Slavnost světlušek - Jarní edice (19.4. - 24.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

není třeba psát že chyba s výměnou termosek je i u vás, jde o globální chybu, která již byla nahlášena a snad bude brzy vyřešena.

Děkuji

2. janulekara

janulekara Pisálek fóra

Tak na to se můžu vykašlat,termosky vyměněny a zůstaly 2.To si mohli vzít už všechny....končím s touto hrou,to už vážně nemá cenu.

Adko* tohle ocenil(a).
  3. Markétka1111

Markétka1111 Pisálek fóra

U mě též zmizelo a to tu teď 2 dny nebudu. Opravdu mám štěstí, takže jsem se honila zbytečně, to už prostě nemám šanci dát.

evainfo, myš59 a Adko* tohle ocenili.
  4. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

nejaky debilni skript mi vymenil termosky :( ;( to snad neni mozny ;( dela si to ze mne srandu???

Trepifajksl, myš59 a Adko* tohle ocenili.
  5. dragvla

dragvla Pisálek fóra

a je po termoskách.....to mám radost....

6. dasicka

dasicka Pisálek fóra

Ahojte, moje termosky (115 kuskov) dnes rano zmizli a boli vymenene za body a grajciare, ci co to mame :( akurat ze nechapem, preco, kedze akcia veselo pokracuje dalej. Stalo sa to aj dakomu inemu? Alebo len ja som taky smoliar? :(

evainfo a myš59 tohle ocenili.
  7. kovama

kovama Zelenáč fóra

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš. Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom, ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

já jsem přišla o 350 termosek, doufám, že to vrátí zpět.

Naposledy upraveno moderátorem: 21/4/17
  8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Přišel jsem pouze o 92 termosek :(:(:(

evainfo, myš59 a Adko* tohle ocenili.
  9. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahoj, taky mi vzali 196 termosek!! Snad má pajda361 pravdu a vše nám vrátí !!! Jinak budu dost naprdnutá a s hrou končím.

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

není třeba psát že chyba s výměnou termosek je i u vás, jde o globální chybu, která již byla nahlášena a snad bude brzy vyřešena.

Děkuji

11. Boty

Boty Magnát fóra

Taky ta herní podpora nechce komunikovat, ale nevadí když už se to řeší :cry:

myš59 tohle ocenil(a).
  12. hullk1

hullk1 Stálice fóra

od pristiho roku budeme platit cena za jednotku 10 krejcaru

13. horjin

horjin Zelenáč fóra

Prosím může mi někdo vysvětlit proč mě dnes po přihlášení byly vyměněny TERMOSKY za kr a bz....bylo jich 62....
    a s nima ještě nějací sobové...děkuji.

14. Jiřik48-05

Jiřik48-05 Zelenáč fóra

Nejsi sám,mám to samé.Snad to opraví!!!

myš59 tohle ocenil(a).
  15. perutyn1

perutyn1 Pisálek fóra

Pripájam sa k ukrivdeným, Aj mne vybielili sklad. Ale aspoň automatická odpoveď z podpory mi prišla. Na to aby niečo robili je ešte priskoro ráno - asi ešte spia :-(

Pardon, ospravedlňujem sa - už robia: Prišlo mi ospravedlnenie z podpory za spôsobené problémy a problém riešia

16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Nevim, co znamena u BP globalni, ale ja mam termosky vsechny a vymeneny nebyly... nicmene pokud mi je globalne pridaji, zlobit se nebudu, i kdyz porad jeste vaham, jestli dopestovat na radek nebo ne (no, aspon to pak bude na posledni chvili nejaky adrenalin, kdyz jeste nemam ani rozpestovano) :p

17. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Zdravím,
    problém s odebranými termoskami je nahlášen a čeká se na vyřešení. Bohužel se zavedením opravného scriptu, který měl odebrat staré a nepotřebné věci, jako jsou sobi, se stala chyba.

18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Taky jsem na to koukala dost vyjukaně, že mi zmizelo 21 termosek... ale už to řeší, tak to házím za hlavu, když nejde o život, jde o ho.no!
    A vím co říkám.

19. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Taky jsem v klidu.....termosky a šlechtění sobi fuč, ale stále mi ve stodole trčí 722 kousků Květu lásky....už cca dva měsíce. Vysvětluju si to tak, že mne RT miluje a denně mi to těmito květy připomíná xD

20. Alkota13

Alkota13 Pisálek fóra

Děkuji, za info, že se na tom pracuje, asi stejně jako většině můj sklad s cca 170 termoskami byl vybílen. Prosím nechci peníze a body vraťte mi termosky a doufám, že ty co dnes přibyly nezmizí (zatím 53). :cry::cry::cry:

petaM2001, bursuk59 a myš59 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.