Slavnost světlušek - Jarní edice (19.4. - 24.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. antigona00

antigona00 Perspektivní autor

Jsem si ráno připadala jako pan Svěrák z filmu Obecná škola ... "Kde jsou moje blatníky???" v mém případě termosky :)

2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Mně krom termosek ještě zmizeli nějací elf-sobi a film, nevíte někdo, co to bylo? Já vůbec netuším., že jsem něco takového měla o_O

3. martina1976

martina1976 Zelenáč fóra

Možná nás chtějí navnadit na koupi OMEN X od HP, která dost často běží před spuštěním hry. Asi jste měli podobný pocit jako ten týpek v reklamě... xD

petaM2001, bursuk59 a Helena1313 tohle ocenili.
  4. YettaCZ

YettaCZ Pisálek fóra

Ještě 420 termosek a mám hotovo :music:

Jen by mě zajímalo co budou světlušky s těma termoskama dělat? Kakat do nich světluščí hovínka :cry:

5. slimejš

slimejš Zelenáč fóra

Ahoj všichni,mě se to samé stalo taky,takže jsem bez termosek. Abych pokračovala dál v soutěži,nemá cenu..........

6. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

U mě to také vypadalo, že nic nezmizelo, ale jen do chvíle, kdy jsem pro jistotu chtěla světluškám předat 130 termosek. Najednou je jich 120 (divná čísla) pryč a lucerna nerozsvícená. Kdo budete mít stejně skvělý nápad jako já, rozmyslete si to.

7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pechfógl - naprosto tě chápu. Neznám nic horšího než blbě se tvářící lišku.
    Že ty sis ty termosky někam dobře ukryla a teď tě má RT na háku.
    :DxD
    Nevidíte tu podobnost termosky se sobem? Jsou k nerozeznání, tak se nedivte,
    že se RT jenom trošičku málo spletl.
    xD

8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

405+134=539 termosek pokaváď tedy tých 405 kouskú vraťi

9. xhellax

xhellax Perspektivní autor

To si snad dělají srandu !? Zmizelo mi 227 termosek a několik elf sobů. To chtějí abychom si termosky kupovali znovu ?
    Ani bych se nedivila, V této hře je možné všechno.

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

kiki2305 Filmy se mlely ve mlyne a dodavaly se do komiksu - tusim sove Julince.
    Jen nevim, proc by ti je meli brat, protoze komiks porad funguje a Julinka filmy pozaduje dal.

11. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Zdravím,
    sobi byli součástí akce Namrzlé ploutve, která byla před vánoci 2015 a od té doby zahnívali bez možného využití v inventáři.

12. ŠedýStrom

ŠedýStrom Pisálek fóra

Ahoj, mohl by se někdo zodpovědný vyjádřit co se stalo s termoskami (mě bylo vyměněno 311) a se soby - a hlavně kdy to bude opraveno? Díky.

13. Boty

Boty Magnát fóra

Mi taky zmizelo s 21 termoskami přes 100 ks filmů. Naštěstí jsem večer dala namlít 30 ks baťohů -ty mi zbyly :))) uffff :)))

14. JanazHvězdy

JanazHvězdy Zelenáč fóra

ahoj,tak koukám,že problém má více hráčů.Taky mi hned po přihlášení za více jak 400 termosek dali peníze a body...nechápu to když akce právě probíhá....asi mají problém....

15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Boty Moderatori jsou pritomni, takze jestli nejsou nahlaseny i mizejici filmy, pak by je nekdo mohl pridat do hlasenych chyb (ja tam nekoukala, me nic nechybi).

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dobré ráno, zřejmě bude k obědu čínský guláš ,-) na mě žádné okno nevykouklo, jen dekorace z truhly.
    Kolik jsem měl termosek nevím (dodávám hned), elfsobů nevím, filmů nevím... jestli mi něco vrátí budu jen rád ,-)))
    Dodal jsem batohy, lucerna svítí.
    Ale vím kolik jsem měl mincí (včera jsem se díval) 10 a teď jich mám 15 ,-)))))

17. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj ŠedýStrom,
    termosky byly vyměněny omylem při opravném scriptu, který měl odstranit stará a nepotřebné- nevyužitelné věci. Sobi jsou pozůstakem staré akce a nedali se nijak použít.

petaM2001 a bursuk59 tohle ocenili.
  18. ŠedýStrom

ŠedýStrom Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    pro přesnost uvádím, že momentálně mám nových 89 termosek - tak prosím při opravě přičíst 311 termosek ke stávajícím :)

To: Nezmarka.cz
    Díky za info. Teším se, až to bude opraveno, abych mohl vyrábět batohy. Díky.

Naposledy upraveno moderátorem: 21/4/17
  19. babča19511

babča19511 Perspektivní autor

No fajn. A co dál termosky budou vráceny?

petaM2001, bursuk59 a švestinka tohle ocenili.
  20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

nezmarka.cz já mám ve stodole 722 kousků Květu lásky - taky stará a nepotřebná nevyužitelná věc....a jsou tam furt.
    Mají v tom asi kapku zmatek.... xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.