Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

A já bych chtěla vidět docela zásoby hráče pod nickem "ultistars". Teď je v akci Top na 1. místě a musím říct, že už tak 3 týdny zdatně prodává na mém trhu. A opravdu není žádný troškař.
    Na druhou stranu na trhu AG se člověk nemusí bát, že bude nakupovat plody po 20, 50 nebo 100 kusech. Do stodoly do pěkně lítá a krejcarové konto to také při takovém nákupu poznává .....

2. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Tak to by me zajimalo taky ;)

3. Rondon

Rondon Perspektivní autor

Lyzarka , SkyViewerOnFarm bude minimálně na dvojnásobku zásob hráče ultistars, oba to jsou "premiový skokani", tak že to bude mazec.;)

4. libakos

libakos Polobůh fóra

Něco jsem hodila do top kvůli bedýnkám tak je jdu otevřít a podle toho co najdu, tak buď přihodím nebo se na to 1,2,3.....xDPřekvapení-měla jsem 7 zlatých a 27 stříbrných výsledek:zlaté-50SK,5TS xihu,3 TCH chrom,20ZH,40SH paráda ............stříbrné-156000 krejcárků,100000BZ,447600BBZ a dekyxDxDxD

Naposledy upraveno: 15/11/17
  5. zovka12

zovka12 Zelenáč fóra

Tak zlatá bedna dala nějaké tajemničky, za 3 fl jsem otevřela jednu stáj a juknul na mě krokodýl-hmm jen tak dál

6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Asi vyzkouším, jestli nekecají .... Pozor! Všichni TOP výherci budou manuálně zkontrolováni ohledně použití “botů” a jiných podvodů xD

Něco tam naházím, jen kvůli těm bednám, protože ty odměny vypadají zajímavě, ale dám si setsakra pozor, abych náhodou nevyhrál .... :music:

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Kupujeme nekupujeme, přihodím nějakou tisícovku plodů, které už málem kvasí a bedny se jen sypou a v nich prima odměny ,-)

Edit: tak jaký limit si dáme, jsem 607 už by mohla Topka skončit ,-)))) kolik bodů?
    Ale já se brzy nabažím a stodolu zavřu.

Jojo, seká se to.

8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Me ten zpomaleny system tak vytaci, ze nevim, jestli mam jeste naladu neco prihazovat :wuerg:
    Max. sejmu Druida :p a pockam, az to prestane byt zasekane :D

EDIT: z Baha plodu
    58 stribnych: 587.400 TBZ, 10 modrych zaplat, 8 ruzovych, 11 kvetovanych, 312.000 kr., 187.200 BZ
    14 zlatych: 50 ZSH, 3 TCH Chrom, 23 SK, 18 SH, 3 mince, 32 ZUH

Z toho mi vychazi, ze namelu zaplaty, hodim do sudu a s TOPkou koncim :eek:

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Jsem opačného názoru než kuželka. Odměny stojí za prd a hrubo na nich prodělávám. Naházel jsem tam cca 6,5Mega dostal 52 stříbr. a 13 zlatých beden a v nich cca 210 000 kr,440 000BZ, pár hnojiva (různého) a 3 TCH na žirafy. Za dodané zboží bych na trhu měl 22 mega.
    Jdu raději prodávat.

10. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Báro, mně je to jedno .... je to namalovaný, tak co s tím. Mám skoro dvě miliardy a koupit si za ně nic nejde, protože na trhu nic není, a kdyby bylo, tak co s tím? Notabene v tomhle levelu je to už stejně k prdu.;)

11. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Při projíždění nicků z české lokality mě pokaždé někdo zaujme :p Na zubniprostor jsem si už zvykla, takže letos budu fandit někomu, kdo má přezdívku vanilka-z-kočičkova :)
    A vůbec mě nepřekvapuje, že se jézéďák napresoval mezi dvě kočendy :pxD

12. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Mě by zase zajímalo co s nálepkama,mám všude plno a od loňského srpna jsem nedoplňovala do alba,protože není kam.Několikrát jsem na to upozorňovala,ale nic se neděje.Proč nepřidá RT nové stránky?

LV 112

aljanu, Helena1313 a zdarsky79 tohle ocenili.
  13. timonek.

timonek. Pilný autor

Sběratel má kila ... známek ... v krabici ,ten pečlivější roztříděné v ...obálkách... a jen "pár" nejcenějších v albumu který ukazuje a dokáže ke každé podat příběh jak ji získal;)
    mě vyhovuje ta přehledná krabice vlevo 8)
    Mě by spíš zajímalo až mě vyhodí z topky jestli mi zústanou bedny xD

14. Baroland

Baroland Ikona fóra

bbowling majó recht,nahážu tam iščo pár kósků.Aspoň bude co pěstovat.....a co s demo účtem.

EDIT:
    Nemožu,fakt nemožu,15 mega a dost. Trhá mě to srdce takhle plýtvat pronic.
    :cry:

15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám pár stříbrných a zlatých bedýnek a tím to pro mě končí. Nejsem cvok abych tam naházel věci za 30 mega.
    Na to jsem moc velký hamoun.

16. matlafous123

Hamoun jsem sice taky, ale klidne bych nahazela.... jen kdyby mi to nevracelo prevazne hadry na vytirani podlahy xD

Pitrýsek47 Jaky ze mas ten limit, kdyz tak koukam, jak se nenapadne plizis smerem nahoru...? ;)

17. -pinpi-

-pinpi- Rádoby autor

Na čo slúži deka.Čo s ňou ?

Helena1313 tohle ocenil(a).
  18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdar hamouni, hodil jsem do bezedné jámy 24 milionů. Rád se těch plodů zbavím, aspoň se něco děje, dřív v Top nic teď aspoň bedny, vím, že se v pořadí neudržím, ale to mi nevadí.
    Matla.. hadry naházej zpátky ,-))) limit? já nevím, lezu nahoru dolů jako rosnička po žebříku ,-))))

Edit: deka je dobrá na přikrytí, tady ji můžeš využít bodově viz strana první

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Neopovážte sa ma predbiehať,lebo tam už nič neprihodímxDxD.

20. matlafous123

Pitrýsek47 Smazim se, snazim, ale ty hadry produkuji zase jen dalsi hadry xD

-Kuteno- Na jakem ze jsi miste, selmicko... ze bych te trochu popichla? :p:D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.