Slavnost světlušek - Jarní edice (19.4. - 24.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Přípravu jsem podcenila,
    ale zatím to docela padá
    Matlafous
    hledej něco u sluníčkové neziskovky

2. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Tak, dvorek odházaný, co dvorek? Jenom schody a cestička na uličkuxDsníh je mokrý a těžký,i kočky se prošly jen po cestičce a šup do tepla..melu prvních 8 batohů=1840+80termosek,za hodku sklízím a budu se chystat do práce. Jak se tam dostanu,fakt nevím:(

3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

bursuk59: zkus to na lyžích, co hlásili ráno v rádiu, když pojedeš po jazycích a závějích, ani je neodřeš :)
    Za hodinku sklízím stromy, za dvě akční....
    Mezitím snad vyřídím další záležitosti... na dvě věci, když se čeká na telefon. :(

Jinak u nás sluníčko, + 3 stupně, ledový vítr /pěkná zima/, ani ven se mi nehce nakrmit reálná zvířata... teď bych to brala 2xkliknout myší a hotovo :D

4. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Já ale zírám. Tady se od včerejška vesele pěstuje a hospodaří a já se včera večer
    od 19.30 vůbec nedostal na farmu, až ráno. Celou dobu se utěšuji, že jsme na tom všichni stejně a ono ne.
    Kdo mi seděl na prameni, že jsem se vůbec nedostal ani na žádný prohlížeč?
    Nejspíš neznámo kde prokousané kabely nějakými pomstychtivými hlodavci.
    :D
    švestinka - já jsem jen reagoval na větu "ale ten uz bez funkce zapleveleni poli jaksi postrada smysl"
    (matlafous), že mód dovolené i bez funkce zaplevelení nepostrádá smysl a má ho ještě u sousedů
    (a u zakázek v družstvu).
    Jedině, že by se někdo chtěl sousedů zbavit a pořídit si jiné.
    :D :)

5. julinka64

julinka64 Rádoby autor

Ahoj všem,tak v minulé akci mi chybělo 28 padátek takže stonek jsem nezjískala:mad:tak to zkusím v této akci ,snad to bude lepší ,no uvidíme .Všem kdo hrají akci přeji ať se jim daří ;)

6. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Svítící bobule mám všechny.Ještě mi chybí 8 batohů,300 termosek a 5 světlušek ;)

7. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Jupííí, kvůli kalamitě nemusím do práce,před chvilkou konečně vytáhli bus z příkopy u lesa, kde "nocoval", takže uzavřená cesta do leva a před dvanástou konečně odhrnuli cestu do vsi z prava,ale jen na jedno vozidlo.Dnes ještě nejel žádný bus žádným směrem.TaK si něco v klidu napěstují do soboty, než půjdu makatxD jo a mělu už 15 batoh

8. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak po 24 hodinách akce mám k dispozici 450 termosek z 850, tj. téměř 53% z potřebného množství. To je celkem sympatický počin. Rozsvěcet budu, až budu mít napěstováno, vyskákáno a namleto vše v potřebném množství.
    Ráno jsem si přitom udělal radost splněním dalšího dlouhodobého expertního úkolu s přírůstkem +3.900.000 BZ a 1.400.000 Kr, takže vstup do nového dne na Farmeramě byl i po této stránce velice optimistický.
    Ať to všem rychle roste a termosky ať musí "převracet vidlemi"! ;)

9. satelit

satelit Hvězda fóra

Najdi 5 rozdílů xD

Pajdátka pajdají pomalu ale jistě.

