Sladký Valentýn (13.2.- 19.2.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

KulíšekBrouček

Tak šup s pluskama na plochu, a ostatními pracovat na řádku.
    Pluska jsou bonusové a dají se využít jen omezeně, bez plusek jsou dekorky do řádku, ty nic víc nedají a nedají...

dasa1143 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  2. -migos-

-migos- Veterán fóra

KulíšekBrouček: Dají se získat dvě sady dekorací s + a dvě bez -->ZDE<-- a -->ZDE<--.

Takže je vše v pořádku.;)

Naposledy upraveno: 17/2/20
    Apachie1 a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  3. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, o tomto problému s ukazatelem se již ví. Správně ukazuje ten, u kterého zatím není odemčena 3. globální odměna. ;)

4. X-mole

X-mole Znalec fóra

Dob: Jak jinak.. xD Děkujeme za report. :)

5. KulíšekBrouček

KulíšekBrouček Perspektivní autor

Ale já nic v obchodu nekupovala všechny tři dekorky mám z odměn tak by měly mít všechny + a jedna poslední ho nemá nebo to + dostane až dojdu ke stonku??

6. -migos-

-migos- Veterán fóra

KulíšekBrouček: Z osobní části získáme dekorace bez + a za splnění globální části dekorace s pluskem. Takže záleží na tom jak si daleko s osobní částí akce, jestli ji máš komplet hotovou, měly by jsi mít všechny tři dekorace do stonku bez +. A z globální akce jsou zatím dvě dekorace s pluskem. -->ZDE<--

EDIT: přesně tak ;)

Naposledy upraveno: 17/2/20
    alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  7. KulíšekBrouček

KulíšekBrouček Perspektivní autor

Už jsem to pochopila já dostanu v odměnách ty dekorky hned obě nic nemusím kupovat...takže ještě musím k ní dojít - ten teploměr je lehce matoucí.... ufff

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .... krásný sladký Valentýn všem :)no vypadá to dobře, ale už jen dva dny ... tak snad to tam doskočí poslední den ... ale stoneček určitě bude, to by toto společné zásobování už nikdo nehrál, že jo ;) Kytiček je zatím dost a na hlavní jsem dala zvířátka a stromky na krmení do mlýna, ať doplním zásoby :p Taky váhám, co koupit v obchodě, bonusek byl na prvním místě, všechny pluskové dekorky navíc už zrají na ploše, asi vezmu i nějaké radostné a přihlouplé zvířátka a ze zbytků dovybírám levné dekorace do dalších prázdných stonků, které přijdou v akcích, protože mám už dekorky se slušným BZ a to se mi tam cpát nechce :D.
    Tak u mě je to za pár a hned si jdu dát další bonbošky :p

9. stěby

stěby Polobůh fóra

Hotovo, osobní stonek zprovozněn. Ještě jsem vrhl pár bodíků do bezedné globální díry :D a ubírám plyn. jdu se podívat do skladu, co mi kde chybí a čeho se nedostává ;):p.

10. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Ty dílčí odměny za odehrané minihry jsou super. Tolik SH, zuziny, krejcarů, farmářských mincí..., pamatuju snad jen Královny... (u té skoupější) :music:

11. elen45

elen45 Magnát fóra

tak jsem si myslela, že nám tu třetí dneska dají, ale zatím to tak nevidím, za chvíli sklidím macešky, tak tam zase něco přihodím a jedu dál

12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

radyn.m ... no, aby globál nebyl nahrazen osobním ziskem, ale opravdu Valentýn není až tak skoupý, jak to ze začátku vypadalo. Rovněž můžu potvrdit, že superkrmivo pocuchané po žralocích je zase na původní výši, hnojivo moc nemůžu hodnotit , přece jen stromy, ale do týdne to bude taky v richtigu, skoro 16OO mincí jen s pomocí tužky... a ke všemu mně skládání i baví. :)

13. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Já nesu tak zdatný jak vy ale naco mám tyto mince,koukal jsem do obchodu a asi se dá za to něco koupit že,mužete nmě jináč poradit jak to využít a k čemu to je děkuji,jsem v začátcích začal jsem hrát po dlouhé době a nějak tápu děkuji za pochopení --- https://prnt.sc/r3na8y

maribeja a moncicak7070 tohle ocenili.
  14. fialkamakamaka

fialkamakamaka Rádoby autor

Akce super.Styl dorty mě vždy moc baví;)

jindrasofr a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  15. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Ahoj, dnes jsem jen dvakrát otočila rákosí a bylo to na 19 her. Nic moc, ale s každou troškou do mlýna, tedy do teploměru ;).

16. -migos-

-migos- Veterán fóra

Šmoulinek123: To jsou hvězdičkové mince, které upotřebíš při této Valentýnské akci. Mrkni -->ZDE<-- a něco za ně můžeš směnit. Mince se po skončení akce vymění za BZ, takže je určitě utrať. ;)

alexandrakerulova00, Apachie1 a Skali tohle ocenili.
  17. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Asi mě něco uteklo jako vždy o víkendu jsem tu nebyl nic mě nepadá pár lístků nu což co stihnu tak dojedu hlavně jsem viděl pár dekor co se dají koupit a mě schází na stonku to je dobrý.

maribeja tohle ocenil(a).
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Kostejnesmrtelny333 -čokoládové poukázky padají jen na hlavní louce, takže můžeš sázet na hlavní dlouhodobky a na divošce točit akční kytku :)

19. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

-migos-
    A co by jsi doporučil koupit,ja vubec nevím co se vyplatí koupit děkuji

20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

smoulinku, nebuď nerozhodný , kup si co se Ti líbí , je to stejně malovaný a tím i užitek stejný :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.