Sladký domov a TOP 3000 (22.11. - 28.11) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

dasa1143, já taky celé tři a půl mega z přebytků v bahaplodech zpočátku, pak z napadaných bednohader a napěstovaných kytek a taky nic :mad: To je škandál... 8)
    Gratuluji všem umíněným, kteří setrvali a dotáhli to do TOPkonce. Od půl jedné jsem se už na farmu nedostala, náš zákazník, náš pán... :oops:

2. ryblabla

ryblabla Perspektivní autor

máťochov, slovensky hrač Mirdo777 je na 1002 mieste.

3. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Tak jsem se také poprvé za sedm let hraní zůčastnila Topky a jsem na 1881 místě za asi 149 a půl mega.Musela jsem odjet a tak mi první tisícovka utekla,ale i tak dobrý.Všem Topkařům gratuluji.;)

4. Y_n_O

máťochov, tady je screen, ryblabla se taky hodně snažil/a... i ostatní sousedé, a sousedky...

5. máťochov

máťochov Stará škola

Děkuji hráčům ryblabla a Y_N_O za info. Hráče Mirdo777 jsem obeslal, může se těšit na dekorku.

6. filomena1952

filomena1952 Pisálek fóra

Dobrý večer, také se vám stalo, že vám nepřipočítali hodnoty přihozené do sudu? Ve 12,45 hodin jsem měla 2075 bodů, přihodila jsem 5 milionů do sudu, mezi tím se něco přepočetlo, takže jsem byla asi na nějakém 18.. čísle, ještě jsem pro jistotu přihodila dalších pár milionů, pro jistotu, to už bylo ve13,45 a výsledek toho všeho je to samé číslo, co jsem měla ve 12,45 č. v TOP 2075. Když jsem se podívala do stodoly, tak to zboží se tam vrátilo, takže hodinu se sice něco přepočítávalo, ale v reálu ne. :(

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

filomena1952 - ahoj, pokud máš nějaké nesrovnalosti, požádej herní podporu o prověřené tvého herního účtu.

Jak kontaktovat herní podporu

8. filomena1952

filomena1952 Pisálek fóra

• Necituj, prosím, příspěvek bezprostředně nad tvým. Stačí dotyčného (v tomto případě mě) oslovit. Pokud použiješ tlačítko "odpovědět", citaci ze svého příspěvku vymaž. Jednodušší je začít psát do nového příspěvku a jenom napsat, komu je určen. Děkuji Skali
    Skali

*** odstraněna zbytečná citace
    děkuji, jdu to zkusit :)

Helena1313 a Skali tohle ocenili.
  9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak pekny, jako skoda ze nevim kolik vlastne jsem ziskal jen za akcni kytku + bedny (nahodne) + kilty (DVA) + deky (desitky od dvou)... jen abych posoudil s tim co by stacilo na 3000 misto... 92 mega neni tak moc, ne ze bych to nemel... ale dozinky patri po obdobi farmareni, coz ale neni, je tu jen rozebirani beden a nahoda z nahody po neustalych soubeznych akcich... zadny cas na pestovani toho co chci (nebo spis toho co chteji trvale ukoly), takze zadne dozinky...

10. doben

doben Ikona fóra

Tak mi se podařilo 1566.místo. Na to, že jsem se na topku nepřipravoval a dal do ní jen přebytky je to pro mě dobré umístění. Narozdíl od minulého roku mi zbylo celkem dost zásob a pár stovek mega krejcarů.

Všem úspěšným topkařům gratuluji.

Výsledky Tipovačky najdete ZDE(klik).

11. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Krásně jsem to zaspal, takže ani poslední úrodu na akční ploše jsem nepřihodil a neschrastil nějaké ty bedny s krejcary, body či jinou komoditou. Z tajemnic jsem, mám dojem, získal jen nějaké stromy. Jó, náhoda je dáma rozmarná a ne vždy vstřícná.
    Gratulka všem, kdož nelenili, vyplenili a umístili své curriculum vitae do přední tabulky. :inlove::D:D:D:D:p:):):):);)Já se ještě v určitých komoditách nevzpamatoval z loňska, hlavně proto, že teď přibývá mnoho rostlin. Loni jsem byl ještě čekatelem stovky. Ne že bych neměl - ale jsem držgrešle, krkoun, krkovička a skrblík. Loni odměny ještě za něco byly, letos mi nemotivovalo nic:oops:-.-

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nakonec sem se neplánovaně vešel do TOP 2000. Teď ještě počkat na schválení inkvizicí.o_O
    Tak sem tak koukal na žebříček a v polsku asi vyhlásili smutek.:eek:
    Na příští rok se připravím úplně jinak.Rozhodně efektivněji budu využívat vytočené bonusy na kole štěstí a hlavně se zaměřím na šlechtění ve skleníku.
    TOPkařům zdar.

13. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Nemůžu říct, že jsem si vymetla stodolu do posledního smítka, ale udělala jsem jednu, řekla bych, dost podstatnou chybu. První dodávky jsem dala ve větším množství a pak dodávala po troškách. Takže v posledních chvílích jsem nestíhala dodávat. V poslední čtvrthodině jsem spadla o 100 míst. Budiž i jiným poučením, aby si na konec nechali větší množství alespoň jedné komodity. Sice jsem skončila tak, jak jsem chtěla, tedy do 1000. místa, ale bylo to o míň než chlup.

14. par1964

par1964 Zelenáč fóra

• Nevkládej více příspěvků za sebou. Pokud potřebuješ něco do svého příspěvku dopsat, použij u něho tlačítko "Upravit". Děkuji Skali
    Kde najdu kolikátý jsem skončil?

Už jsem to našel u hodin,ale nemám ještě připsané odměny,snad se ještě dočkám,nebo mám něco podniknout?

Naposledy upraveno moderátorem: 29/11/18
  15. Y_n_O

par1964: v levé liště, ukazatel s hodinami... ale pokud jsi vhodil/a méně než 92.628.000, tak se nenajdeš...

EDIT: 2.585

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

par1964 - odměny za umístění v TOPce ještě nejsou připsané, takže vyčkej.

Nevkládej více příspěvků pod sebe - pokud potřebuješ něco dopsat, použij volbu "upravit", příspěvek se otevře a ty tam můžeš dopsat, co potřebuješ. Příspěvky jsem ti sloučila.
    Děkuji

úprava.png

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  17. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Ví se něco o hráči vikth ?

18. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Mikeš - mělo by s ním něco být? V seznamu topky normálně je.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  19. Y_n_O

Prepperka, řekla bych, že pátrá po identitě hráče. Ale detektivní akci už jsme ukončili... ;)

20. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Y_n_O - dík za odpověď. :)

A já se zase zeptám na k.tynka. Myslela jsem že je Češka, ale mezi českými se neukazuje. Je to slovenský hráč?

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.