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

zubatý matlafousku ... to už snad ani není elán do hry ... spíše farmadefekt, kdy prostě jedeš jak sem přijdeš a přijdeš, protože ti to nedá:p se někdy cítím jako automat .... ta souběžná akce "recyklomat" bude jako seschlá třešinka na dortíku xD:p

Tak jedu akční jen na dvou plochách, na třetí dlouhodobky a od zítřka akční jen na plantáži, pro další akci s padátky ... se to zvládne, času je dost :p
    Chybí rozsvítit čtyři lucerničky a to ty nejhorší, protože fouká vítr a termosky dopadají někam k sousedovy xD
    Všem držím palce a hlavně ty padátka :p

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak se moc těším, ještě nemám ani polovinu akční a batohů mám jenom pět. Od zítřka mají padat i baterie a pěstovat se bude další kytka. To si užijeme srandyxDxDxD

12. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Tak nějak to padá zatím mám [​IMG] ale chybí akční těch zatím mám 3000 to dám;);)

13. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

18 batůžků + 128= 308 termosek, akčních 4160 ,další sklizen kol půl devaté, na plantáži už zaseté melouny..Jinak, od 15 hodiny už jezdí busy,venku ty sračky bílé tají, tak snad už brzy zas bude vidět tráva;);)

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Chybí rozsvítit už jen 4 lucerny - 3 na plodiny a 1 na termosky - zítra bude stačit dopolední sklizeň už jen na 2 plochách ;) Pak volně přejdu na recyklomat

15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Jsem ja to ale dezo, ze cumim, kam nemam.... abych zjistila, ze ty dekorky mam vsechny! A co ted? Pestovat na stonek nebo to dal hakovat? :music:
    Pche, sichr, ze hakovat! Jeste nas stejna akce a nejspis stejne dekorky ceka v lete, na podzim a v zime, tak si pockam na lepsi stonek xD

Naposledy upraveno: 20/4/17
  16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

matlafous: pěstovat, pěstovat ,-))) to dáš

Edit: tak jsem tě nepřesvědčil ,-))))

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47 Nj, a pak budu nastvala, az na ty dekorky bude lepsi stonek v lete, co? xD

EDIT: Ale jo, byt v lepsi stavu, tak jsi me asi hecnul... ale ja jsem dneska mrtvola - od 7 do 15:00 me bolela hlava tak, ze jsem myslela, ze si ji rozbiju sekerou, prvni pomoc v podobe ruzove pilule na hony daleko a ted jsem z toho tak vyrizena, ze sedim a jen tupe ziram.

18. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Hm, tak koukám, že nás asi nebude tolik, kdo musí jet celou akci a ještě ji tak úplně jako nestíhá :).
    Já mám na polích první otočku akční, ráno jsem navíc prošvihla sklizeň dvou ploch noční a zůstaly mi tam až do odpoledne nepřesazené - chyběly 4 minuty a v pohodě bych to stihla, kdyby mě nerozptýlil a nezdržel delší telefonát, po kterém jsem to bez další reakce vypnula a letěla pracovat. Takže výsledkem je doslova pár kousků akční ve stodole, zbytek je zaset a dnes bude jen ta jedna otočka, na noc půjde delší a zítra asi taky stihnu jen dvě otočky, na tři nestíhám logistiku. Padátek mám v této chvíli 321, to je 37%, takže taky ještě není vidět světlo na konci tunelu a myslím, že délka akce pro mě bude úplně tak akorát.
    Souběh recyklomatu s pěstovací akcí, kde musím dodávat akční, se mi tedy vůbec nelíbí. Akorát mi to není vůbec nic platné...

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Docela se to hnulo, tri otocky na dvou a kousek plochach a nocni dlouhodobka, no a pekne jsem se od vcerejska pohnul... akorat teda druha akce bude delat problem, protoze termosek bude jak na vylete, ale minci jak... na vylete... :)

Vypadavat ma 170 termosek/den, v tuto chvili ma byt 202 (nebo chybet 648 ), mam 540 (chybi 310 ), mam 63% hotovo.
    Stav bobuli : idealne 2969 kusu (2500/den ), mam 4914 z 12500 (39% ).
    Zatim uplynulo 23% casu, zbyva 91 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 30* Batohy, celkem za 90 minut.

20. karbar

karbar Vévoda fóra

Namleto 30 batohů a zároveň i dodáno.
    Plus dodané potřebné ze stodoly, jdu mrknout co ještě potřebuji na stonek a asi končím.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.