Slavnost světlušek - Jarní edice (19.4. - 24.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. abc23

abc23 Komisař fóra

Tak 155 termosek z první sklizně.. aspoň to vyšlo na jednu celou lucernu a teď jen dodělat ten zbytek xD
    Na farmě na pidi šípek, pár kapřích výběhů, co jsem tam nastlala po minulé akci - ani nevím, který den se mi to podařilo :D a na Baha něco málo chlévů a jinak stromy v základu. Cukrmeloun jsem včera švihla omylem na tu druhou plochu, na které se pěstit nedá :))
    Za chvilku zase mizím, tak toho moc nestihnu, jako vždy první den akce.. ale myslím, že to snad padat bude. Zrovna mi krásně vyšel ten řádek s +5% šancí vyskočení předmětů na Baha a nějakých +15% na farmě..

Jinak k těm + BZ různým podporovadlům - při minulé akci jsem to neřešila, sklízela ráno se všema domácíma mazlama a padalo to taky slušně, teď mi skočila tabulka s počtem 780ks vajíčkových přívěsků navíc.. takže stále diskutabilní, jaký vliv mají/nemají.. prostě to padá tak, jak je nastaveno.. jenom jak vidím, na to někteří hráči stále sází, že s použitím podpůrných mlsů na BZ padne i víc padátek..

Tak hodně štěstí té asi menšině, která do akce jde?

Jo a ze setrvačnosti točím teďka ještě mrkev na 2 plochách 8) než za půl hoďky zmizím..

2. karbar

karbar Vévoda fóra

Rozpěstovávám druhé kolo.
    Došel mi rum. Mám v sobě již třetí grog a po celodenním špacírování po městě ne a ne rozmrznout.
    Jak já si nadávám že jsem mohla někdy dělat v lese!

3. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . po první sklizni 158 termosek - tak se do toho asi pustím;)

4. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Tak rozpěstováno a nyní zasazeno na pidi polích. Momentálně mám 187 termosek. Budeme si držet palce, ať to padá.

5. pralinka10

pralinka10 Pisálek fóra

no nevim skusim to ale nic mne teda nelaka cekala jsem tu akci teda lepsi...

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Prvni otocka, druha na velkych bezi, nevypadlo zrovna oslnive termosek, ale spoleham se i na velkochlivky :)

Vypadavat ma 170 termosek/den, v tuto chvili ma byt 27 (nebo chybet 823 ), mam 179 (chybi 671 ), mam 21% hotovo.
    Stav bobuli : idealne 392 kusu (2500/den ), mam 0 z 12500 (0% ).
    Zatim uplynulo 3% casu, zbyva 116 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 30* Batohy, celkem za 90 minut.

7. libakos

libakos Polobůh fóra

Tak jsem dodala co bylo potřeba a mám rozsvícené 4 lucerničky .Sklidila jsem už ráno a jestli se mi to v hlavě rozleží možná zítra začnu,uvidímxDale jen tak abych se zabavila,protože venku je kosa ;)

8. Libik54

Libik54 Pisálek fóra

Ahoj, albína získáš ze stonku , když aktivuješ runu na stromu moudrosti

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj všem, paráda, 4 lucerny svítí ,-))) 138 termosek (4 modré stromy plus 7 dárků), batoh ani jeden, ale makám dál...

10. šebejda

šebejda Baron fóra

U mne nastal velký zlom. Již jsem tady párkrát meldoval, že se mi do nějaké akce nechce, ale vždy jsem vše splnil. Nyní poprvé jsem dokázal pro mne nezajímavou akci ignorovat. Jupí, KFC polevilo. Nejedu akci, nekoupil jsem akční floreny, do Stájboly jsem investoval pouze 30 Fl. RT tak dlouho mával pomláskou, až se mu to u mne krátce po Velikonocích navýsost zadařilo :D. Velkou otázkou zůstává, zda mé radování nad neplněním akce , je to správně pravé ořechové???

