Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tydýtková, i když by moje farma měla zůstat bez žirafy (ta druhá už jen čeká na povolení od RT k přeposlání), tak ti ji pošlu. Za přístup xD Však ona se zase někde nějaká někde najde... Fakt, píšu si to velkým písmem :)

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som odtajil tiež a otras čo som vyfasoval 2 x oranž.pandy,2 x oranž hrbane,1 x mravenčiar a bingooo žltú tkáčovnu kobercov.Tak už nehodím nič ani zvädnutý lístok zo šalátu.Idem radšej navštíviť trh.Zo začiatku sa prechádzali žirafy ale keď som ich odtajoval tak len šeplota na mňa zírala.

Naposledy upraveno: 15/11/17
  3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

-kuteno- kocourku můj, to já jsem hodila ,abych se dopracovala k takovému, alespoň na chvilku krásnému číslu, tím pro mně sladký domov končí ,stejně bych ho jen smejčila hadry co mně systém posílá po bednáchxD

[​IMG] to už ovšem neplatí....

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kocúrik, to je podobné, jako já jsem odtajňovala z minulé akce... klik, kuk, klik zbourat - lišta, klik, kuk, klik zbourat - lišta. Výsledkem, který dostal místo na ploše, byly dva oranžové výběhy pro koaly :)

5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Ježíšikriste, já jsem v Top....ale fakt za to nemůžu :D. Vyhodila jsem tam ty hadry a hromada se jich vrátila zpátky, spíchla jsem pár ek a zase je vyhodila - a vrátily se zase hadry....to je spíš blešák než Topka xDxD

6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Viete čo moje zlaté?To ja keď dajú akcie tak len také trajlače dostávam.Však lišta zbaští všetko a je bez dna.Už ani neviem koľko tých oranž.pánd v nej mám.Preto nemám rád také akcie.

7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

ale když přijede vláček,tak klik,kuk zbourat není až tak marné, zrovna jsem dělala po dlouhé době pořádek ve zvěřincích a nestačila jsem zírat, kolik mám v liště oranžových medvědů:)

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

GordonSargent len aby sa dali nakladať aj z Baha.Verím tomu že by sme ani všetky tie trajláky nenaložili to by museli dať aspoň 3 súpravy vlakov;);) v ktorých by boli 4-5 vagóny a do nich mohli nakladať.

9. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Tak jsem se tedy rozhodla nenechávat bedny až někdy na potom a pozotvírala je hned.
    K akci jako takové....jeden domek, kde bydlí prase kuchař už mám hotový, další jsou tak nějak v polovině. Komplet je všechny dodělávat nebudu, asi jako každý nedám šlechtěnce a nějaké ty kytky.
    To, že je TOPka přístupná bez jakéhokoliv předchozího splnění úkolu se mi moc nelíbí, ale je to prostě letošní změna, tak ji tak musím brát.

99 stříbrných beden dalo:

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

o_O Ted jsi me ale namichnul, hade! To se dela, tohle?! >:(xD Clovek ze se chvili vyspi a on se zezadu nenapadne prikrade, udela klicku a uz pelasi :D Kdepak, takhle by to neslo... vstavat a cvicit, jdu po tobe xD

11. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

To víš, milá hraběnko, chtěl jsem Tě jen pozdravit a zamávat Ti, ale byla jsi příliš zahleděná do těch hadříků (přiznejme si, která žena by odolala) a tak jsem Tě nechtěl rušit. A ve spánku už teprve ne, byla by jsi druhý den nevrlá a nevyspaná a začala by jsi to tam sypat po miliónech a já potřebuji nechat i nějaké suroviny na kouzelný lektvar. Římané si poslední dobou dost dovolují.;)xD Hmm, vstávat a cvičit...."Ale když já mám ještě noc", odpověděl by Ti Bobek z klobouku kouzelníka Pokustona. "Já,já už skoro skáču", zaradoval by se Jája, vnouček dědy Lebedy..... A děda Lebeda, ten jde na všechno s námořnickou rozvahou.... slyšíte ho, jak hlasitě přemýšlí?
    Hmm, jde po mě.... tak teď nevím, jestli se mám začít bát anebo těšit.
    Nicméně Buclík už má domeček komplet a na ty ostatní taky časem dojde..... Trepková květina,prý. Kdo vymyslel tento název? Já znám akorát střevíčník pantoflíček..... :):)
    Tak krásný a pohodový den všem a ať se Vám daří.

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dobré ráno, zatím obě akce frčí dobře, z bedýnek 10 TS zatím z osmi bříza a modřín (neměl jsem).
    Farmika jsem někde v davu zahlédl, zdravím ,-))

13. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Jenže mně víc jak střevíček připomíná takové ty léky v želatinových tobolkách. Taky mají dvoubarevné provedení půl napůl, a navíc ten odstín žluté... Já prostě z polí nesklízím trepky ale prášky.

Do akce jdu jen sporadicky, jen pro stonek a možná nějakou bedýnku pro ten pocit že jsem se zúčastnila. Protože i když to ve stodole jsou fšecko malované obrázky, i tak je to o množství. A já si malovala příliš málo na to abych teď mohla mrhat. Raději půjdu chytat ryby, tam mi něco dají místo toho aby po mně něco chtěli.

14. anvan

anvan Dozorce fóra

Dva domečky hotové, další dva napůl - čekám na akční kytku. Jinak pořád čekám na nějakou květinkovou záplatu, ale ne a ne a ne...jen modré a růžové. Tak už mi konečně nějakou přihrajte!!! Ať můžu se slávou hodit do TOPky vlastnoručně vyrobený quilt...:p

15. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Ahoj všetci kam mám dát tie deky?

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Hlásím syndrom hráčského vyhoření. Nějak jsem ztratila elán, nebaví mě to, nerozumím tomu a jenom ze setrvačnosti chytám ryby....

17. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré ránko :)
    mé probuzení bylo nevalné, když kolem mě profičel soused...
    a tak jsem si připomněla své maturitní vysvědčení :D :D
    kecááám :D :D

ze zlatých bedýnek jsem se nejvíce těšila na JÁžirafaSNADmožnáPADNU!!!
    a jsem bohatší o další žluté LIŠTOVKAtoPOBERE
    :D :D :D

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Druid.Panoramix Jeeeee, to musis furt nekam zdrhat, jak malej Jarda? :D;)... aby ho tu zenska honila po poli sem a tam xD

19. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Z minulé akce ze 4 taj.stájí 3x plameňák a aby jim nebylo smutno tak z této akce ze 3 stájí 2x plameňák.Tak jich mám 11 v liště,kde čekají na vláček.Fakt jsem dobře otrávená.Přeji všem,aby na tom byli líp!

LV 112

eli2006 a Helena1313 tohle ocenili.
  20. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak jsem trochu znechucena touhle akcí, protože jsem do zlaté bedny investovala tolik protihodnoty a dostala jsem jenom 10 leteckého hnojiva, už tam nic dávat nebudu.

eli2006 a Helena1313 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.