Slavnost světlušek (5.2. - 11.2.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/2/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Slavnost světlušek::..

Minimální požadavky:
    Odemknutá Bahamarama, level 50
    Obtížnost akce:
    • střední
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.

Tak jdeme to rozsvítit .........

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Do akce jdu, řádek skvělý :)

3. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Nazdárek vespolek, prolítla jsem jedním okem, zase tady budeme mít světýlka :) Řádek luxusní, až bude čas mrknu na to detailněji ;)
    No ještěže se akce odvíjí na Baha, jinak by nám ty světlušky asi pěkně nastydly, pokud by rovnou nezmrzly.... jen to plnění je tam krapet náročnější, navíc se nám počty (pokud jsem se nesekla) oproti minule docela fest zvedly.
    Rozsvícení lucerniček už známe tak dobře, že je můžeme plnit takříkajíc i poslepu a proto bude stačit, když sem hodím jen počty, které jsou nutné pro splnění celé akce, kdo chce může si podle odměn u každé sestavy rozsvěcet dle libosti lucerničky navíc a naopak, kdo má rád nižší náročnost, tak k získání řady do stonku mu bude stačit rozsvítit 13 sestav z celkových 20, proto doporučuji začít těmi snadnějšími vzory! ;)

Rostlina
    [​IMG]Svítící bobule - 17.560 ks (plantáž)
    zraje 6:00

Padátka:

[​IMG]Mačča - 2.114 ks (plantáž)
    padá z rostlin a stromů
    +
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG]Čajový společník - 370 ks (deštný prales)

padá z rostlin a stromů
    +

Mlýnský produkt

[​IMG]Čajová konvice - 56 ks
    1ks = 120x svítící bobule, 34x mačča
    (komodity zahrnuty výše)
    Tak zítra hurá do teplých krajin, aspoň se krapet ohřejeme a načerpáme energii ze sluníčka, když tady je pořád mlhavo a zataženo :p
    Hodně štěstí všem :)

Naposledy upraveno: 4/2/26
  4. evinana

evinana Baron fóra

Světýlka mám ráda. Ano, řádek je dobrý tak zítra na značkách a jdeme na to.

5. rosnička007

rosnička007 Mistr fóra

Ahojky! Do akce jdu,jako do každé. Řádek super.Tak hurá rožínat lucerničky ;):)

6. papulice

papulice Hrabě fóra

také se zapojím jako vždy,ano řádek super,všem přeji hodně zdaru...

7. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak jsem na oznámení přišel pozdě (primárně jsem šel kvůli ovocnému trhu, ale to je vedlejší)

Něco málo mám na plantáži i v pralese ze stromů, ale je toho málo, protože tam mám samou zvěřinu :cry:xD

Tak opět klasika - padátka se pojedou až po začátku akce, protože se mi nechce ty chlévy rušit jen kvůli předělávce všeho

Každopádně obtížnost zase menší, takže no stress jakoby

8. 14087

14087 Titán fóra

Ahoj,
    do světlušek jdu, ale teda nelíbí se mi, že je to na baha páč tam jsou pajdátka pajdavý a tak nějak se mi to tam nehodí kvůli TBZ :p
    Ale nebudu dělat přípravu a až ráno sklidím dekorky tak pak teprve tam fláku pole s pokrácenou dlouhodobkou :p

9. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Přeji pěkný den všem.
    To se mi líbí, nenáročná akce, odměnami samé bedýnky se zvířátky a luxusní řada na magickém stonku.
    Horší budou padátka, ale ty popoženu sagurou s SH (někam se mi poděla).

Chválím přehledné zpracování jednotlivých vzorů a odměn.
    Pohodovou akcičku, hladké rozvícení lucerniček a padátka ať nám hezky padá.

10. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Plnit budu :) Nejdříve napěstuji a potom nechám pajdátka padat ;)
    Z předešlých akcí jsem se naučila jedno, pokud nejsou časová pole, není kam spěchat :music:
    dinoalesi předem díky za počty :inlove:

P.S. Lucernu 8 a 16 budu asi rozsvěcet pokaždé. A možná i jiné kde se dodávají pouze padátka ;)

11. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Akce je ok, jenom ta padátka na Baha jsou u mě někdy problém. Snad tentokráte budu mít nastavené lepší vypadávání než v minulosti. Věřím, že vše bude ok a akce se vydaří.
    Přeji všem pěkný den a zítra ať se daří! ;):)

Radko, veliký dík za přehled. Má obava z padátek byla oprávněná, ale snad RT bude milostivé a kohoutky popustí.

Naposledy upraveno: 4/2/26
  12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dinoalesi, díky moc za přehled ;)
    Padátek na plantáži je na můj vkus opravdu dost

13. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Obtížnost akce je napsaná - střední, ale napěstovat 17.560akčního kvítí (6ti hodinová akční = cca 5 sklizní) bude pro "mladé" farmy opravdu náročné. Je jasné, že "staří" farmáři použijí různé dostupné bonusy a budou mít hotovo cobydup. ale přesto se mi zdá toho kvítí opravdu hodně.
    Je pravda, že už jsem ve skupině starců, tak mi to tolik nevadí, ale ještě jsem nezapomněla jak se někdy akce těžce plnila. Je možné, že to vidím moc pesimisticky a vše se v dobré obrátí.
    :D:D:D

14. libakos

libakos Titán fóra

Akce fajn ,počkala jsem jestli nám na hlavní louce RT nedá nějakou ,,olympiadu",vypadá to že se můžeme v klidu věnovat světluškám i televizi;)dinoalesi moc dík za přehledxD

15. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak hurá konečně normální akce.

Díky za přehled od Dinoalesi.Vždycky mi moc pomohl.

16. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Padátek je potřeba fakt moc :wuerg: Prosím, prosím, pěkně prosím, nešlo by to trochu snížit :)
    Jinak připraveno jest :music:

17. babina51

babina51 Hrabě fóra

Ach jo,zas bourat dekorace na deštném.NO co nadělám.Snad nám RT popustí padavčata,ať se nemusíme stresovat.Tak zítra všichni ve 14.00hod. na startu na plantáži.A na konec-díky dinoalesi za výpočty.

18. Bessinka

Bessinka Rádoby autor

Začátek je ve 14.00hodin? Nikde jsem to nenašla.;)

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

20. lubin1234

lubin1234 Stará škola

Do akce také jdu ale je trochu náročnější skrze padátka tak uvidím, jak daleko se dostanu :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.