Sladký domov a TOP 3000 (22.11. - 28.11) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak za dobu svého více jak 7letého hraní jsem se ještě se skutečným nasazením TOP1000 apod. neúčastnil, letos to asi nebude jinak (zásoby jsou omezené a dekorace, poskytující BZ navíc vzhledem k exponencionálnímu růstu náročnosti přechodu do vyššího levelu v levelech nad 200, stejně nic neřeší /lineární nárůst výnosnosti BZ vlivem nějaké dekorace je vždy po určité době nepatrný oproti exponenciele - stačí si zopakovat středoškolskou matematiku/).
    Ne že bych se nechtěl umístit, ale ve věci TOP3000 jsem prostě "realista".
    Pěstovat samozřejmě budu (je to na zvláštní ploše), když to nezabere místo pro pěstování potřebnějších komodit.
    Všem, kteří to s TOP3000 myslí vážně, přeji úspěšné dosažení vysněného cíle.

2. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) tak po přečtení mne nic neoslovilo, takže letos vypouštím. Leda bych se hodně praštila do hlavy xD

3. burds

burds Titán fóra

Topku jsem nikdy nedělala na to nemám.Jsou tady jiní lepší hráči než já.Pojedu jen základ když je na spešl ploše.

4. coneznam

coneznam Osvícený autor

Vzhledem k tomu, že se pěstuje na akční ploše, zkusím, jinak mě čekají zkoušky a to je priorita. A stejně. Tolik beden???? No to je na bednu :p

5. Mikeš

Mikeš Titán fóra

To si pro pár BZ, SK, ZB a PL chcete do TOPky vyprázdnit stodolu?
    Děkuji, mám, ale nedám.
    :DxD

6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak vám nevím - tu topku nevidím zrovna reálně. Tyto chlévy jsou běžně z akcí, úkolů v družstvu, v bednách, co přistanou z haluzí. Nemá smysl si kvůli nim plenit stodolu - a na to porazit loňského vítěze - tak to bych musel vyplenit botníky v celé Evropě a přidal bych i Čínu.
    Tož všem, kdo se do toho pustí, držím pěsti a všechny prsty na obou šlapkách. Sice se na tom blbě chodí, ale co by člověk pro farmáře neudělal...

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdravím tak si TOPku užijte, zkusil jsem minule, nebylo to nejhorší, ale jednou stačilo hlavně na fóru ,-)))))

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Minulú TOP-ku som skúsil,ale už nikdy viac.Nevybielim si zase stodolu ako vlani.Kto do nej ide tak nech sa vám darí;);).Slamený a drevený dom za to teda stáli.

Naposledy upraveno: 21/11/18
  9. myš59

myš59 Vévoda fóra

ani já do topky nejdu;)

10. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

jednou jsem zkusila a nikdy více do topky nejdu zkusím jen začátek a dál ne

11. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Loni jsem taky zkusila, neměla jsem přehnané ambice, jen udržet se v TOP 3.000. Půl hodiny před koncem jsem musela odejít a po návratu jsem zjistila, že jsem se neudržela, skončila jsem pár míst za třítisícovkou. Stodola vybílená a nic z toho. Pokud navíc budou nemotivační odměny, tak už si to asi nikdy ani nezkusím.

12. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Když vidím kolik lidí to vzdává, tak mně bude stačit na vítězství 10 jablek .... :)
    Ale přece jen pro jistotu, kdyby si to náhodou někdo rozmyslel, tak tam hodím ještě tohle ... stejně je to namalovaný :p

Snad to na někoho nebude působit, že se tady frajeřím ... Mňau ... :music:

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

bbowling tie jablká ti nebudú stačiť musíš k nim pridať aj všetok šalátxDxDxD.

14. Baroland

Baroland Ikona fóra

Vloni jsem investoval do Topky 500 000 000 krejcarů (přidal i něco ze zásob) a stačilo to jen na dřevěnej a slámovej domek.
    Letos ušetřím. Těch pár SK je výsměch,ZB mám tolik,že by se musela baha 2x rozšířit,abych je utratil za nové věci a upgrad co trošku rozšíří dekorku ? Pchááá
    Dokud tam nebude něco pořádného -Dekorka co dává stále Floreny,SK po desítkách,nebo +1 do stodoly,větrat účet,ni stodolu nehodlám.

PS: Kuželko ! zas frajeříš ? ....xD

15. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

Při pohledu do mé stodoly mě chuť do TOPky nějak přešla.
    A po té, co tady bbowling vystavil své zásoby pouhých dvou komodit (sis to nechal vozit po kamionech z Polska, ne? xD ), si raději zalezu někam do koutečka a budu ráda, že můžu plnit aspoň základní část :p

16. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

takto to vyzeralo minulý rok

[​IMG] [​IMG]

na Topku som pripravená, do 1000 by mi to malo vyjsť8)

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

No deti, nehodlam teda vylinat komplet dohola (chtela jsem si nechat osrstenej aspon ocasek na zimu) a kdyz se tak rozhlizim, jak odpadavate... ono ani snad nebude potreba vyhazet vsechnu rerichu o_OxD

bbowling Pekne sis to namaloval, pekne :p A ted mi rekni, co s tim budes delat, kdyz je to tu jedna zdechlina vedle druhy? :eek::D

18. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Akce je stejná jako minulý rok ale s jinými odměnami a když se pěstuje na speciální ploše tak na farmu můžu dát stromy kvůli plodům

19. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Díky jedné akci za druhou,kdy není prakticky čas pěstovat do úkolů a natož do stodoly, se ani nebudu pokoušet.-.- Možná něco málo dodám, ale na TOP 3000 nemám. ;)

20. libakos

libakos Polobůh fóra

Všem kdo se do Top pustí držím palce.Také se ani po 7 letech hraní Top nezůčastním,jsem ráda že mám kromě šlechtících a nových úkolů v družstvu trochu pořádek.Tím pádem ve stodole vždy jen zásoba na další akce.I když mám asi 140 javorů není kam je dátxDbbowling má asi ještě jednu plochu nebo plení trhxD

Naposledy upraveno: 21/11/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.