostoji) zatím podařilo dokončit vždy, a to den dva před koncem.

Chlívky a stromy bych zrušila (nebo aspoň jejich podstatnou část), stromy rostou dlouho a skoro to z nich nepadá a chlívky se ti nevyplatí časově a zabráním místa. Občas, když u PC sedím, hodím třeba na celou plochu slepice nebo kukačky, které za hodinu a půl sklidím, ale to spíš když nutně potřebuju hnůj. Jinak jde u mně skoro vše z ploch pryč (nechávám jen domky na nářadí, a velkoskladiště, případně vzácné stromy kvůli plodům - třeba diospiros, ambroň či vajíčkovníky). Jinak všude pidipole s akční.

A MJS si na začátku akce zbaštím 4 najednou a prodloužím Pinkie-pie koláčem a vyjde mi to tak nějak do konce akce nebo aspoň do napěstování akční. Když mi MJS skončí před koncem akce a potřebuju už jen padátka, točím dlouhodobky už bez MJS.

Zvlášť jestli šetříš s MJS, tak bych zbaštila aspoň 3 najednou, prodloužila koláčem (každou MJS ti prodlouží o víc jak 5 hodin), vyházela všechno ostatní, všude dala pidipole a jela jen akční (i přes noc - ale klidně bych spala, nějaký prostoj zas tak nevadí). Vypadávátka doženeš po napěstování akční, a už nebudeš plácat MJS. Hlavně mít všude pole, to pak přibývá jinak, vem si to, že "blbej" strom na poli 1x1 tě ochudí o 9 akční při 3 sklizních za den. A u chlívku to je už 36, dva chlívky 72,.... a to jen za jeden den.

4. Levlef

Levlef Baron fóra

@matlafous123 hele ostatníma můžu dláždit, Kerberos padl včera asi omylem, měla jsem pár lístků ze šlechtění tak jsem to zkusila, ale ten blbej mýtickej pegas pořád nic, ani se mi na kole neobjevuje ... zato můry, můry bych mohla rozdávat, to jo.

nálepka ze světlušek, kterou mít nebudu, mně hodně mrzí - a i proto jsem naštvaná a tihle akci neplním, nálepka má být jednoduchá a v prvních úkolech, a ne dosažitelná pomalu hůř než stonek, to už pak z ní člověk nemá radost. Takže ignorace i nadále, jen plechovky jsem tam hodila, co s nima v liště.

5. vlasta52

vlasta52 Pisálek fóra

svíčkovou dílnu nemám,tak akci nemůžu dodělat,škoda

myš59, Helena1313 a petaM2001 tohle ocenili.
  6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

vlasta52 Svicky jde koupit i na trhu, dilna neni nutna.

myš59, petaM2001 a malanek70 tohle ocenili.
  7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Protože jsem vydržela včera u televize hodně hluboko přes půlnoc, tak akční z 21-té hodiny až do rána do 7-mi nezahálela a naopak vyšla na tu dobu další sklizeň a vzhledem k tomu, že všady, kde se dá pěstovat mám jen pole a zas pole, tak ta akční opravdu slušně přibývá. Mohla jsem tedy do mlýna dát semlít najednou 34 baťohů a teď musím napěstovat ten zbytek akční, který se dává přímo do úkolu bez mletí. Zatím mám 3 597 ks, termosky už jsou v potřebném množství.

Zatím jsem lucerničky nerozsvěcela, to až budu mít potřebné množství rostlin. Pak se mně totiž špatně hlídá kolik toho chybí a zbytečně přepěstovávám, a to já tedy nerada.

Pěkné poobědě všem [​IMG]

8. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

ještě mi chybí 7 batohů a pak jen 10180 akční... to se dá, ne? Z jedné sklizně mám 1700 rostlin. Jára

9. slonisko

slonisko Pisálek fóra

Zdravím všechny ;) tak včera to hned od začátku nejelo pak konečně ano ,ale to jsem už zase musila do práce. Ráno jak slepá myš dala velká pole na rozpěstování a jak jsem se vzbudila sklidila a že to zopáknu, ale při mém štěstí jsem to dala na pidipole tak že zase nic a opět jdu do práce za chvíli tak snad zítra v pátek 13 budu mít štěstíxDxDmusím přidat:cry::cry:všem přeji fajn hru

10. malanek70

malanek70 Expert fóra

Tak nám přistál kompenzační balíček za to nedělně - pondělní trápení, restartujte si hru :inlove::D:music:

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ano, kompenzační balíček. I když za průšvih, považuji za slušné poděkovat RT.

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

zatím to pěkně odsejpá
    bobulky: Mám 11338. Ideální stav 3780. Plním na 299,9% Hotovo 63%
    termoska: Mám 440. Ideální stav 168. Plním na 261,9% Hotovo 55%

13. malanek70

malanek70 Expert fóra

Prepperka Díky za informaci s MJS a Pinkie koláčem, zrovna mě to dnes napadlo, jestli to takhle náhodou nefunguje a chystal jsem dotaz. Takže super info a vědomí, že je to někým vyzkoušeno :)

14. Boty

Boty Magnát fóra

Jde mi to nějak pomalu, zubař( au, au), šlapání zelí na kyselé, sklizeň zahrady a narozeniny manžela mají přednost :))) v sobotu ještě přijedou mladí s vnoučaty :))) Komp. balíček dooobrýýý :p díky za něj .

15. zuzicekmacicek

zuzicekmacicek Zelenáč fóra

Jaká výrobna je na výrobu vonných svíček? jaké zvířátko?

petaM2001 tohle ocenil(a).
  16. malanek70

malanek70 Expert fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    skunk a svíčková dílna

petaM2001 a Prepperka tohle ocenili.
  17. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

malanek70 - já mám tenhle tip od služebně starších, takže dík patří jim. ;)

Nicméně ještě doplním, že to prodloužení Pinkie Pie koláčem o 30 % funguje jen do určitého počtu MJS, a to 37. Pak jeho účinnost klesá.

A funguje samozřejmě i na ostatní aktivní bonusy, nejen na MJS (aby to někoho nemátlo).

Jen si dát pozor a neotočit pořadí - Pinkie fakt až jako zákusek na konec, až po snědení všech co chcete prodloužit.

zuzicekmacicek - Svíčková dílna a v ní u pásu pracují skunci (kukni sem)
    (malanek70 o chlup rychlejší :)

18. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Svíčky vyrábí voňavý skunk, pokud máš výrobnu, já nemám tak jsem hned na počátku akce svíčky nakoupila po 35tisíc, teď je to mnohem více :))

19. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

tak batohy namlete a vzhuru na zbytek:p:p

evainfo, myš59 a petaM2001 tohle ocenili.
  20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zatím semleto a dodáno 34 batohů,dále dodány produkty ze stodoly.:)
    Jinak: 843 akční plodiny a 115 termosek.
    Na kole štěstí jsem si vytočil +1 do stodoly na 6 hodin a tak přemejšlím ,jak s tím mám naložit?!?:music: Jestli se nato vyfláknout, anebo předělat farmu na pole 2x1 a jet s SH ,vánočkou a nevinností.:eek:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.