Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

danda-vnovis Ze ti nekdo pomaha s SK FAQ je sice bohuliba cinnost, ale sem to nepatri... Spis by se mel nekdo zamyslet nad tim, proc maji neoficialni (resp. primo "zakazane") stranky presnejsi a rychlejsi informace nez samotny BP! Tvoje "Tak pardon, ze...", majici vzbuzovat v cloveku pokoru, je mi sumak.

2. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Matla tady jsi pěkně ulítla...
    a co třeba pouvažovat... že nejde o BP... ale prostě babikahela je přihlášená na slovenské farmě...
    zrovna v době kdy jsi se tam přihlásila i ty ;)

já třeba teď vypadla z českých topkařů a jsem turkyně v topu JOOOO :)

3. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

matlafous123
    Nahánění zakázaných stránek není naše starost, to si řeší příslušné oddělení v Bigpointu.
    Nás má zajímat to, co chodí emailem a máme zveřejnit a o to se taky staráme.
    Kdyby nám dávali podklady podle platebka, tak tam žádná chyba nebude. Ale když už tady někomu dáváš podklady, tak říkám, že uvedená hráčka není hráčem Slovenské lokace a to že vysvětlím proč tomu tak je sem patří, protože nemusí být jediná. Protože to má souvislost s tím, do jaké lokace se hráč zrovna přihlásil při vypracování výsledků. A to sem patří.
    Co to v tobě vzbuzuje je zase jedno mě. Antipatie jsou vzájemné. Dál už tedy na tebe reagovat nebudu, aby to tu ostatní nemuseli číst.

danda

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jsem z toho jelen :eek: Neberte to, prosím, že přilívám oleje do ohně, ale ono stačí, abych před přihlášením přepnula lokaci a hned se stanu např.slovenským hráčem? Já myslela, že se musím fyzicky přemístit, aby mě to identifikovalo jako hráče z cizí lokaceo_O

Prepperka a bursuk59 tohle ocenili.
  5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Kiki2305: pro běžnou statistiku, která je dělána na základě zvoleného jazyka ano. Z hlediska platební oblasti ne, tam budeš stále v naší lokaci, protože to se řídí geo ip adresou.

bursuk59 a kiki2305 tohle ocenili.
  6. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Musím se trošku pochválit - byť jsem šupajdil hore dolem, tak jsem v topce zůstal i s mladší farmou. :D:D:DAniž jsem zruinoval ty dvě stodoly...
    Jsem přece jen skrblík..:);)
    Děkuji všem, co mě podpořili tím, že si koupili řemeslné produkty.
    A chválím a tak trochu zelenám:)wuerg:) nad umístěním našich prvních tří šikulů!:inlove::inlove::D:D:D:D

7. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

To jsem nevěděl. Zní to jako zajímavý experiment, kdy můžu hrát například za NORSKO (pochází z tamaď moje žena)

8. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Ahojky! Tak jsem letos zkusil topku. Vloni bylo třeba na 3000 68 mega, tak jsem to přehodil o 5 a doufal. A zůstal jsem jako 2955tý hráč. Zásoby ještě celkem dobré a zakoupil jsem za asi 20 -25 mega. Ale za hoďku popojet cca o 500 míst, tě bůh!
    Gratulka všem hráčům, kteří se udrželi v topce, najmě borcům z první stovky. :):inlove::inlove::inlove::D:D:D;)To jsou dálavy, kam se svými dioptriemi nedohlédnu...:cry::cry::cry:

9. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

A já tobě a všem ostatním moc děkuji za pomoc a podporu, tentokrát to vyšlo. I když jsem se připravovala celý rok, stejně jsem to podcenila, na kontě mi zůstaly necelé dva pěkně kreslené fiktivní miliony. To abych měla na vodu na pole a pro zvířátka a začla zase makat..