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

šebejda Bud v klidu, citim se po vynechane akci obdobne - smesice hrdosti, trocha smutku nad pristupem RT, spetka zavisti nad elanem ostatnich, ale v konecnem vysledku je to to jedine, co muzu udelat, aby se veci zmenily - neucastnit se akci, ktere RT taha ze stareho kabatu jednu za druhou, kytky se toci, ovce beci a bude hur!

12. Manažerka

Manažerka Pisálek fóra

No díky za info všem - já jsem 3 roky na farmě stávkovala, takže se jen nestačím divit :) Takže je to jen o délce plodin, dráček mi pomůže jen k BZ a bandaskám nee?

babako, skalara.v a bursuk59 tohle ocenili.
  13. matlafous123

Manažerka Presne tak! Pouze zakladni delka rustu. Zkracovani doby rustu plodin ve skleniku prip. pomoci alchymisty a spa manazera nema na jejich zakladni delku rustu vliv tzn. muzes treba artycok zkratit sklenikovymi bonusy + remesly z delky rustu 17:45 na 9 hod., ale padatka stale akceptuji dobu rustu 17:45 hod.

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

šebejda, matlafous: asi jste ten maratón v cíli přepálili ,-) vždyť zrovna vy dva akci dáte levou zadní a bez nákupů a když se vám nechce tak příště určitě ,-)))

manažerka: ano, jak bylo psáno výše, na padátka mají vliv jiné věci než mazlíci (legenda, délka plodin...)

Edit: no fakt jsou ty hyeny rychlé jako dnešní vichr ,-))))

Edit:Ach jo, tak asi působí jarní únava ,-) víte jak já se bavím když rozhodím ručně SH, super zelené hemžení a u hnoje to samé jen hnědé u každého pole,-))))))))))
    a když se rozsvítí lucerna po dodání netopýrů, které na mě padají z nebe ,-)))))))

Naposledy upraveno: 19/4/17
  15. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Spíš to přepálilo RT a pro některé je to lítání z jedné akce s pěstováním hafa akční a tunou padátek, ihned zase do další stejné - už zkrátka moc. Já mít všechno za banány odemčené, tak tentokrát udělám totéž. Jelikož mi ale chybí těch banánů ještě cca 900, tak to beru jako součást makání na dohnání letitého skluzu, to se nedá nic dělat. Aspoň v těch akcích banány jsou, to je pro mě plus a snažím se tu únavu ze stále stejného koloběhu točení šestihodinové kytky nějak překonat.
    Nemít tam tuhle odměnu, těžko bych motivaci hledala...

16. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

šebejda Susede, já to pořešil tak, že jedu jen baha. Akce mě absolutně nenadchla a dodám jen co v poklidu vypěstuju na plantáži. Žádný stres a docela věřím tomu, že nakonec i ta plantáž mi ty plodiny nakonec dá. Nebudu se moci tady samozřejmě vychvalovat že už mám akci hotovou mezi prvními, ale to já tak jako tak nedělám. Toto privilegium rád přenechám těm, kteří cítí potřebu pravidelně své úspěchy patřičně prezentovat.

17. abc23

abc23 Komisař fóra

Já vlastně všechno mám takže z odměn mě kromě 20(!!)SK nic nijak extra neláká :music:
    Takže maximálně můžu být překvapená z lasičky, ale beztak padne nějaká žluťárna..
    No hlavně doufám, že z tého podoby světluščí akce se nebude konat tradice 2x do roka!
    Jarní edice napovídá pokračování v nějaké letní, podzimní nebo zimní

18. šebejda

šebejda Baron fóra

Trepifajksl a petaM2001 tohle ocenili.
  19. matlafous123

Sovinka Ho..o svatyyyy! I ty? o_O Kdo zna Riddicka, hlasku chape.... kdo zna Sovinku, pochopi taky (vymlasklas to tu par radky excelentne) ;)

Pitrýsek47 Jsi nechutny optimista, kdyz i v tomhle dokazes najit radost z akcniho farmareni :inlove:8)xD

Naposledy upraveno: 19/4/17
  20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) nic moc, termosek 200 ks, rozpěstováno ...zatím sázím jen na hlavní ploše a půlce plantáže, zbytek jsou chlívky a stromy, ale zdá se, že z chlívků to padá líp ...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.