Slavnost světlušek - Jarní edice (19.4. - 24.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. abc23

abc23 Komisař fóra

Zbylou lucerničku, na kterou potřebuji 1400ks bobulí rozsvítím zítra ráno. Zatím mám odfajfknuté jenom dvě varianty, snad to ráno nezapomenu rožnout všechno :oops::D
    Termosky jsem vůbec neřešila (ani tu akční bohužel) .. padaly dobře, mám 150navíc a ještě ráno něco přilítne ale hlavně - snad jsem si dobře spočítala pole, na kterých musí dozrát ty bobulky, dala jsem pár ks pidi navíc raději. A rovnou jednu MJS navrch, ta poslední končí za 5hod, takže pro sichr.
    Gratulace všem, co to měli správně spočítané a zdárně dokončili.

2. malinkami

malinkami Velmistr fóra

:music:čaute ...potěšila citlivka :p[​IMG] tu jsem ještě neměla :inlove:
    a 2 vistárie...ale 2 už mám...takže jen pohoda:p

Naposledy upraveno: 24/4/17
  3. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Ahojky, po tom zpackaném začátku jsem trochu máknul a mám vše vypěstováno a z poslední sklizně dnešního dne dopadá určitě ta trocha, co ještě potřebuji. Baterií jsem vyházel asi 570, mincí schrastěno 250 a stonek maká, dal 3 lístky. Dekorka do stonku je také doma a jsem zvědav, kdy bude ta poslední...
    Vyházel jsem nějaké dekorky z parku, bych měl náplň na stonek a ani jsem se nemusel tolik snažit - sousedi mi poslali 3 nové 2x1 a tak jsem ušetřil traktory. Jen jsem se hrozně divil, že mi tam nejde Stinky superstar a až když sem se vrátil do parku, mi došlo, že je to dekorka složená. Nu, pobude v liště, protože na její místo přišla dekorka Ovocný automat.
    Až sklidím, dám tajemno a snad potěší - chybí mi jedle, citlivka, sekvoj. Snad se poštěstí, mám v liště 16 TS, od Bajkalu po Erie.
    Chlíveček je jen jeden, lasici sice mám, ale nebráním se dublérovi...

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

kutílek1929 - poslední 5. dekorka do sladkého růžového stonku by měla být už za pár dní (nejspíš ve šlechtící akci). Ovocný automat patří rovněž do tohoto stonku.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  5. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

tak akce zdárně dokončena, přestože jsem byl okraden (pardon ... ne okkraden ale byli mi vyměněny) o skoro 100 termosek a doted jsem si nevsiml, že byli vraceny ... žádne okno s informaci o vraceni na mně nevyskocilo ...

Naposledy upraveno: 24/4/17
    petaM2001 a Trepifajksl tohle ocenili.
  6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Recyklomat pryc, takze jeste chvili je cas na termosky, akcni doufam stihnout nebyl zas takovy problem...
    Nevim kdo mel priskrceno, ale celkem slusne mi to napadalo, tak snad to rano ukaze lepsi tvar tem co jdou do finise!

Vypadavat ma 170 termosek/den, v tuto chvili ma byt 738 (nebo chybet 112 ), mam 1584 (chybi 0 ), mam 186% hotovo.
    Stav bobuli : idealne 10847 kusu (2500/den ), mam 12500 z 12500 (100% ).
    Zatim uplynulo 86% casu, zbyva 15 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 30* Batohy, celkem za 90 minut.

petaM2001 a Prepperka tohle ocenili.
  7. rijkax

rijkax Aktivní autor

náročný víkend, člověk aby furt někam něco sypal :) Nublonci potěšili, stonek i dekorka jsou doma, a 60 SK pro nadcházející akci se taky šikne. Ale světlušky potvory mi dávaj zabrat, ještě mi chybí 97 termosek, no na noc jsem dala karafiáty,snad to napadá...

petaM2001 a skalara.v tohle ocenili.
  8. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Zase jsem zapomněl na tajemno- tak snad si ráno vzpomenu. Také bych rád citlivku nebo ledovou jedli. Takhle obě - to bych možná ani neudýchal, tolik radosti. Jenže, jak znám ty nahoře...pché.

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ondro, nekvič, o tom, že ti termosky zmizely, ti taky žádný okno nevyskočilo. :p
    Jdu do finále, jako obvykle o jednu koňskou délku. Snad mi těch pětasedmdesát mrch napadá.xD

petaM2001 a kutílek1929 tohle ocenili.
  10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

-pechfógl-: to ale není pravda, protože hráči byli o odebrání termosek informování naprosto stejně jako při každé jiné výměně předmětů na BZ aKr.

Ondra_k: hráči nebyli o návratu termosek do inventáře informováni prostřednictvím informačního okna.

sisinka a petaM2001 tohle ocenili.
  11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ranní ptáče dál doskáče (ale taky brzy ...) ČEZ mě "přinutila", el.proud zapnou až večer, ale teď jsem doplnil zbytek termosek a mám splněno ,-)

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Z toho lze usoudit, že mně se ta lapálie protentokrát netýkala, jinak vyžeru všechno. Ještě to aby - i tak mám málo.:p

petaM2001 a kutílek1929 tohle ocenili.
  13. wenda114

wenda114 Pisálek fóra

Můžete mi prosím poradit ? Všechny lucerničky svítí . Ale nikde nemůžu najít ,, Ovocný automat ". do magického stonku Sladké překvapení.

14. babioli

babioli Osvícený autor

wenda114 dekoraci "Ovocný automat" koupíš v "Rama" obchodě za farmářské mince.

petaM2001, skalara.v a kutílek1929 tohle ocenili.
  15. wenda114

wenda114 Pisálek fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    ááááá sakra , tak to jsem si tam nevšimla a akce je pryč ..... dík za odpověď

Naposledy upraveno moderátorem: 24/4/17
  16. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

ahoj wenda, pokud máš rama mince, tak můžeš navštívit rama obchod kdykoliv přes nákupní košík po leve straně v liště

Pitrýsek47, petaM2001 a skalara.v tohle ocenili.
  17. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj wenda114,
    to nemusí být takový problém, pokud náš dostatek rama mincí, tak si dekoraci můžeš koupit kdykoliv.

18. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Akce hotová,padalo to celkem dobře..;)

19. hullk1

hullk1 Stálice fóra

svetlusky je cim dal tezsi nemam ani jednu hotovou a presto pestuji nema to cenu chtelo bito lehci ani to nestaci zvirata taki potrebuji jidlo jinak jeto dost a moc ukolu tohle je moc

20. wenda114

wenda114 Pisálek fóra

Jupíííí peněz mám dost moc , moc děkuji za radu , to víte starší ročník už nejsem tak bystrá ...... :) koupeno a dodáno :inlove::inlove:;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.