Slavnost světlušek - Jarní edice (19.4. - 24.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. manech72

manech72 Pisálek fóra

Tak já to nestihla:oops: posledních 10 minut se tak sekala farma:mad:,že jsem nemohla dodat,škoda:cry:

2. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Tak já bych to dal ještě jednou [​IMG] nějaký zbyteček ještě mám :):)škoda že to nejde posílat těm co to potřebujou:sleepy:.

3. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj akci sem dokončila včera večer,moc se mi líbí světluščí akce,je to v klidu a pohodě,žádné honění a stresy,dnes dopoledne farma vrácena do původního stavu a jedeme dál...(Tajemnice vše do lišty,v 99 lvl takový kozí chlívek potěší)

Naposledy upraveno: 24/4/17
  4. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Z tajemniček hlásím oranž orlí hnízdo, to jsem neměl. Z TS farmy - vistárie a slivoň trnitá xl. Hm, už též lištovky. A na baha santalovník, můj druhý a mangostan xxl. Ten se také hodí. Tož vzhůru do další akce.
    Manech 72 - já jsem začátek poněkud zanedbal, poněvadž jsem zapomněl, že je akce. Takže začátek 31 temosek. A přesto jsem ji udělal již včera. V podstatě jen pro jistotu jsem dal asi 62 turbopolí se šlechtěnými růžemi a SH. Na noc, pokud jsem šel ráno do práce, jsem dal akční, přes den dlouhou. Pokud jsem měl jistotu, že budu moci sklidit v obědové pauze, tak akční. Je fakt, ale, že mám nepřetržitý turnus, takže se mi střídají dlouhé denní a dlouhé noční. Pokud bych měl ranní osmičky,tož bych ráno hodil borůvky, a po práci bych točil akční. A stromy jsem neboural, pouze několik chlévů na divošce a asi deset na mýtině.
    Ale je jasné, že moje strategie nemusí vyhovovat každému. Avšak zkrátit ve skleníku vybrané rostliny může každý... A SH je v úkolech jako odměna, také na kole štěstí.

5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tajemno šlo opět vše do lišty:music:

6. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Přidám se k těm, kteří vyexpedovali tajemno do lišty...žlutí medvědi a 4 zbytečné xl stromy. Jedle s ledovými šíšami se mi opět vyhnula..Jednou jedinkrát jsem měla veeelkou radost, a to z bizonů. Jinak mi ke štěstí stačily oranž. výběhy, nebo červené či růžové, jen když to nebyly slepice, králíci, nebo kozy..
    Takže zase prd..LF :(

7. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Tajemno šlo opět do lišty, no ještě, že je bezedná;);):)

petaM2001 a babina51 tohle ocenili.
  8. babina51

babina51 Veterán fóra

Z tajemných také lištovky,už ani nevím co,ale určitě to nebyla mlékárna nebo žl. kurník.A stromy děs běs.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  9. Bunny-cz

Bunny-cz Rádoby autor

Co to je za rostlinu louka světlušek nachápu.

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dostala jsem žlutou výrobnu vajec,- HEČ-, doufám,xDže mi všichni závidíte:D

11. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Bunny-cz,
    louka světlušek není žádná rostlina, ale stáj, kde se "rodí" světlušky. Pokud myslíš popis řádku, tak se jedná o nahlášenou chybu. Chybný popis u řádku "Slavnost světlušek"

V info okně u řádku "Slavnost světlušek" je chybný popis u bonusu

Chyba je nahlášena k opravě

petaM2001 tohle ocenil(a).
  12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

traktoristo, podívej se na své číslo, mně jich sebrali něco pod 5OO a takovou jsem dostala kompenzaci, :)
    brona7O, každý nemá možnost sedět na počítači, nebo se kdykoliv připojit.Někdo ráno vstává a pak si ještě skočí na zrzavé, jiný chrní a hraje až pozdě večer. A stejně skončí v černých číslech,bez nákupu košíků a pod. A pokud hraješ farmu 6 let pro zábavu, tak se bav i tím jak k těm "padátkům" přijít a to i bez bourání a nákupu. Pokud ovšem hraješ farmu pro zábavu.

13. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Nezmarka.cz, omlouvám se, jsem v letu a nemám čas si důkladněji pročíst oznámení o hlášené chybě (tedy jestli tam někde není i jiné, než jsi citovala výše), ale neméně matoucí je i chybka v hlášení po sklizení stonku, kde se informuje o zisku louky světlušek:

Není úplně jasné, jestli dostávám krmení, nebo třeba světlušku... ​

14. Ria30.

Ria30. Guest

Akcia nám skončila, akčné predmety premenené na BS a grajciare.
    Ďakujeme vám za spätnú väzbu, ktorá bola odoslaná RT.
    Zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.