Slavnost světlušek - Podzimní edice (11.10. - 16.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 10/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

:D:D:DMusím říct že jsem tuhle hru začala hrát abych přestala myslet na to,že mi zemřel manžel a trochu se uklidnila.Tedˇjí hraji proto,že jsem do ní dala dost peněz a je mi líto přestat.Ovšem hra mne spíš než uklidňuje rozčiluje.Údržba ve 14 hodin kdy jindy že.

2. k.vitek

k.vitek Titán fóra

18.000 svítících bobulí
    a 800 vypadávajících termosek

8) protože jsem včera usnula při ukládání synka... holt začínající vklad = 63 vypadnutých termosek

Tak to jsem zvědavá, jestli udělám akci celou!?
    Nepřidalo RT náhodou zase na chtíči? Je to přeci 6hodinová akční kytka. A já jsem pracující matka malých dětí :eek: Nu, co dám, to dám...

večerní EDIT: Stěby, no dobře, tak 18.000 ;) Opravím i číslo nahoře. To je tím, že už v práci ani bez kalkulačky (nebo excelu) téměř nesčítám... ty stamilióny, které kontroluji...

Naposledy upraveno: 11/10/17
  3. Levlef

Levlef Baron fóra

nemáte se rozčilovat a koukat na krátký zajímavý film :D :D
    @doben trhnul partu a místo koukání šel na sběr termosek, takže ukažme si na něj, za další nutnou údržbu bude moct on, protože je evidentní, že krátký zajímavý film neviděla bude se muset podívat ... no hele a co, já si ho klidně skouknu po sedmnácté :D

4. Mikeš

Mikeš Titán fóra

burds - to máš úplně jedno, že ve 14 hodin - bez té údržby by stejně farma nešla.
    :D

5. -mikik-

-mikik- Pisálek fóra

tak tuto akci odpískávám 30 vonných svíček nedám ani náhodou(ani nevím z jaké výrobny je vzít:cry::cry:)
    takže se pojede lážoplážo a uvidíme:p:p:p:p

evainfo, petaM2001 a modro.ocko22 tohle ocenili.
  6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nestihla jsem vybrat odměny, údržba před druhou mě na...la moc moc moc:mad: za chvilku budu mít 90 ks. HURÁ;)
    Jinak rozpěstovávám

7. malanek70

malanek70 Expert fóra

-mikik-, svíčková dílna od skunků ;) ... můžeš si je taky koupit na trhu

petaM2001 tohle ocenil(a).
  8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Je to tenhle tyden uz vcelku nuda cist, koho vseho postihly jake problemy, kor kdyz:
    a) nas postihly vsechny, za b) u vetsiny z vas to neni prvni akce s problemy a ze zkusenosti se zjevne stejne nepoucite - jako ti, ktere kritizujete :p Jestli mate pocit, ze potrebujete neco zmenit, podejte zlepsovaci navrh.

9. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Tak jsem přemýšlela jestli akci pojedu nebo ne. Když na mě ve 14,00 jukla údržba, tak jsem měla jasno. Po dlouhé době beze mě. Ale ostatní prosím jeďte na plné pecky. Potřebuji dochovat zvířata, tak ať mám aspoň něco z toho hnoje :))

10. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Termosek po sklizni s hodinovým skluzem 488:p

11. -mikik-

-mikik- Pisálek fóra

díky za info .......cena svíčky cca 95 000:mad::mad::mad:tak nevím jestli do toho investovat

12. iDavis

iDavis Baron fóra

Druhá várka akčných rastie, termosiek 198. Ale moc sa mi nezdá doba trvania tejto akcie, myslím si že 5 dní je dosť málo. Ďalšia akcia sa začína aj tak až v stredu, tak si myslím že to ešte do toho utorka kľudne mohli potiahnuť.

PS: Tí ktorí sa neviete rozhodnúť či investovať do sviečok na trhu, v akcii môžte získať vyše milióna grajciarov takže si myslím, že to straty bohate prekryje. ;)

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Doben: 56 termosek. Bude problém. :(

14. -migos-

-migos- Veterán fóra

U nás cena vonné svíčky dle velikosti 8)

Jinak už sem dlouho žádnou akci nedělal, tak teď si to dám (rozcvička na Dožínky)

Hezkou hru všem ...

15. -mikik-

-mikik- Pisálek fóra

Při ceně 80 000 - 90 000 krejcarů za kus se to nevyplatí

16. kytička62

kytička62 Aktivní autor

jak se dají vyrobit vonné svíčky?

17. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj -mikik-,
    pro zvážení, jak se to vyplatí připomínám, že sběrem řádku získáš 20000 kr, což je sice 1/4 jedné svíce, ale je to trvalé. Nejpozději z půl roku se ti všechny investice vrátí.

kytička62,
    svíčky vyrábí svíčková dílna.

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

19. stěby

stěby Hvězda fóra

Potěším Tě - jenom 18 000 bobulí :D;)

Po první sklizni v 15.45 jen 184 termosek. Hon začíná :p. Začalo to ziskem 2 mega za 20 vonných svíček, to beru 8)xD.

Naposledy upraveno: 11/10/17
  20. Levlef

Levlef Baron fóra

sim vas, bych jako chtela rict ... u vedlejsi akce jsem zjistila, ze sledovani kratkeho zajimaveho filmu snizuje IQ, tak na nej radsi nekoukejte :)

jinak svicky prodany za krasnych 115 000, to obratem otocim do zvirat do zverince, slechteni mam akci hotovo uzavreno a svetlusky ignoruju, takze ja mam asi volno ne? :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.