Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

To z tebe bude pěkná hadrářka, taková pestrá ,-)))
    Naštve mě, když mě někdo předběhne, tak přihodím, ale to jenom, že tady sedím, zítra už nebudu vědět, že TOPka existuje ,-)

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

5 zlatých beden

16 stříbrných beden

-.-

3. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

V případě, že hráč bednu zlata nebo bednu stříbra otevře až po skončení akce, mezi možnými odměnami již nebudou akční předměty, tedy záplaty a quilt.

Dotaz: Takže pokud otevřu stříbrné bedny až po akci, tak v těch, v kterých mohla být záplata bude jakoby prázdná? :eek::)

4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Twinulka : otevři to hned.
    Dostal jsem jakési ty hadry a když jsem je dodal tak jsem dostal další 2 stříbrné a 1 zlatou bednu , ve kterých byly zase hadry a tak jsem je zase dodal a dostal další 2 stříbrné bedny.

Celkem slušný počet BBZ a SK. Takže raději to vodevři hned, nebo dostaneš kulový.

5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

matlafous123 zatiaľ som na 1093 mieste.Ale jedna susedka a sused ma už predbehli a ďalší sused mi už dýcha na chrbát.Zo zlatých debničiek som získal 6 tajných kde by mali byť ako že žirafy a už sú na ploche.Ak mi ich zožerú krokodíly a nebude ani jedna tak koniec hádzania do suda.Budem zase sysliť nech som DržgrošxDxD.

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Za mnou tak tři místa se plazí nějaká žížalka, to se nenechám zahanbit ,-))
    Bedny mi moc hadrů nedávají, to je dobře ,-)))
    Sedím tady jak tydýt, vytočil jsem nějaké bonusy a s MJS mi dávají 18 ks z pole tak je chci využít, soutěž je menší rozptýlení, sázím se SH.

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak ma už predbehli aj jeden sused.Ten druhý čo mi začal dýchať na chrbát ten neviem kde sa zastavil asi je na pivexD;).

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Promiňte, nevím, jestli jsem tady správně, ale jak se dostanu na to plnění TOP? :oops: xD

Na 124 místě je momentálně Dr. Chocholoušek. Strašně moc mu (jí) budu fandit, protože toto alter ego sem zapadá ultimátně :)

9. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři. Rok je zase pryč a jsou tu nové dožínky. Nový systém je myslím fajn. Chválím nový nápad ( stříbrné a zlaté bedny ). Aspoň tak každý kdo tam něco odháže také něco i dostane. Superko a tajemnice přijdou vhod. Těm co jdou do TOP naplno držím palce. Já se po proflákaném roce rozhodně nechytám. Hezký večer všem.

10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nejak nevim, hodil jsem neco a asi predcasne, mel jsem pockat na sukne z akce... takze zlata bedna a v ni modry listky... tri... fakt neee, za to co za ne dostanu bude nejspis zlomkem toho co za ty vhozeny suroviny...
    Taky jsem si nejak neuvedomil, ze nepotrebuju slechtence ani 4000 trepek, protoze tyhle "diamantovy" ukoly nedavaji nic do stonku ani nijak neomezuji tuto akci, ne?
    Jo a deky, ty podle vseho nebudou, v rybach to zatim nevypada (nevypadava) tak jak bych to potreboval...

megi1967, aljanu a Helena1313 tohle ocenili.
  11. doben

doben Ikona fóra

Video s návodem k akci

Ve videu je kód, který mi pošlete herní poštou.
    Kód není od RT, takže nelze využít jiným způsobem.
    Za kód získá každý 2 JC body a první tři hráči,
    kteří mi kód pošlou nejrychleji získají navíc 10 částí boosteru.

Připomínám, že se můžete zapojit do Tipovačky,
    ve které můžete vyhrát
    např. růžové medvědy a slony, produktové stromy nebo dekoraci John Citrón.

prdelka010, farmík84 a davidson00 tohle ocenili.
  12. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Já ani nedutám...:) Doufám, že nezopáknu loňské fiasko...

13. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Čéče, při tvý šetrnosti se až divím, že jsi tam vůbec něco hodil .... :p:p tohle je na chocholouška, sorry jako!!

Něco k akci .... nemám, fakt ne :oops:¨

tetazvenuše - tetko, ty to dáš, letos určitě, budu Ti držet všechny palce ;)

14. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Inu, dožínky jsou dožínky a co s přebytky? Na trhu teď frčí něco úplně jiného.... a před chvílí jsem dodal nějaké ty hadříky do akce a hele, kdo se na ně nachytal - slovutná, věčně se zubící, všemi milovaná a vážená hraběnka z Matlafousova. :)xDxDA jak je tak prohlížela, tak jsem kolem ní přefičel. :pPočkej, hraběnko, až polezu se srpem na jmelí..... přebytky vrhnu do TOPKY a to bude teprve fičák...... no a na bednách jsem si udělal další level na BAHA a k první cílové mětě - magické stovce mi chybí 3,5 mega - zajimavý nápad s těmi zlatými a stříbrnými bednami. Teď ještě nějaké ty ryby.... ať to mám hezky komplet.;)

15. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

16. mituli

mituli Polobůh fóra

Tak mám něco stříbrných a něco zlatých-mimo jiné jsem dostala 6sazenic a 6chlívků,tož jsem nevydržela a jeden odtajnila a helemese žirafa,to by šlo;)

17. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) tak držím palce všem, co do toho jdou. Něco málo jsem hodila do sudu, aby se neřeklo a tímto je pro mne účast splněná xD

18. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Tak jsem naházela za cca 17 mil. a jsem 835, což je fakt, který je mi úplně, ale úplně volný, páč jsem chtěla z beden ty tajemný žirafy, a nepřišla mi ani jedna taj-stáj, ni stromu tajemného nemám...
    Tak to jsem se nakrkla. Konec - ani jeden hřebík, ani jedno kozí mlíko, ani pitombí plod, ani jedno papouščí pérko nehodím !
    No a jinak pěstuju a něco ze všeho vypadává a tak. Ať se všem daří líp než mně !
    :music:

19. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Máááám žirafůůůůů:inlove::D

20. lase2

lase2 Magnát fóra

I já se nakonec vrhla do TOPky, a to zejména s vidinou tajemniček s možností žirafy. Zatím jsem tam asi za 20 mega a tajemnička žádná :(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.