Sladký domov a TOP 3000 (22.11. - 28.11) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Baroušku - to znamená dobu, jak dlouho budou k dispozici výsledky TOPky ;)

Baroland a Helena1313 tohle ocenili.
  2. Baroland

Baroland Ikona fóra

Twinulka,srandičky ? přejdou....Úsměv ? vytratí se... I ty budeš přidávat,prej to bylo jen na nečisto a teď do sudu můžem házet celej týden.
    8):inlove:

Pruhovaná..jen aby ! od RT bych čekal něco onačejšího,třeba jako dárek pod stromeček -topku znovu.
    xD

Lubica,já na F. jsem a klidně sklízím.

3. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Keďže teraz sa na Farmu nedá dostať, predpokladám, že všetci RT-ťáci do 14,00 hod. držali servery silou-mocou. Po 14,00 to vzdali, spustili ruky a teraz im to caplo. Alebo, že by to bolo tým množstvom bodov a oni to už neudržali.xD
    Ináč, teraz ma napadlo -nedá sa odkontrolovať tých veľmajstrov na prvých miestach? Bola by som zvedavá, či už stihli doplniť stavy.:wuerg:

evainfo, Helena1313 a bursuk59 tohle ocenili.
  4. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Skali když mám v topce je v tom 3000 ještě není žádný hráč a já bych do topky rád šel jenže to asi nejde že ?

Helena1313 a LubicaKrakova tohle ocenili.
  5. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Tak já tu ke konci nebyla a nevím, jestli jsem se udržela. A pokud již někteří vědí, moc jim gratuluji.

6. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Taky jsem propásla konec TOP. Všem umístěným a i neumístěným gratuluji

7. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

plyšulín:

Tady je prvních 6 CZ:
    [​IMG] ,

8. Skali

Honzulka05 - TOPka skončila úderem 14. hodiny, tak nikam nechoď, maximálně ven na procházku. Ve zdravém těle zdravý duch ;)

9. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já 15 minut před koncem byla na 16-- a něco,tak jsem ještě něco prihodila a doufala,že to do té 2000 vydrží,bohužel nevydrželo - 2073.Kdybych to věděla,přihodila bych ještě víc,ale co je to moje první Topka,tak uvidíme příště. :)

10. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Ježíši, já se picnu.. tak moc děkuji. A jdu koupit něco do stodoly, aby bylo na krmení a zvířátka netrpěla v zimě hlady. Vezmu si půjčku a vyrazím..)) Jupí..

11. Baroland

Baroland Ikona fóra

Béééé,málem jsem na Topce prodělal. Saláti,čekal jsem,že před koncem budete nakupovat a cena spíše klesala.Kruci,dyť já dal na daních více,než sem hodil do sudu.Že já tu charitu furt podporuju.
    -.-

12. maurehata

maurehata Osvícený autor

Mela bych byt na 1916. miste. Musim se priznat, ze jsem TOPku chtela ignorovat, tedy jako TOP3000, hodit tam santalovniky, ktere jsem cely rok shromazdovala jen pro tyto ucely, bylo v planu hned od pocatku, pak jsem vymekla a ke konci uplne, uz jsem tu dvoutisicovku udrzet chtela. Jsem rada, ze se mi to podarilo, farmu jsem ani moc nezruinovala. Muj obdiv patri vsem kdo jsou schopni behem roku nashromazdit miliardove protihodnoty. I kdybych tam nahazela celou farmu, nedam dohromady asi ani tu jednu miliardu.
    O odmeny tu az tak nejde, jak je vidno. Proste prestiz ci jak to nazvat. Jenze s takovou nam RT pristi rok opravdu dva 2 TCH Vídeň a samolepku..... :D

13. myš59

myš59 Vévoda fóra

taky vám nejdou zobrazit výsledky?:(

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  14. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Hezké ač mrazivé odpoledne. Měl bych 2 dotazy, mohu se zeptat zkušenějších jak se připravují na TOPku? To skupujete trh, či snad sami pěstujete nebo je ještě jiná varianta? Letos jsem se poprvé zúčastnil, ale bohužel nevím jak jsem dopadl, nemá někdo tušení či snad přímo neví kolik bylo potřeba na 3000 místo? Děkuji za odpovědi a hezký zbytek dne

15. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

myš59 - nejdou. Ale asi jsme na tom pořád líp něž někteří, kteří se na farmu nemůžou ani dostat. ;)

myš59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak nakonec sem to dobojoval kolem 500 místa. cca 456 mičud. Doufám, že všichni dosáhli svých cílů.

Bedny sem otevřel a že bych juchal radostí, tak to se říct nedá.

Stříbrné bedny

Zlaté bedny

TheMikev2:
    Když sem se díval naposled cca 13:45, tak bylo kolem 88M

Hezkou hru ...

17. bbowling

bbowling Hvězda fóra

-migos-

Ty bedny jsi měl otevřít při akci ... teď se s těmi hadry můžeš tak akorát vyfotit, házely se do sudu. Ale umístil jsi se v 1000, takže si z nich udělej třeba ručníky :p

18. Skali

Děcka - s výsledky TOPky musíte vydržet. Je nahlášená chyba, na odstranění chyby se pracuje, tudíž i výsledky budou později ;)

Kuk tady

19. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Děkuji, děkuji.. málem jsem se udusila kávou :D :D :D :D :D :D

také se nedostanu na listinu, ale dle screenů je jasné že v 1. tisce jsem :))

Edit: já jsem na letošní topku pěstovala půlku neděle karafiáty :) a mega jsem jich dokoupila na trhu.. takže JO!, jde za jeden den, připravit se na topku :)))

Naposledy upraveno: 28/11/18
  20. -migos-

-migos- Veterán fóra

bbowling

Sice zřejmě trpím lehkou retardací, ale ten puntíkatý bordel sem tam naházel a tím pádem i bedny otevřel před koncem TOPky. :p

Ale máš pravdu v další akci si s foťákem pohraju a to budeš čumět co bude za fotky. ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.