Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Akci nechám plavat, budu se radši věnovat rybaření... Loni se mi to moc nevedlo, tak doufám, že letos budu mít větší štěstí...

evainfo, bursuk59 a eli2006 tohle ocenili.
  2. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Tak jsem si říkala, že se přidám ale zjistila jsem, že mám produkty v hodnotě celých 85 231 kr :D tudíž na stonek nedosáhnu a tak zvažuji zda se zúčastnit či ne :D peněz díky blbé chybě je málo :D a na produkty to stačit nebude asi si dáchnu u rybaření :D

3. Alexandria1

Alexandria1 Aktivní autor

ááá další akce bude asi jen pro majetné.. a neb, kupujte, kupujte..koše, jinak "výhra" nebude nikdy Vaše..;):)

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Twinulce diky za prihozeni ruzovych slonu pro prvniho hrace pod limitem 3000 ;)

Seznam na predchozi strane aktualizovan a nutno podotknout, ze boj o misto pod carou bude u nas nejspis opravdu zajimavejsi, nez o mista v TOP3000 :D;)

5. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

No tak mi to nedalo :D provětrala jsem účet a nakoupila pírka, která vyšla nejlevněji :D po důkladné práci s kalkulačkou spojené s mou dlouholetou praxí jako účetní jsem při inventuře stodoly dospěla k faktu, že pokud nebudu tydýt a budu pěstovat tak na stonek dostáhnu :) jupííííííííííííííí

6. libakos

libakos Polobůh fóra

Ahoj,přidám se a tomu prvnímu pod limitem 3000 k sloníkům přidám chlév z posledních novinek dle výběru, pokud půjde poslat žirafa,krokodýl nebo bažantxD

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

GordonSargent a eli2006 tohle ocenili.
  8. farmarka411

farmarka411 Zelenáč fóra

Je toho všeho moc,ale jdu do toho.

9. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

xD tak jak to vypadá xD asi bych chtěla být pod 3000 sloni se hodí ;)

10. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Jsem z toho jelen o_Oasi vynecham

bursuk59 tohle ocenil(a).
  11. karbar

karbar Vévoda fóra

A je to tady.
    V klidu si prodávám na trhu a ono mě to vykopne.

bursuk59 tohle ocenil(a).
  12. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak děkuji RT za možnost sledování naučného seriálu. Jen mě mrzí, že stále opakují stejný díl. Ještě štěstí, že mě nenapadlo začít aktivaci vychytávek těsně před 14:00. Takhle se mohu jen s úšklebkem pousmát...

A taky je nepříjemné, že veškeré pěstební plány tím padají. Ony ty autobusy či vlaky jezdí zpravidla jaksi podle jízdních řádů a nikoli podle neřádů z ...

Naposledy upraveno: 15/11/17
  13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak se hlásím po noční - stála tedy za to! Poněvadž nám malovali tu naši haluznu. No, koukání bylo chvílemi lepší než kino. A opět se mi potvrdilo, že některým malířům z té výšky asi kape na karbid... On si pečlivě odmete prach z říms a stěn, pak natře ty římsy... a pak jde škrábat strop! Fakt mi to hlava nebrala.:wuerg:xD Já jsem ale trubec, vždyť jsem to mohl natočit pro tu sdělnou stránku, jejíž jméno tu nemůžeme ventilovat.:cry::D
    Ofiko jsem si vytiskl, neb za těchto okolností jsem si raději pustil něco lepšího. Ale vytiskl jsem, ve vlaku přečetl a je mi jasné, že svoje vzácné šlechtěnce do toho nemusím rvát. PLody a rostliny klidně- ty dorostou. Ale ti lepší mutanti ke mně chodí vzácně a z 80% výhradně genetikou. Třeba to poslední BB - 4 klepto vrány a vypadla - no jasně odsouzená! Kdepak něco lepšejšího. Tu tedy do úkolu nedám... A mutanti, co padají ze stonku dávají jen něco přes půl melounu, to bych musel přihodit něco dalšího a to tedy ne,ne a just ne.
    Mňo, ale vzhledem k těm super odměnám pro vypadnuvší, že bych prubnul? Ale ne, i když se cosi po stodole válí , na topku to není a obchodování mi moc nejde - teď ráno byl vrácen hnůj za ten vyšší kalibr - pro představu.
    Do ryb jdu jasně také, a zase budu dělat mix návnad a doufám, že budu mít dobrou mušku a splním vše do stonku.:)
    Poněvadž se nemůže makat, jdu zkousnout oběd..

14. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

TOPúdržba xDxD Jak milé, pro začátek akce :wuerg:

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

UŽ JE TO TADY, už je to tady už je to tady:(:wuerg::p

megi1967 a Zoufálkov tohle ocenili.
  16. amper10

amper10 Pisálek fóra

To snad dělaj naschvál. Spustí akci a hnad i údržbu to ji nemohli udělat dřív. To jsou tak neschopní, že si akci nedokážou vyzkoušet interně než ji spustí.

17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

..... a že vím kdo vyhraje letošní TOPku.

že by údržbář :D

18. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Asi někomu na poslední chvíli vylepšují stodolu .... :music:

19. maminecka53

maminecka53 Rádoby autor

A sovy jsou zase v háji..........

eli2006 tohle ocenil(a).
  20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

7 minut po 14 hod. to už šlo, stihla jsem si zasadit, zarybařit a jde to skvěle xD možná je lepší údržba na začátku a když už se pak nic nepodělá

A vyměním modré a růžové záplaty za květované, ty se nějak nedostávaj

Naposledy upraveno: 15/11/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.