Slavnost světlušek - Jarní edice (19.4. - 24.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem si v práci rozpěstovala, že sklidím v trolejbuse... ty potfory z MHD mi dnes neposlali ten s wifi... v hospodě klasicky taky wifi přetížená, páč štamgasti sledovali stav svých sázek na Kometu, takže jsem si v klidu dala tři zrzky s čepicí, šla na nákup, doma jsem nakrmila kocoura, fretky, zetě a sklidila jsem před chvílí. 8) Celých 75 polí bude po oddívání cca dvou epizod jakéhokoliv z mých seriálů opět připraveno ke sklizni, potom přijdou na řadu pidipole s nějakou dlouhodobkou. Akční bude v pořadí přes den v práci.
    Lucerničky svítí ty ze zásob a první za 130 termosek. Na půlden to celkem ujde.
    Tak ať se daří všem, koho to ještě baví ;)

Naposledy upraveno: 19/4/17
  2. slootr

slootr Baron fóra

Já jsem po rozpěstování na 204 kouskách a považuju to za úspěch. :) Asi jinej úhel pohledu. Ale nevidim v týhle akci problém. Jestli to bude skákat jako do teď, mohlo by naskákat za 3 dny.

3. babako

babako Expert fóra

Jedu zatím na pohodu a opět si úspěchy nechám až na víkend.. Petrolejky zatím nechávám v klidu.. ať se daří..

4. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak já až teď zasela akční, no malinko panikařím tak jsem koupila akční koš a zaseto mám. Vypadlo cca 150 termosek ze všech ploch. Jsme nějak tajně doufala, že si trošku odpočinu honění akční plodiny a ono né a né. Pochopitelně, že chci stonek.

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Y_n_O Himl, toho se chci jednou dozit - dojit na 3 skopky, nakrmit kocky a snachu, oset a mit zbytek na haku! Normalne ti bezprostredne zavidim! ;)

6. Y_n_O

Prodej latifundie, zaměstnej se a přestěhuj se do paneláku....
    Určitě Tě to bude hodně dlouho bavit...

7. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

A mám rozpěstováno a první točku ze čtyřech polí za sebou a zatím to vypadá takto:

Svítící bobule: Mám mít 12500. Mám 1445. Ideální stav 825. Plním na 175.2% Hotovo 11.6%
    Termoska:
    Mám mít 850. Mám 195. Ideální stav 56. Plním na 348.2% Hotovo 22.9%

Od začátku v zelených číslech, to u mě taky nebývalo samozřejmostí, ale rád si na tento stav zvykám. ;) Ještě jedna točka akčních s vodou a hnojem a do rána ještě jedna bez ničeho. V deštném pralese je zelený čaj, za hodinku ho sklidím a půjde tam čajot, ten se mi dlouhodobě osvědčuje - bude s vodou na 12 hodin.

EDIT: Krákoramaja - v deštném pralese je dobrý v zeleném čase i zelený čaj.... mě to z něho nepadalo až tak špatně, takže jsem ho zkusil znovu. A kdyby to nevyšlo, svět se nezboří, času je dost, voda nestoupá.;)xD

Naposledy upraveno: 19/4/17
  8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Jo jo, čajot je super a zelený čas v pralese taky :D. Ale padátka z něj nebudou :p

9. alexisia

alexisia Pisálek fóra

Pekný večer. Každopádne akciu skúsim, všetko ostatné mám, mala by som prekonávať vlastné hranice a dúfať, že sa pri klikaní nervovo nezrútim. Keby sa tak dali pomocníci vyplácať v naturáliach. Prajem všetkým nech sa im darí.

10. matlafous123

Y_n_O To je az tak snadny? A budu pak moct i s radosti plnit vsechny dabelsky nesmyslne akce s miliony akcniho? ;)xD
    Druid.Panoramix No neeee, zjevil se mistr! Ptaci uz te nedesi(m)? :D

11. Y_n_O

Je to tak snadný... kdybych na to měla, Tvoje latifundie odkoupím a mohly bychom to potom nájemně střídat, až to jedné z nás bude chybět, případně půjde na nervy... 8)

12. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Ahoj hraběnko, potěšení na mojí straně. Pták asi moc v pohodě není, ale okno vydrželo a teď už jarabáci nelítají -- nevím, co se mu stalo, jestli ho proháněl dravec a zazmatkoval anebo silnější poryv větru, nevím. :eek::eek:

13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

6lucerniček svítí.... uvidíme, jak to půjde dál.

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Taky svítím, no a při tom světle vyrostla citlivka, jsem se až vyděsil při tom názvu ,-)))
    Druide, vážně ti lítají termosky i z deštného pralesa? Tak pozor na povodeň ,-))))

15. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Poslal jsem;)

bursuk59 a babako tohle ocenili.
  16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Akci na světlušky nemám moc ráda, ale když jí chtějí neustále opakovat... Ingrid by se mně líbila víc.Napadáno přes 22O termosek, něco málo akčního ve stodole a podle jedné zkušební plochy růží, je vypadávání v normě, odpovídá počtu potřebných vypadávátek.
    V deštném pralese mám stromy, neobvykle jim to tam svědčí pro přísun bodů a tím, že je sklízím 2x denně tak i padátka dodají.;)
    matlafous, představ si, upravíš si pracovní dobu ,že chodíš před polednem, nebo si po práci dáš zrzavé a nic dalšího už nemusíš, kočku vypustíš na chodbu a nemáš obavu, že by se snad mohla zatoulat, když ovšem nezajde ke spřáteleným sousedům v baráku.To se to pak farmaříxD

Naposledy upraveno: 20/4/17
  17. myš59

myš59 Vévoda fóra

hezké ránko,na noc jsem dala akční,ted sklidila a před práci ještě jednou sklidím a dám dlouhodobky ted mám 2680 + zaseto na třech plochách +191termosek, na baha točím meloun + protheu. Musím se navléct a jít vyhrabat chodníček,včera jsem se na vykašlala:(

18. matlafous123

GordonSargent, Y_n_O Pozemky a barak prodam, les podpalim, psa vypustim do volny prirody a jdu do toho! Jen ted nevim, co s ditetem - berou to v utulku nebo taky vypustit? xD A jeste mi reknete, jak se shani prace, do ktere se chodi pred polednem a co tam tak clovek dela? o_O
    Hehe, dodala jsem 140 plechovek a dostala 79 tis. BZ, hec! Jen doufam, ze jsem to neprokaucovala a nemela je nechat vymenit po skonceni akce za vic :D

19. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím. Jen potvrdím, že dekorky z předchozích akcí na stonek opravdu jdou a fungují. Takže kdo je má navíc a chce jen stonek nemusí akci dělat celou. Cíl splněn.... ale jo, tak to udělám stejně komplet ,-)

20. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Casey, super :) až na to, že s velkou pravděpodobností jsem je mrskla někam do stonku, pro jejich ne zrovna výhodný bz či bbz bodový ohodnocení :)) a než je najít ve 170 řádkách, tak to si je vyzvednu raději znova :)))
    25 báglů se mele, dnes bude napěstováno a pak už to nějak dopadá ;)
    Pěkný slunný den, ač mrazivý :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.