Sladký domov a TOP 3000 (22.11. - 28.11) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

naruto2002 - bedny zlata a stříbra získáš za dodávky do TOPky nebo z Koše zimních výběhů, který lze v této akci zakoupit.
    klikni tady

bursuk59 a jirinasinova198 tohle ocenili.
  2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No, kdyby to aspoň udělali pro milovníky různých rekordů tak, že by se každá velikost koše dala koupit jenom jednou? Jak k tomu přijdou miliardáři mezi námi?;)

bursuk59, Y_n_O a jirinasinova198 tohle ocenili.
  3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Kdyby šlo těch košů koupit 833, tak bych se asi zůčastnil, ale když mám dávat ze svýho, tak to ne. Jak se někomu šahá na majetek, tak je to špatně. To ne.
    Jinak mi je TOPka pořád ukradená a zůčastním se tak možná až to bude končit, a bude tam 5 lidí a dodávky budou menší než jaké budu mít nasyslené.

4. satelit

satelit Hvězda fóra

Hlásím návrat z oběžné dráhy,nad naší zemičkou hmlisto. xD
    Já do Topky nejdu,nemůžu se rozloučit s nasyslenými zásobami,neb vím že vše co tam naházím budu za týden potřebovat.
    Na té spešl ploše je to otrava,čekat 4:20 hod,plním si v klidu nějaký ten úkol,když už mám honičku hotovou.

5. Štika

Štika Mistr fóra

Pchéééé sladký domov ? Jo ten bych mohla mít ....ale bez farmy :p.
    Jedna akce Honička se plazí a bude plazit ještě šest dní,další začíná dnes ,zítra děsivka.
    Připomnělo mě to film ,,Nebe a dudy,, když Plachta dostane rybářský lístek na celý rok a udiveně se zeptá. ,, A kdy budu dělat v lomu???,,
    Tak topku určitě udělám jen v základu,ráda bych se zeptala tvůrců,kdy jako máme pěstovat něco navíc do stodoly?
    Děsivku dělat budu a ostatní uvidím jak moc budu po Honičce uhoněná xD.

6. burds

burds Titán fóra

Tak za mne rozhodl osud.Akci nedělám.Všem co budou hrát přeji hodně úspěchů

7. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

kde se dá koupit ta bedna na rozpěstování??

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nikde, protože je to košík - a v tom jsou teprve stříbrné a zlaté bedny. No jinak v obchodě (symbol červeného košíku v levé liště, Sezónní zboží.

9. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

aaaa jsem to blbě pochopila tak nic no...

Honzulka05 a jirinasinova198 tohle ocenili.
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Krakenka66 - Koš zimních výběhů - obsahuje i 50 ks trepkové květiny
    50x trepková květina
    5x quilt
    10x bedna stříbra
    5x bedna zlata
    Klik tady
    :)
    Zakoupit lze jednou ve farmářských potřebách - červený košíček - ikona kombajnu - sezónní zboží

-pechfógl- to je neúplná informace - nejsou v něm jen bedny. To nejdůležitější pro ni ji tam nenapíšeš -.-

Naposledy upraveno: 22/11/18
  11. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Akce je na vedlejší ploše, proto budu plnit. Na co budu mít, udělám. Všem kdo budou plnit, přeji úspěch a držím palce. :)

12. Baroland

Baroland Ikona fóra

Jenom jeden koš ? No kruci..to sem ten tanker ropy prodávat nemusel.:wuerg:

Nemohl by se někdo z modiků zeptat tam nahoře jestli se náhodou nezasekli ? Klidně bych je zase nakop.
    Teď jsem týden klikal čtyři co čtyři hodiny a když mě to přestalo bavit,začíná mě další týden ?

13. martina19751

martina19751 Analytik fóra

cauky farmari, na jakych polich budete pestovat, kdyz nefunguje bonus z MJS, to se asi nevyplati na pidi polickach nebo se pletu??
    melo by to asi vyjit nastejno i na velkych

tomaskomiska, bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. pompo68

pompo68 Znalec fóra

S obsahem mé stodoly můžu jít tak akorát do insolvenčního řízení a ne do topky.

15. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Všem topkařům budu moc fandit, letos budu sledovat z povzdálí;)...

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Když máš kombajn, tak je to fuk, když ne, lepší jsou velká pole.

17. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Co do počtu rostlinek, tak na téhle ploše je jedno jak velká máš políčka. Pokud ale chceš šetřit vodu a nyní dost předražený hnůj, tak určo co nejvíc polí 2x2, pak dát co nejvíc 1x2 a nakonec 1x1.

Jsem sama zvědavá kam až se mi podaří dojít, do topky teda ne, ty ambice nemám, ale i domečky toho chtějí dost. Tak uvidím, prostoje jisto jistě budou, minimálně v noci.

Všem co se chtějí zúčastnit topky držím palce a těším se na závěrečné finišování a fandění. :inlove:

18. martina19751

martina19751 Analytik fóra

diky za odpovedi, ja pojedu na velkych

19. Lida7373

Lida7373 Stará škola

No, že by tam ty pole šli nějak hezky naskládat to zase né....

tomaskomiska a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  20. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré ránko,
    sice jsem začínala s dvouhodinovým zpožděním,
    tak hlásím že mám první domek hotov
    a druhý bude za 4 hodky :))
    PS: Hold Pepča má ouplněk a že by měla mamka spát ho nezajímá :D
    tak alespoň to akční jsem mohla sklidit a zasít :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.