Sladký Valentýn (13.2.- 19.2.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

By mi zajímalo,k čemu mi budou ty hóóódně starý dekorky.Že by se na nás něco chystalo?Se mi nechce zbytečně utrácet mince:sleepy:

kaolín11, -migos- a LubicaKrakova tohle ocenili.
  2. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

tak tak, ráno je múdrejšie večerať, treba skladať priebežne, ináč to je na pekne na hlavu, už si nahlas šomrem, napr. bordová tyrkysová opica (b,t,o) a pod., pistáciu som na skratku nemohla dať, pod P mám plnená, dobrú noc;)

3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

romanafa: Někteří hráči mají prázdné stonky z dřívějška, dekorky se špatně shání, třeba kamarádka má šedých řádků několik. Vím, že 4 dekorky uplatní. Tak asi proto...
    Danka722: Skládám průběžně... by mi asi cinkalo ...

4. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak já s akcí končím.Je to na mě moc rychlý.Dorty jsem stíhala,ale tady to prostě už nejde.

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Až by tata slyšel zelená plněná opice....už by mě vezli xD

Něco jsem už hodila do mlýna (asi půlku). Pěstuji na poho se SH (bo kolo dalo 100%) ;)

Zítra si vyberu ještě za žetony ze sezóny bonus +1 na pole :)

Naposledy upraveno: 13/2/20
  6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem zkusila ty Výstřižky. Budu parafrázovat Gaia Julia Caesara: "Přišel jsem, zkusil jsem, utekl jsem." 8) Holt zvyk je zvyk a na stáří se už hůř učí nové věci ;) A rozšlápnuté boty jsou pohodlnější, i když třeba nejsou moderní :)

EDIT: Skali, zkusila jsem, ale furt byla tendence na to Ctrl+V... tak jsem to vzdala xD Jo, je to rychlejší, ale jak jsem psala, zvyk je zvyk. Kdo to zkusí nejdřív s Výstřižkama, půjde mu to jak vystřižené :sleepy:

Naposledy upraveno: 14/2/20
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Y_n_O - ale zkusila jsi to, i to se počítá, nezkusíš - nevíš ;)

Pamatovat si to - tak jeden dortík jo, když je klid. Dva už zmotám.
    Tužka a papír - no ani náhodou. Než jsem si vytvořila nějaký systém zkratek .... a pak jsem to stejně zmatlala.
    Tak mobil - ale zase pak ten binec mazat...tož vystřihuju (nejméně bolestivé pro mě xD)

8. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Díky, díky díky - za výstrižky. Šla som podľa návodu z fóra a som spokojná - jeden - dva som na začiatku sprplala, ale je to fakt úžasná pomôcka. A bez dumania o skratkách. Je to jednoducho ťaháčik, z ktorého len opisuješ. A ešte si navyše zdravotne pomáhaš ( je to niečo podobné ako perimetrické meranie očí - musíš stíhať vidieť- v tomto prípade síce len na dve strany, ale predsa;)

9. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Skali
    smazala jsem svoje výlevy,bohužel v mém případě nic nepomůže,jsem prostě pomalá a na nějaké výstřižky ne dost bystrá;)

Skali a marketka47 tohle ocenili.
  10. badaji

badaji Vážený autor

Dorty jsem stíhala bez prodlužovaní času s tužkou a papírem. Tentokrát nestíhám ani s budíkem. Mám zkratky, ale problém bude asi v pralinkách, které jsou na vzoru dole a při dodávání uprostřed. Chtělo by to trochu delší čas. Některé mé sousedy nestíhání odradilo od plnění této akce. To je škoda.

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

badaji: ano pralinky se pletou, jedině kdo nestíhá psát tak napsat ozdoba a krabice, uprostřed mezera a pralinku si pamatovat podle tvaru ,-)) je to zdravotně na mozek ,-)))) když píšete, tak se na papír nedívejte, jen na obrázek.