10. doben

doben Ikona fóra

Omlouvám se, že mi to tak trvalo, ale teprve před chvílí jsem přišel domů. Každopádně výsledky Tipovačky jsou již k dispozici!
    Ještě bych chtěl připomenout, že do konce listopadu máte možnost vyzvednout si své JC body a části boosteru za vaše umístění v top 3000, více informací naleznete ZDE.

tydýtková a bursuk59 tohle ocenili.
  11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

musíš do té země přímo dojet ,-))))) už mlčím

bursuk59 a -Kuteno- tohle ocenili.
  12. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Příští TOPku hraju za Island .... budu první a vyhraju zájezd do Reykjavíku, tam se seznámím s tou Gudrun, která bude druhá ... :)

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Matlafousová, jako obvykle pročítám později, proto se poptám,emčaO61, rijkax, ale třetí Janice nebo Micuska? Omlouvám se, celodenní náročné školení... to upřesníme a dostanou tajemný dárek ale je potřeba odměnit i ty nesmolaře, Dance pošlu nějaké prkna, i když má teď svůj domeček na nářadí, nestačilo by dodat jenom nájemníky;)
    Edit: díky za připomenutí, původně jsem to chtěla vložit do příspěvku... matlafousová, nápad se mně líbil a že jsi tomu věnovala čas, taky zasluhuje odměnu, něco vymyslíme:)
    Mikeši, udělej si pořádek hlavně ve své soukromé poště, pak nebudeš muset dohledávat a nenacházet komu už jsi psal

Naposledy upraveno: 24/11/17
    bbowling, DANKA722 a bursuk59 tohle ocenili.
  14. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Můj dojem je takový, že vítězství v téhle TOPce není fér, ale budiž.
    Mám dotaz na dobena, nebude cena útěchy za nejvzdálenější tip?
    A také navrhuji odměnit matlafousku za její veledůležitou funkci hlavní sudí.
    :D:D
    Zdá se, že tady někomu dochází munice. To, že pilné farmářky svému guru svěřují svou soukromou poštu je fakt super.
    :DxDxDxD

15. doben

doben Ikona fóra

Mikeši zvažoval jsem to, ale došel jsem k tomu, že ne, protože nechci nikoho motivovat k tomu, aby se příště snažil o nejvzdálenější tip.

16. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Moje dva domečky už také lebedí na farmě a já ted nevím co dřív, jedu akci, ale potřebují i na krmení něco napěstovat ,,to teda bude galimatyáš ,než se vzpamatují z toho nejhoršího;)Z mojich sousedů nikdo neměl odvahu zkusit a že už tam mám i stovkaře/lvl/, mi to do ni ještě chvilku potrvá , nějakých 20mega, ale to dám- do jaraxD

17. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Zdravím vespolek, a též se přidávám se svým výsledkem v Topce,
    na to, že jsem neměla nějak obrovské zásoby jsem dopadla dobře,
    příští rok zkusím znovu, byl to super adrenalin,
    všem, kdo se umístili gratulka..
    .:inlove:

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak já mám, přestože je venku tma, jasno v první ceně: zahaji dostává (jestli tedy chce) neonové ryby, pštrosy a oslíky (jakmile půjdou dodat) + prosím o výběr jedné stáje z první nabídky do pošty - neonoví psi, netopýři nebo kozy. Jakmile si vybere, napíšu, co zůstává v nabídce pro matla66, první odpadlík pod 2000. Pod třítisícovkou se krapet ztrácím, však ty obrázky se neztratí. Zůstává v platnosti třetí nevybraná neonová stáj + dekorace podle výběru Ještě jeden hod, Neonová žába, Neonový netopýr. Jakmile budu mít zprávu od výherců, aktualizuji příspěvek. Další dvě dekorace připadnou druhému a třetímu nešťastníkovi pod třemi tisíci.

tydýtková a kiki2305 tohle ocenili.
  19. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) i já se přidávám ke gratulantům ;)
    matlafous123 krokodýli a růžovky poputují ke "smolařům", jen mi pošli, koho mám obdarovat, abych to nezmatlala a na někoho jsem nezapomněla. Nevím, kdo posílá komuxDxDxD
    Samozřejmě i velký dík tobě za skvělou analýzu :inlove:

20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Vsem preji dobre rano ;)
    Dotazy zodpovim hned, jak se rozedni... ted bych se jen v rychlosti obratila na pajdu.
    pajda361 Muzes, prosim, potvrdit popr. vyvratit informaci o zmene bonusu u dreveneho domu k 30.11.2017?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.