Sladký domov a TOP 3000 (22.11. - 28.11) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. libakos

libakos Polobůh fóra

Já nestihla dodat 2 sklizně,musela jsem jít odemknout a i když cíl byl do 3000 byla bych to do 2000 stihla.Nevadí tak třeba příště.....

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

po zaverecne aktualizaci:

a pred ni ve 14:00:

3. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Stejně jako loni ... do poslední chvíle si s ní hráli a pak ji odstřelili jako králíka ... na rovinu, čekal jsem to a právě od těch hráčů, kteří
    ji přeskočili.
    Ale teta ... musíš uznat, že 34 miliard je výkon ... přepočítej to na řeřichu xD

4. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

LubicaKrakova:

Jak dlouho se to ještě bude přepočítávat?

14:26 Malá ukázka - jdou mi oči šejdrem :music:

14:30
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Naposledy upraveno: 28/11/18
  5. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

A já se nemůžu dostat na farmu...ovce se seknou na 55% a šmitec. Takže budu chtít kompenzaci v podobě odměn za TOP 2019 už dnes xDxD To jedno, že to budou dvě tajemné stáje "Vídeň", jedna dekorace co dává 5x jedno SK a nálepka. Prostě to chci xD

6. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

zahradnice4
    ťažko povedať, ale môžu prísť nejaké zmeny, lebo aj v "chybách ..." modíci písali, že niekomu sa body nepripisujú a na oprave sa !pracuje!

7. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ahojek, no já bych se tu pushingem neprsila být vámi, obzvláště, když obstarávání si více svých farem manuálně není již bráno a posuzováno jako pushing. Co je považováno za pushing ve smyslu pravidel je k přečtení zde https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/pravidla-hry-farmerama-2016.15772/
    ve zkratce obstarám-li si všechny svoje farmy manuálně, pak se o pushing nejedná, využiju-li k tomu aplikaci nebo bota, pak se jedná o nepovolený pushing, na který jsou speciálně vyvinuté scripty, které takovou apku identifikují.
    Takže není pushing jako pushing.
    danda

8. slootr

slootr Baron fóra

Já pořád nevím, jak jsem dopadl. Zatim vidim jen tohle (i po několika restatech, aj prohlížeč jsem zkusil jinej):

9. bbowling

bbowling Hvězda fóra

danda - vím co máš na mysli, měl jsem na mysli ten druhý "pushing", který byl kdysi zakázaný a to bylo, že jedna farma nesmí skrz trh podporovat farmu druhou, pokud patří jednomu a tomu samému hráči. Boty, ani zimní nebo letní, jsem na mysli neměl.

10. michnaj

michnaj Pilný autor

Veliká gratulka všem :inlove:

11. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Aj ja mám Farmu dostupnú len na 55%, čiže nedostupnú:music:

evainfo, Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. lenak67

lenak67 Pilný autor

ahoj, taky všem kdo udrželi nervy gratuluji, ty čísla jsou fakt mazec...hezkou hru.

13. danda-vnovis

Já ti rozumím, ale neoznačuj se na pushingáře :) nějaká dobrá duše by tě mohla napráskat a nebyla by to pravda. Podle pravidel nejsi a nevidím důvod, proč na to takhle hloupě poukazovat. A o to mi šlo, když jsem ti to psala.
    danda

anickamalirka a bbowling tohle ocenili.
  14. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

danda-vnovis: ten "pushing" to je jako nějakej robot (program), kterej ti sklízí farmu v době tvojí nepřítomnosti? Já vůbec nevim,o čem je řeč?

slootr:

Edit:
    danda-vnovis:
    Asi jsem blbá, ale nějak tomu nerozumim.. To by makalo samo a bez přemýšlení? Já ani nevim,co je to "apka"? Je to pro mě nějak složitý! Ale děkuju za vysvětlení.Radši o tom dál nebudu ani přemejšlet,už takhle sem se v tom zamotala.
    xDxDxD

Naposledy upraveno: 28/11/18
  15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nad prvními místy jen žasnu a dávaj to rok co rok :po_Oo_O

16. Baroland

Baroland Ikona fóra

Proč mám v aktuálních hrách Sladký domov 167 hod ?

malanek70 a Helena1313 tohle ocenili.
  17. danda-vnovis

Ahojek zahradnice4, o pushing by se jednalo, kdybys na x farmách spustila automatickou apku, která by za tebe dělala veškeré činnosti a zhodnocovala tak tvé herní účty za účelem dopingu jednoho hlavního účtu. Přičemž x označuje počet farem a je jedno, co všechno by aplikace dělala, už použití samotné aplikace je v rozporu s pravidly.
    danda

Helena1313 a zahradnice4 tohle ocenili.
  18. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Protože ses neumístil na předních příčkách a proto si to dáš znovu a lépe xDxD:p

19. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jdu to raději opravit nebo se tady kolem toho rozpoutá debata jako hrom xD Jinak díky a promiň, že jsem Tě vytáhl od zdobení cukroví, ale pokud vím, tak v Táboře je někde nějaká babča, co dělá naprosto luxusní.

20. slootr

slootr Baron fóra

zahradnice4: Díky, díky, moje TOPkovací premiéra teda vyšla. Paráda!!!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.