Mně to problém nedělá, ale je to rychlé jak vítr, jedu bez prodlužování, ale zase chybí poukázky na mletí. Mám však Lásku nebeskou ,-)).

Ať hrají, tak nebudou mít plný počet bodů, třeba jim to půjde líp a líp, je to o cviku a rychlosti (to moc dobré není) pomalejší nemůže stíhat a kdo není kamarád s počítačem nebo mobilem tak je v loji ,-).

12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo ;)

13. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, odehráno 17 her a došla padátka, jinak napěstováno by na základní část bylo. O víkendu se vrhnu na padátka. Jinak u mě co fungovalo na dorty, tak funguje i na bonbošky, mobilus foťákus 8).

Hezkou hru ...

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Johnny ty jsi super mluvka, ale tvoje Hotovo mě povzbudí, dej si šlofíka. Jak jsi to dokázal? xDxD

15. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

pro Skali
    Já jsem
    tedy přes noc využil bonusy z Ledovcové sezony jinak - na zvířata (4x +1 do stodoly!). Vytočil jsem si totiž +100% do stodoly (a akční kytku tak jedu na pohodlných polích s vánočkou, nevinností a SH) a téhož bonusu (+100% do stodoly) jsem přes noc využil na všech plochách k doplnění zvěře. Ona taková neonová stáj podpořená navíc tou fialovou dekorkou ve tvaru květiny (+1 z chlévů) pak významně šetří drahocenné krmivo...
    Navíc i tak mám momentálně 1 využitý a 14 připravených lístků do minihry a dále napěstováno dalších 3572 rostlinek. Z jednoho pohodlného pole (bez ZH) ještě jednou s tím bonusem získám 32 rostlinek (se ZH dokonce 38!).
    Využití těch sezónních mincí na zvířata se mi zdálo lepší, nakolik na +1 z pole bych musel obětovat 5 těch mincí (měl jsem jich 9).
    Aplikace Výstřižky pochopitelně nezklamala, takže předpokládám maximální zisky z každé minihry.
    Počítal někdo, kolik je třeba čeho napěstovat na zisk obou řádků do stonku?

16. jakoja

jakoja Aktivní autor

Hru hraji už 10 rokem a vážně uvažuji že už to vzdám akce jsou čím dál složitější a já se jen ztrapňuji,dorty jsem nedávala a toto už vůbec takže sbohem akce a asi i celá farma,čeho je moc toho je příliš,kdo hrajete h

17. Angelica190

Angelica190 Perspektivní autor

Akci vynechávám, za BZ se nijak nehoním a navíc následujících pár dní mám docela hektických , takže budu ráda když se na farmu dostanu 1x denně, pěstuji tedy do úkolů

Veselka, burds a -migos- tohle ocenili.
  18. -migos-

-migos- Veterán fóra

jakoja: Také hraji farmu docela dlouho a někdy je dobré si udělat delší přestávku. Měl jsem dvě. Některé akce nedělám, třeba labyrint, to posouvání kostek je nad mé rozpoznávací schopnosti. Nebo když mě odměny nenadchnou.

rastaman19: To druhé ti pouze prodlouží čas na složení produktu. Odměny jsou pro obě varianty stejné.

19. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Včera jsem zkusila a je to děs.Co to je za hru,kde je potřeba chytrý mobil a vymýšlet finty jak úkol splnit při šibeničním čase?!Než si prohlídnu obrázky,tak je čas pryč.Zlaté dorty!Mám namleto,ale nechám to plavat a je to další soutěž,kterou vzdávám.Nemám to v mém věku zapotřebí a navíc Valentýna jsme nikdy nedrželi 14.2.s manželem,protože ho máme už 41 let.
    Mělo by se myslet i na ty,kteří vyrostli ve škole na matem.tabulkách a logaritmickém pravítku a dnešnímu tempu nestačí.Např.vůbec nevím co to jsou "výstřižky" co jdou forem.
    LV 219

20. mamanka21211

mamanka21211 Aktivní autor

Ahojte, prosím neviem sa dopátrať ku denným darčekom. Dakujem

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.