Sladký domov a TOP 3000 (22.11. - 28.11) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dá se napěstovat na jedné farmě, na TOPku jsem se připravovala asi tři roky, než jsem do ní šla, loni jsem tam dala jen papouščí pírka a cca 200 tis. mi jich ještě zbylo, letos jsem dopěstovala přes 200 tis. 300 tisíc jsem dala do letošní TOPky, k tomu co jsem na speciální ploše vypěstovala, co jsem dostala ze stříbrných a zlatých beden a do krásného čísla jsem to dorovnala tuším 186 karafiáty a 101 salátu. Na příští rok ještě zbylo a k tomu mám ve stodole ještě santalovníky. Asi jsem v šikovné době směnila vzácné stromy za papoušky a loni k tomu přidala i santalovníky, vše za novinky tak 3-5 tajemniček zpět. Roky jsem ale obdivovala ty, kteří do TOPky jdou a já jen syslila a stálo mi to za to. Už mám připraveno na příští rok skoro stejně jako letos. Papoušků mám na 2,5 plochy bahamy a můžu doplnit santalovníky. Na dvou plochách jsou stále, krom akcí na bahamě, kterých tolik není, tak to přibývá
    ;):):music:

2. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ale co nechápu, ve třičtvrtě jsem dohazovala zbytek akčních se záplaty a projížděla jak na tom jsou ostatní hráči. Nic se už nepřipsalo,
    ale mám 778 místo. Teď jsem se dostala na výsledky a je tam 889 ... i tak jsem ráda :p Nevíte co se stalo, že Casey nepřihodil?

Naposledy upraveno: 28/11/18
  4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Evi, asi neměl čím, trh BB prý prázdný ;)

5. mijan7

mijan7 Pisálek fóra

Ahoj můžu se zeptat kam chodíte na výsledky topky? Také jsem soutěžila a nevím jak jsem dopadla .Děkuji

Helena1313, jindrasofr a evainfo tohle ocenili.
  6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

mijan7 v liště u hodin [​IMG]

Helena1313, Honzulka05 a LubicaKrakova tohle ocenili.
  7. myš59

myš59 Vévoda fóra

mijan7 koukni na předchozí stránku, skali psala,že je to nahlášené

Helena1313, Honzulka05 a bursuk59 tohle ocenili.
  8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

No, tak si ji dáte s Honzulkou. Zaškolíš ho :D

9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

plyšulín - ty jdeš koupit něco do stodoly? Já myslel, že do lednice na oslavu úspěšné TOPky.
    :D
    Sláva vítězům a čest poraženým.

10. mijan7

mijan7 Pisálek fóra

Děkuji

Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  11. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

mijan7
    v hodinách na levé straně obrazovky se dá otevřít výsledková tabulka.

12. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

těch dvacet minut před koncem,co jsem musela na dvůr mě vyhodilo z topky a to jsem měla v záloze 10 mega :(:cry:

13. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Moc gratuluju všem TOPkařům! Ti, co se neumístili, mají můj obdiv, že se aspoň pokusili :inlove:

14. milteska

milteska Expert fóra

tak já nakonec 2495.- vhozeno106mega a něco. Sice už mám lvl 200,takže to mohlo být lepší,ale mi to tak stačí
    Jinak příprava,jak se tu někdo ptal- každý den MJS je samozřejmost a proto preferuji spíš rostliny,než plody stromů. Do topky pak dávám rostliny z baha-tam těch akcí není tolik
    Na trh moc nechodím a ted´jsem zírala na ty ceny..........to by se tržilo;)

15. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři. Tak je to za námi. Gratulace všem zůčastněným a umístěným. Koukám že v posledních hodinách to byl opět cvrkot. Letos jsem ho přežil. Loni 1153, letos 446, takže spokojenost. Slíbil jsem prvnímu česko-slovenskému hráči pod 1000 místem poslat při OD dekorku Křeččí past. Českého adepta jsem si zapsal ale prosím o info někoho ze slovenských hráčů, mrkněte do vašeho žebříčku, kdo byl u nich nejblíže pod touto metou? Předem díky za info. Porovnám umístění a pak kontaktuji toho pravého.

16. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, do TOPky asi nikdy nepůjdu xD, ač jsem hrdým vlastníkem 7 santalovníků a 6 papoušků!xD

Gratulace všem, co se TOPky účastnili a vhazovali i něco jiného než akční a záplaty a ostatním, že odolali a nevyplenili si zbytečně stodolu!

17. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

1464 tak to vyslo nakonec do 2000 gratulka vsem co jsou do 3000 a moc je to nezrujnovalo xDxD

18. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Akce za námi. Ale je to už o ničem, nejlepší byly první dožínky, druhé a pak už to s dožínkama šlo z kopce. Vzpomínám ještě na jedny dožínky, ty druhé nebo třetí, kdy jako doprovodný úkol bylo něco s ptákem, bylo to nečekaný, ale fajn.

Mé umístění na nějakém 662. místě je asi nejhorší z celé éry dožínkování. Asi stárnu, šetřím na farmářský důchod či co. Nevím, dřív bych asi přihazovala, ale letos mě to vůbec nelákalo, první stejně nemám šanci být a pak už je to jedno jestli pátá, stá nebo šestistá. Odměna stále stejná. Ale tím pádem mám víc než slušný základ pro příští rok.

A nebo by teď mohli dát dožínky, teď by byl ten pravý adrenalin, na trhu by bylo také veselo. I když já mám trh dobrý. Neustále se na mém trhu v plodech objevují od jednoho farmáře nabídky po 9.999 ks, připadá mně, jestli to z toho sudu nebere, to není možné, kolik toho nabízel a prodal.

[​IMG][​IMG][​IMG]

19. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

.i..i

Mým cílem bylo se udržet v top 3000, na 2332 místo stačilo přesně 115,256650M. Včerejší dohoz ani nemusel být, udržel bych se i při 95M. Pro přístí rok už vím jakou zvolit taktiku a udržet se v 1000 už snad nebude problém :) všem ostatním CZ/Sk hráčům umístěným gratuluji :)

Hard! Rock! Hallelujah!

Naposledy upraveno: 28/11/18
  20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Kde je nějaká spravedlnost? Dala jsem 5 000 000 abych se viděla v tabulce a NIC:cry:xD
    Všem našim Topkařům GRATULUJI:inlove::p;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.