Sladký domov a TOP 3000 (22.11. - 28.11) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Domečky mám hotové a chystám se hodit do TOPky jen něco málo papuček. Bedýnky mě lákají a při otvírání jsem trochu napnutá, co dostanu :p Soutěžit o nějaké umístění rozhodně nebudu. Ostatním TOPkařům držím pěstičky :inlove:

2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Anče: Nakupoval bych klidně i za 5:1.... inflace je na Farmě jasná... taky se není čemu divit, když RT znehodnocuje KR... lítají na tebe ode všad.... stonky, bedny, v akcích.... a čím dál tím větší množství. Kde jsou časy, kdy sem oslavoval 1 meloun na kontě ,-) aktuálně se tam válí několik mld (bez větší aktivity na trhu) a je mi to na TOP k prdu. Problém není cena, ale že není co koupit (aspoň na mém trhu). Díky neustálým akcím dřívější "pěstovači" nemají čas na zaplnění trhu... těch 10 nabídek po 12ks to nezachrání. No a jelikož sem na nějakou TOP celej rok házel bobek a nic nesyslil, tak si to budu muset zítra napěstovat sám ,-) Hodil by se nějakej bonus na KŠ... aspoň 2x 100% ,-)

3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

tak ještě poslední sklizeň (pokud neusnu dřív, než ty bačkory dozrajou) a pak ... pak se uvidí - chybí mi spousta dekorek, takže vím, že i bez nich se dá hrát a ty ostatní odměny v TOPce jsou směšné - SK, SH, PL - to vše padá i z beden, teď už zadarmo a bez námahy :p

Trepifajksl, Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  4. máťochov

máťochov Stará škola

Navrhuji, aby ti co do topky už vhodili 500 mega a více a je jasné že v top 1000 budou, zbytek svých zásob dali na trh ať mi ostatní máme co kupovatxD. Aktuálně vůbec neodhadnu kolik lidí do toho ještě půjde, letos je to jaksi nečitelné, no uvidíme.

evainfo, Helena1313 a Y_n_O tohle ocenili.
  5. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

xDxDxDxD[​IMG] xDxDxDxD
    Házím pouze akční a co namelu. S tím nebudu ani na ocásku, za chvíli tam nebudu vidět.

6. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Ještě že my tady nejsem taková super parta, protože kdyby se po mě chtělo, abych jako člen s erbem veverek vhodila do Topky za 777.777.777 asi bych musela říct, jdeme mi k šípku, na to nemám xDxD
    Na to, že akce končí až ve středu, je tam posun dolu fakt rychlý....10 minut = 4 místa dolu. Ten mazec na konci bude zajímavý, jako každý rok...:p

7. doben

doben Ikona fóra

Pokud se někdo ještě plánuje zúčastnit Tipovačky, tak upozorňuji, že tipovat můžete pouze do 27.11. 23:59.
    Co se týče mé účasti v topce, tak je mým cílem stále umístění do 2000, tudíž jsem tam hodil zatím jen část baha plodů za 50 mega a vyčkávám, kolik budu muset ještě přihodit. Tento rok určitě nebudu do topky házet 90% zásob, jako minule, to mi jednou stačilo.

Trepifajksl, kiki2305 a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Vůbec, já lama, nevím, proč jsem se do téhle kamikadze akce pouštěla - asi v touze aspoň jedenkrát se vidět v žebříčku (letos to zkouším vůbec poprvé)- a to asi tak na pět až deset minut. No co, svých pár beden jsem dostala a jdu si zase po svých.

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pechfóglinko ano, byla jsi účastna a dál nic :) Já jsem to tak měla loni, naivně jsem se domnívala, že se už tam udržím... půl roku jsem pěstovala a chovala po tom fiasku, aby zase byla moje farma soběstačná... 8)

Naposledy upraveno: 26/11/18
  10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Taky hazim co sklidim - je s vodou, s hnojem stejne nestiham vic otocek...
    Dostal jsem plno beden, promenil a mam ted na JEDEN kilt, protoze 8 ruzovouckych je mi nanic, akorat je to podezrely...
    Pochopitelne na konci tam dam i ty deky, co nepujdou na kilt promenit, uvidime zitra...

11. anvan

anvan Dozorce fóra

Také bych ráda udělala kilt, ale to by mi z těch beden musel vypadnout aspoň jeden květovanej hadr....zase ta náhoda:(

Zrzinka11, Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  12. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

tak to já mám díky bohu nabídky po 9999 kusech :D
    ne vždy, ale čas od času se ukáží :)
    taky jsem minulý týden pustila 400 míčů
    a není to tak dávno co jsem pustila všechny zelené kapky,
    protože právě kaštánek + 1x 200% a 2x 100% ;)

13. liduška14

liduška14 Pilný autor

loni jsem se zúčastnila,zkouším to znovu

davidson00 tohle ocenil(a).
  14. -pechfógl-

Já ale záměrně nepěstovala, jen jsem zjistila, že v některých oblastech přímo přetékám, tak jsem si dopřála trošku toho havajského luxusu. Dobrý, tak jsem se viděla a pá pá.xDxDxD
    A upřímně řečeno, momentálně mě ve hře zajímá víc, jestli my ta zasmolený saze napadají do zítřka či nic.

15. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak jsem porušil své zásady a poprvé za své hraní se účastním TOP1000, ... ehm TOP2000, ... no tak dobře - TOP3000.
    Stejně si myslím, že to v mém případě vezme přímo cimrmanovský pohádkový průběh:
    "Jak sedlák do ještě větší bídy přišel" aneb "Jak dědeček měnil, až vyměnil" ... xD

Tak mi třeba držte palce, budete-li někdo chtít. A jestli mě náhodou během toho předpokládaného finiše praskne žilka - vzpomínejte na mě v dobrém.
    Až z toho chytnu tik o_O, třeba mě pošlou na Krym (když už kolem těch Klecan jezdím do práce)! :p To by v tom byl čert, abych se do toho Švýcarska taky jednou nepodíval!xD

-pechfógl- (níže)
    No co - Čapí hnízdo bych měl, dokonce 6x v oranžové variantě... jen nevím, zda mi tam budou chodit lidi... a s dotacemi to taky vidím bledě.

16. liduška14

liduška14 Pilný autor

všem držím palce

anickamalirka a DANKA722 tohle ocenili.
  17. -pechfógl-

Jo, chlapče, to by ses neměl flákat u compu a pořídit si jiný hnízdo.;)
    Oni už ty Bohnice začali stěhovat do Klecan? Tak to může být pěkná Řež (u Prahy).

18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Pandám co má 360 BPH se prodává za 1700 kr. Pchááá to na to kašlu i když je tam hafo položek po 9999ks.

Zrzinka11 a Y_n_O tohle ocenili.
  19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pechfóglinko, na saze máš ještě delší čas, akce končí 28. 11. 14:00 8)

20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.