Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bendin

Bendin Pisálek fóra

krakoramaja - děkuji moc, úleva

2. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Ano přesně tak, sláva vítězům, ale hlavně ČEST poraženým...jste srdcaři a jedete dát...držím palce všem..;)

3. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak jsem se taky poprvé zúčastnila, ale asi naposled. Snažila jsem se udržet aspoň v 3000, ale po 13.30 jsem se už nedokázala přihlásit, a když tu čtu, jak sumy narůstali, tak si velké naděje nedělám, tedy spíš žádné.

4. libakos

libakos Polobůh fóra

Velká gratulace všem co se umístili i těm co to zkusili a neuspěli,třeba to příště vyjde......

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak to dopadlo, jsem ráda, moje první zkušenost a je to tam xD
    Všem úspěšným mooooooc gratuluji a těm pod jakoukoli čarou přeji aby vstoupili pravou nohou do další Topky, nesmutněte, příště to dáte :inlove:

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Obrátil bych to: Čest vítězům a sláva poraženým ,-)

7. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj tak jsem zpět,
    lidi zlatí ani nevím zda jsem se umístila, ale letmo doufám že ano :)
    takové 666. místo by bylo fajn :D :D :D
    A hlavně že aj Ivoš stihnul dohodit

všem moc gratuluji a mě nezbývá nežli vyčkat na výsledkovou listinu ;)

8. tepui

tepui Mistr fóra

Zdravím,
    že se tak ptám kde bude ta výsledná listina?

9. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

První a poslední TOPka,do další až zas za pár let,až zapomenu na ty nervyxD

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

tepui - zatím víme jen toto: Konečné výsledky letošní TOP 3000 budou v dohledné době zpřístupněny přímo ve hře.
    Tak snad již brzy ;) (asi ještě topkařům kontrolují boty)

11. Lida7373

Lida7373 Stará škola

jediné co mě mrzelo na této akci, že těm co přihazovali tak z těch bedýnek nevypadly aspoň 3h kupony na kombajn.

myš59 a bursuk59 tohle ocenili.
  12. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak to jim ty svoje skutečně nepřeju .... xDxD

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

aničkomalířko - určitě si se umístila :music:

14. libakos

libakos Polobůh fóra

matlafous,prosím až budeš vědět komu při OaD budu, pokud to půjde, posílat vybraný slíbený chlívek dej zprávu,díky....zapíšu si to:)

myš59, matlafous123 a ezzra tohle ocenili.
  15. anickamalirka

Evi děkuji za ujištění :)
    prolítla jsem stodolu a jak tak koukám, vostal mi tam základ na další topku ;)
    v tom fofru jsem to sice brala hlava nehlava... ale začátek slušný ;)
    a vůbec mě nerozhází nějaké multiúčty :D :D
    jedna farma, jeden nick s jedním trhem bohatě stačí ;)

16. milteska

milteska Expert fóra

tak díky za foto-asi budu pátá před koncem:) jsem to nehrotila-budu tam nebo nebudu,toť fuk-život je taky o něčem jiném

myš59, tydýtková a anickamalirka tohle ocenili.
  17. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Děvče zlaté, podařilo se mi to fakticky v posledních vteřinách. Alespoň v to teda doufám. Z práce jsem zdrhnul dřív, ale i tak jsem dorazil až za deset dvě. Ale když píšeš, že jsem stihnul,dohodit, tak se to asi povedloxD.

18. anickamalirka

Já v to doufám sousede můj drahý :))) přeci jen u konce jsem nebyla....
    neumíš si představit, jak se mi odcházelo s těžkým srdcem, s tím že já měla možnost dohodit a sledovat situaci skoro hodinu do konce akce... a ty jsi musel do práce a nezbylo než sledovat jak každých deset minut mezi 7 - 9 hod. propadáš co 5 míst, mezi 9 - 11 co deset míst a pak už to skákalo po dvaceti..... a při odchodu jsi byl na 867 místě :D no... necháme se překvapit ;)

myš59 a matlafous123 tohle ocenili.
  19. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři. Výsledky sice neznám ale z vašich příspěvků jsem odhadl, že z TOP 1000 jsem se během dneška odporoučel, žádné překvapení. Synkovi už jsem vysvětlil, že dekorky budou jen 2, vzal to celkem dobře, narozdíl ode měxD.

Stodola i krejcarové konto prázdné, je nejvyšší čas na příjezd farmářského expresu. Vyplením i zvířecí lištu;) ať je to komplet. Třeba přiveze i ty růžové slony, když ani ty podle Twinulky neklapnouxD.

Gratulace všem co se v té 1000 udrželi a my ostatní to holt dáme za rok, protože se narozdíl od letoška připravíme. Hezký večer.

20. pesfanny

pesfanny Rádoby autor

Ještě k TOPce , byla jsem mimo domov ,ale musela jsi toto vyfotit. Nejenže jsem se stačila dnes pomazlit s Casey27 ,ale dokonce i s druhým sousedem z JZD . Jestli jsem u motorkáře napsala, že už neměl sílu, tak s ním jsem se alespoň mazlila několik hodin ,ale u kuželky jsem byla jen 8 minut xD . Jak jsem psala, má obava se potvrdila -moc kuželek,jedna koule a 3 díry a ještě byl lakomý , ničím mne nepohostil. Takže jsem šla dál do světa. Ani nevím kam jsem došla,ale snad jsem zakotvila někde nahoře .

Všem kdo se udržel moc GRATULUJI a kdo spad, tak nezoufejte je to jen hra a za rok to můžete zkusit znova. Máte dost času na přípravu na přípravu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.