Slavnost světlušek - Jarní edice (19.4. - 24.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Boty

Boty Magnát fóra

Chtěla jsem nahlásit i ty chybějící filmy , ale celá ta herní podpora nefunguje jak se tváří, nejdříve mi to sdělilo, že mám málo písmenek ve svém sdělení ,tož jsem přidala a zadala zobrazený kód, tak mi to mile sdělilo ,že je kód vadný , tož jsem to zopákla několikrát po oznámení, že to pořád není to pravé ořechové, tak jsem to vzdala, protože boj s blbostí nemám ráda- většinou člověk prohraje !!!! :p

2. karkulka413

karkulka413 Zelenáč fóra

Dnes jsem tedy opravdu koukala jako vrána z rána. 301 termosek fuč a jestli si někdo myslí, že budu kupovat koše, tak je na hrozném omylu. Chci zpátky svoje termosky! Jsem dost z této akce zklamaná hned na začátku

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

čarodějka - prosím tě, zadrž. Chceš aby nám s nimi vymetli celé skladiště?
    Není nad to, uklízet 2 roky staré smetí zrovna v době několika akcí.
    :DxDxD

Edit
    To se mi ale líbí, že s termoskami dostaneme zpátky i soby.
    Co by si chudáci někde ve světě počali, že jo.
    xDxD

Naposledy upraveno: 21/4/17
  4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

karkulka413: zkus se zeptat vlka, jestli nemá drápy v termoskách ,-))) to víš, že ti je vrátí

5. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Hezký den všem!
    Nezmarka už nám odpověděla že termosky nám odebrali omylem - tak bych je prosila zpátky!
    Dalo se čekat že se něco poblbánkuje - zas si vzali velké sousto: světlušky včetně nákupů košů+ recyklomat - párty lístky + změna kategorií v inventáři... všecko naráz....tak aby toho nebylo málo začnou ještě dělat inventuru starých položek a pak "omylem" seberou ty aktivní.... nepoučí se .....

6. kocourek49

kocourek49 Pisálek fóra

Zdravim dnes ráno po zapnutí farmy se objevilo že mi byly vyměněny termosky za body zk. a krejcary trochu mi to překvapilo zvlášt, když akce ještě běží to je nějý vtip? Sem sám?

petaM2001 a bursuk59 tohle ocenili.
  7. valz55

valz55 Zelenáč fóra

Prečo my boli preplatené nejaké soby(
    vyšlachtené,ktoré som ani nemala ) a 90 ks termosiek ,ked tie potrebujem na akciu?

8. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

ahoj farmari, koukam, co tady jsou za zmatky... Me bud nic nezmizelo, nebo o tom proste nevim :) Zadne okno na me nevyskočilo, dodavam prubezne, všechno sviti, tak snad OK. Ale problémy me moc neprekvapuji, dle mého si RT opravdu vzalo hodne velke sousto, nejspis testuji, co zvladnou (oni i my :p ).
    Jinak k akci, sviti mi 8 lucerniček, pokracuji myslim si dobře, padani taky není spatne (u minulych světlušek jsem si musela pomoct vytunenym jecmenem a SH, ted se tomu nejspis i vyhnu). Jedu na pohodu, nikam se nezenu, stonek je sice fajn, ale nezblaznim se, když to nedodelam :) nejak me to poslední dobou uz netlaci, ikdyz téměř vždy akci dodelam celou

9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

kocourek49 - já vím, že jsi můj blízký příbuzný, ale, prosím tě, hoď okem na příspěvky nad tebou a zpět.
    O čem tak asi meleme?
    :DxDxDxD
    Lenca_85 - šťastná to žena, šťastná.
    :D

10. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

dobrá akce...:(...i mě zmizely termosky, ale ani nevím kolik, jelikož zatím jen pěstuji a přesné číslo si nepamatuji,ale po ranní sklizni jich bylo na účtě jen 114, ty předešlé zmizely:wuerg:
    Tahle hra je čím dál lepší:sleepy:, neustále něco nefunguje,často x krár jsem po přihlášení vykopnuta z farmy. Od té doby, co se změnil vlastník hry, to jde vše do kopru. Za mne veliké mínus.

11. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

Mě taky nic nezmizelo,ale pšššttt :oops:..jinak jsem tak v polovině a budu dodavat asi až budu mít napěstováno..komu zmizely termosky přeju,ať jim je všechny brzo vrátí...

12. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Mikeš - Neboj, taky na me jednou dojde :-D Me se RT msti prozmenu u "nahodnych" vypadavani typu klice k chramu (ne ta poslední, ale predesla, kde klice vypadavali nahodne za dodanou plodinu), tolik jako ja nemel prepestovano snad nikdo :-D Takze jsem nejspis mela jednou stesti, ale ocekavam, ze bude priste zase po zásluze necim potrestano :-DDD

13. fgs001

fgs001 Pilný autor

Hele, lidi, zkuste číst i v jiných částech fóra. V tomto případě bych zejména doporučil tu část, která se jmenuje AKCE. Tam najdete vysvětlení, co se stalo a co se bude dít dál. Není přece nutné hned začít nadávat a brečet, ne? ;)

EDIT: Zajímalo by mne, jak je možné, že někteří lidé umí psát, když neumí číst :p

Naposledy upraveno: 21/4/17
  14. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    tak ještě chybí 310 termosek. Výměna mně nějak minula což jsem rád. Samozřejmě že většina z nás není překvapená, že chyba nastala a už počítá, že pokaždé nějaká chyba bude. Uvidíme co se stane dnes po 2. hodině. Variant je hafo. Například přestanou padat termosky, zmízí akční kytky pro světlušky, nebudou padat baterie. začnou padat termosky z deštného pralesa, baterie budou padat jen z deštného pralesa, a další a další chyby. Máme dvě možnosti buď se nad tím povzneseme nebo s hrou skončíme - rozčilovat se jen škodí našemu zdraví obzvlášť pokud je to jen hra. že někdo do toho strká reálné peníze, tak je jeho svobodná volba ke kterého nikdo nenutí.

15. Slymačka

Slymačka Rádoby autor

já si říkala, dodávej hned, ale já ne, pěkně až bude napěstováno a dnes ze všech polí s nabušeným karafiátem a tak vše jen 65 termosek, no šok, to nám nemají dělat, žádná hláška u mě, nic ... tak snad se to brzo vyřeší, ted budu 3 dny v rachotě, tak at stihnu aspon něco...-.-

16. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Díky důležité pracovní schůzce v den, kdy jinak mívám víceméně volno, jsem unikla rannímu překvapení a hlásím, že mně nezmizelo nic a doufám, že už nezmizí, zatím nic nikam nedodávám, dodala jsem pouze věci ze stodoly.
    Báječně jsem se pobavila u čtení diskuze, díky moc, milí spoluhráči, dneska jsem to hodně potřebovala a většina hlášek sedí jak dobře ulitá poklice na hrnci. :)

Já se budu prát s akční, dneska asi nestíhám 3 otočky, jak jsem předpokládala, takže se vše protahuje, už mě ty šestihodinovky pořád dokolečka opravdu unavují. Padátek mám 60%, tam se přes noc pochlapil artyčok, potěšil.

17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám dotaz na ty termosky.
    Mám normálně sklízet, nebo jak to je ?
    Nechci si plýtvat dlouhýma kytkama jestli mi to bude mizet.

18. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

No mě zmizely 391 termosek co mi to ted ukázalo a 2 x sob. a není to poprvé asi co mi tu mizí věci připadá mi že mi i chybí dost stájí a stromů určitý druhy. A jestli tohle dělá furt tak se pak nedivím že toho pak mám málo.

19. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

S akcí jsem začala, padátek bylo vcelku dost, ale mezitím se změnila situace a s farmou úplně končím.

Je mi líto to všechno vyhodit oknem, když to někomu může posloužit. Mám hodně všeho, takže vyprodávám veškeré zásoby za nízké ceny, trh je to myslím AW.

Díky, bylo to fajn. Mějte se pěkně a ať se Vám farmaření i život venku daří.

20. Komar31

Komar31 Pisálek fóra

Zdar lidi.
    vcera se me stalo ve 15 hod ze se mi vymenily termosky a soby :) a ted sem bet termosek teda mam ty co me vyskocily od te doby.
    nemate nekdo stejnu zkusenost ??

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.